We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Accu Markt Beoordelingen

Accu Markt Logo
Klanten zeggen: »Elke ster is teveel« »Waardeloos!!!!« »Oplichter die u geld kost! Swindler!« 7
Laag
3.5 van 10

7 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (7)

Elke ster is teveel

Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn accu, terwijl ik er vanuit ging dat ik de accu binnen een paar dagen in huis zou hebben. Ik moest aan de postbode € 20 betalen voor inklaringskosten en BTW omdat het dus een buitenlands bedrijf blijkt te zijn. Oplichterij!!!! Zelden heb ik zoveel spijt gehad van een aankoop.

Featured review of Accu Markt

Waardeloos!!!!

Duurde eerst al een eeuw voordat de accu binnen was. Nu ik de accu een aantal weken in gebruik heb, werkt de laptop nog maar tien minuten op de accu. Ik heb contact met ze opgenomen, en ik kan de accu opsturen zodat ze hem kunnen omruilen. Enige nadeel is dat ik naar China moet sturen. Ik heb bij het postkantoor gevraagd, en dat gaat me 35 euro kosten! En dan is het natuurlijk maar weer afwachten hoe lang het duurt voordat ik een nieuwe accu heb, en of deze wel goed is. Ze stikken maar in mijn centen! Mijn advies: DOE GEEN ZAKEN MET ZE!

IK VOEL ME BELAZERD!!!!

Accu Markt

Oplichter die u geld kost! Swindler!

Oplichter! SWINDLER!
Ik bestelde en betaalde eind maart 2012 een BTY-S14 accu van 6600 mAh. Kreeg een maand later een 4400 mAh accu toegestuurd. Kostte 27 euro om aangetekend terug te sturen. Kreeg alleen automatische antwoorden op mails [I had shipped to you....]. Later slecht Engels, waarin geen echt antwoord. Ben 92 euro kwijt en heb nu [begin mei] nog steeds niks in huis!
NIETS BESTELLEN VIA DEZE SITE!!!!!!

Internet oplichter

Is een fake bedrijf dat imitatie accu`s levert via Singapore. Deze persoon heeft een aantal webshops gekopieerd en probeert op die manier mensen op te lichten. Tip: mocht je een aankoop hebben gedaan, weiger het pakket en de douanekosten. Klaag vervolgens meteen bij Paypal. Ik heb mijn geld terug gekregen via Paypal.

• Kees
  • Zwolle, NL
  • 1 Beoordeling

Pas op! vuile oplichter!

Je moet hier geen producten kopen want het is gewoon een vuile oplichter.

Zeer slecht en misleidend

Leverde niet het bestelde product (Lap-top accu) maar iets van een duidelijk mindere capaciteit.

Reageren inhoudelijk op geen enkele manier op klachten.

Kortom, ik voel me echt bedrogen en ga hier nooit meer iets bestellen en kan fluiten naar het teveel betaalde bedrag.

Accu Markt

Let op dit is een chinees bedrijf wat verstuurd vanuit China en Singapore

Heb hier een Accu besteld voor de verkoop, na 2 maanden eindelijk mijn accu in huis en de accu doet het niet, terugsturen kost rond de 30 euro en dan maar afwachten of de volgende het wel doet.

Al met al een zware miskoop en ik voel me opgelicht.
Even googlen resulteerde in meer lotgenoten.
Tros radar staat er vol mee, ik vind het echt ongelovelijk dat dit zo maar kan. De site lijkt nederlands.
Ondertussen mijn accu besteld bij een nederlandse site, die doet het wel goed en was maar 3 euro duurder.

Mijn advies koop hier geen spullen, het is geen kwaliteit, wel erg goedkoop maar uiteindelijk een hele duurkoop.

Bram Kerstens

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten