[REPLY]
Aangezien ik een leek ben als het om accu's, ampère, volt, etc gaat heb ik een vraag gesteld aan accusnel.nl. Zelfs op zondagavond had ik een heel snel en compleet antwoord. Maandagmorgen heb ik nog een mail gestuurd en weer meteen een vriendelijke reactie.
Ondanks dat ik uiteindelijk bij accusnel niet kon kopen wat ik hebben wilde werd ik uitstekend en heel vriendelijk geholpen. Menig bedrijf kan een voorbeeld nemen aan de klantvriendelijkheid van dit bedrijf.
Accusnel, dank je wel!
I have just ordered batteries for two cameras from Accusnel.nl. I found the customer service to be very knowledgable and helpful. He even followed up with two additional emails to explain more on the batteries I had ordered. This type of service goes above and beyond the normal service you receive from webshops. I would happily use this company again.
Waar vind je nog zo'n klantvriendelijke behandeling als bij accusnel.
Vorige week een accu bestelt voor mijn Canon camcorder plus een oplader daarvoor.
Ik dacht dat ik een probleempje had met de accu. Daarover een mailtje gestuurd en kreeg onmiddelijk antwoord in een zo vriendelijke sfeer, waar je bijna verbaasd over bent dat zo'n benadering nog bestaat. Ik heb niets dan lof en zal in de toekomst zeker terug komen.
We hadden voor een jaartje terug via Coolbleu een
cameraatje gekocht, waarvan na een paar keer gebruiken
de accu kapot was gegaan,
Daar we nergens nog zo,n accu konden bestellen kwamen we via
het internet bij jullie terecht.
Vrijdag besteld---Zaterdag geleverd. Ook nog erg goedkoop.
HEEL SNELE LEVERING
NIET DUUR (INTEGENDEEL)
ZEER CORRECT.
TOPPY HOOR Hebben we wel eens anders meegemaakt,
Vr gr Jan Kosters
Bergentheim
Ik heb een half jaar gelden 2 accu's besteld waarvan 1 defect is gegaan, na een gesprek met de helpdesk ben ik vakkundig te woord gestaan en binnen enkele dagen na controle van de defecte accu een nieuwe thuis gestuurd gekregen. Kortom correcte afhandeling + goede prijs, zeker aan te bevelen.
Vorige week n accu +accu bakje voor mijn casio camera besteld en geplaatst.
Later nog n accu bakje voor mijn JVC camera erbij besteld en of deze misschien nog bij mijn eerdere bestelling meegestuurd kon worden , dat was geen probleem . Wat bleek dat deze accu,s beiden in het zelfde accu bakje paste , waar ik keurig een berichtje van ontving . Grote klasse .
Bedankt voor de goede uitleg en de super snelle levering.
Ik zal accusnel zeker aan mijn familie en vrienden aanbevelen.
Service staat bij accusnel behoorlijk hoog in het vaandel, en die zullen er alles aan doen om de klant super tevreden te houden.
Gr Jolanda.
een lader en accu voor mijn sony dcr bestelt en de volgende dag al binnen , dus zeer snel geleverd petje af hoor voor accusnel.nl ,nu moet ik het allemaal nog uitproberen maar ook dat zal geen problemen opleveren.
Ook over de peroonlijke hulp van accusnel ben ik uiterst tevreden ze nemen echt de tijd voor advies en uitleg wat erg fijn is.
M Kwaks
Onlangs online een accu besteld voor mijn camera, in de avond een telefoon van deze firma, of ik op de hoogte was van de verschillen en de mogelijkheden van de aangeboden accu's en laders, heb dit als zeer professioneel ervaren want normaal gesproken zijn de meeste webwinkels doorgeefluiken van de diverse bedrijven uit china en is het serviceniveau laag en ga je als leek voor de beste prijs, natuurlijk wordt er extra omzet gezocht maar met een eerlijk verhaal ga ik als consument dit waarderen. Voor een volgende accu surf ik weer naar accusnel.nl
Verbindingskabel tussen camera en batterijgrip ging na 1 week al kapot. Bleek een oud model te wezen. Na telefonisch contact oude kabel opgestuurd en een nieuwe binnen 2 dagen weer in huis. Klasse voor deze snelle handeling.
Had een acculader besteld voor een accu voor een camcorder.
De volgende dag in huis, dus een prima en snelle levering.
Bij het uitpakken van de lader dacht ik een verkeerd model te hebben gekregen. Een mailtje gestuurd, met de vraag hoe en of ik hem om kon ruilen.
Na het verzenden van de mail werd ik binnen 10 minuten gebeld en werd me uitgelegd hoe de accu op de lader te plaatsen.
Met de lader was dus niets aan de hand maar moest even verder kijken dan mijn neus lang was.
Kortom: Een mooie snelle levering en een prima after sales service! Top!
Had een bestelling gedaan die ik naderhand annuleerde.
binnen no time had ik het geld retour !
Klasse en zeer persoonlijk in contact via mail!
Cir
Ik had een nogal rommelige bestelling geplaatst, geannuleerd en weer besteld! Is vriendelijk en snel op gereageerd met prima uitleg erbij! Fijn hoor als je A technisch bent!
Dit was de eerste keer dat ik bij accusnel.nl iets bestelde. In verband met de vakantie moest ik het ook echt snel hebben. En de naam van de site doet de service eer aan. De bestelling was er inderdaad erg snel zoals beloofd.
Ook wordt er snel gereageerd op vragen per E-mail.
Kortom een site waar ik zeker terug ga komen
Ik zocht een batterij voor een nieuw type JVC camcorder. ik kreeg een mail waarin verzocht werd om nog even het type camera op te geven. direct na de opgave kreeg ik antwoord dat ik het onjuiste type had besteld. Voor de zekerheid nog even een foto opgestuurd van het stroompunt van de camera en toen bleek dat het kabeltje anders moest zijn. direct is het type aangepast en deze batterij met lader had ik de volgende dag al binnen. Het was het juiste type en de batterij werkt perfect en zeer lang. Top service en top levering!
Begin van de week goed advies gekregen over accu's voor mijn camera.
Ik had ze de volgende dag al in huis, en idd ze zijn de helft goedkoper en gaan veel langer mee dan de orginele.
Accusnel bedankt!!!!
Via marktplaats bij deze webshop terecht gekomen. Ik was op zoek naar een nieuwe oplader voor mijn camcorder, maar had geen idee welke de juiste zou zijn! Gemaild met dhr Hettema en heel snel een reactie met een heldere uitleg.
Lader besteld, deze is binnen een paar dagen geleverd.
Dus een prima service, heldere uitleg en snelle bezorging. Oja en niet te vergeten, voor een mooie prijs!
groeten Eva
Via marktplaats bij Accusnel terecht gekomen. Ik had een vraag over een batterij voor mijn Nikon fototoestel. Binnen een half uur had ik per mail een antwoord. Zeer uitgebreid en persoonlijk. Daar ht weekend was, had ik niet de tijd om direct te reageren. Op maandag kreeg ik keurig nogmaals een mail met de vraag of ik wijs kwam uit de mail. Echt harstikke netjes. Ik heb een aantal mailtjes over en weer gestuurd en heb uiteindelijk de bestelling kunnen plaatsen. Ze hebben zelfs nog geregeld dat de bestelling nog snel de deur uit ging omdat het namelijk al vrijdagmiddag laat was. Als het goed is, zal ik morgen mijn bestelling al binnen hebben. Echt helemaal te gek. Heb niet eerder zulke klantvriendelijkheid ervaren. Zeker niet via het internet. Hier kunnen nog heel veel bedrijven van leren. Ga vooral zo door!
Groet,
Mirjam den Breejen
Voor de eerste keer iets besteld, deed zich een probleem voor, dacht daar gaan we weer met zo'n webshop, maar tot mijn grote verbazing binnen de kortste keren opgelost.
En zelfs op zondag zeer vriendelijk van advies voorzien.
Oftewel, snel bezorgd, probleem snel verholpen en een zeer coulante houding
van de heer Rien Hettema.
Dus uiteraard een aanrader.
Groet Jan Harmans.
Voor de eerste maal een artikel besteld bij deze winkel en de ervaringen zijn uitstekend. Snelle levering heldere communicatie, concurrerende prijs. Maar zeker de aftersales, er was een misverstand over het gebruik van apparaat, werd mij zeer snel en duidelijk uitgelegd.
Een absolute aanrader
Jullie hebben echt een goede service.
Ten eerste al helemaal top dat het zo snel in huis is.
Maar vooral dat u mij vroeg om welke camera het ging.
en dat u mij ook eerlijk vertelde dat 1 van de aansluitingen niet zou passen.
Ik ben heel blij dat u voor mij het nog kon regelen dat alles goed is gekomen.
Dus ik weet wel welke site ik mensen aan moet raden.
Vriendelijke Groeten.
Bedankt voor de supersnelle service en verzending van de akku en oplader.s,Morgens besteld en de volgende morgen bezorgt kompleet met handleiding..Al mijn foto vrienden vertel ik over jullie service en uitgebreid assortiment Een tevreden klant . M.V.G. F.de Kanter
DOORDAT DE LEICA LUX D5 ERG GEVOELIG IS VOOR NIET LEICA ACCU.S......WERKTE DE VERVANGER NIET 100%...
maar na veel overleg en andere accu.s is uiteindelijk de zaak met het laatste nieuwe type accu tot volle tevredenheid opgelost......en verdient dit bedrijf de GOUDEN accu.......loekie ga zo door........met vriendelijke groet
peter sijpesteijn
Sinds kort ben klant bij dit bedrijf. Het artikel wat ik bestelde was in vergelijking met andere bedrijven 30 tot 50% goedkoper en ook nog van een goed merk.
De afhandeling en service is prima bij dit bedrijf.
Accusnel ga zo door!
Ik kan iedereen adviseren om in ieder geval de prijzen te vergelijken.
I have no problem to recommend accusnel.nl for prompt courteous service, also helpful advice.
The were the only stockist of a battery even Toshiba (the maker) could not supply in UK. They are easy to deal with in english, and post quickly to UK at normal prices
Also very nice people.
Eerst maar eens een setje eneloop AA besteld.
Natuurlijk als Hollander flink zoeken waar accu,s en batterijen het Goedkoopst zijn.
En zo kwam ik bij deze zaak uit
Eerst even wat kleiner goedkoop spul bestellen.
En na dat dit gewoon perfect de volgende dag geleverd werd wis ik
Hier kan ik ook de accu,s voor mijn canon d5 mark II kopen.
Dat zit wel snor.
Vragen werden ook gelijk beantwoord.
Zelfs een stupid vraag van mijn zijde.
werd respectvol afgehandeld.
M.V.G Eric Smetsers.
batterij voor Leica M9 besteld, hoog gevoelig voor electrische onjuistheden. Deze accu of batterij zogezegd heb ik besteld nadat ik vraag naar kwaliteit voor deze camera. Daarna persoonlijk gebeld door Rien met alle aandacht voor deze kwaliteit en match met de camera.
eergisteren besteld, gisteren ontvangen, gisterenavond opgeladen, vandaag in gebruik. Batterij is zelfs nog beter dan orinele Leica.
Ik ga er nog een bestellen!
Roger
Snelle service,
Goedkoop,
klantvriendelijk.
ik vroeg gewoon even per mail, wat een lader en een batt.gingen kosten,
en kreeg metteen respons.
ik zeg accoord stuur maar op,
en de volgende dag lag het in de brievenbus.
Maar toch is het zo.......
Op de overzichtelijke site van Accusnel een batterypack besteld voor mijn nieuwe HD filmcamera. Zeer volledige en snelle feedback op al mijn vragen. Na bestelling nog de vraag van hun om welk type camera het ging, om zeker de juiste aansluiting te hebben. Gisteren in de bus, op tijd voor de vakantie in Thailand, netjes verpakt, en volledig. Echt een plezier om bij zo een online shop aan te kopen. Ook een dikke pluim voor Rien Hettema voor de volledige en zeer uitgebreide berichtgeving.
Een five star aanrader !!!
Goede informatie per email ontvangen van de heer Hettema, medewerker/eigenaar van Accusnel.nl.
Dit bedrijf doet zijn naam eer aan, want mijn om 17:30 uur geplaatste bestelling werd direct de volgende dag, keurig verpakt thuisbezorgd.
Ik kan een ieder die op zoek is naar een goedkopere, maar toch kwalitieve goede accu, dit bedrijf aanraden!
Ik ben er zeer tevreden over.
Ik heb bij accusnel.nl twee accu's besteld voor mijn fotocamera. De vragen die ik had zijn snel en goed beantwoord. Nadat ik besteld had op hun website met iDeal kreeg ik bijna direct de bevestiging dat de bestelling verstuurd was. De accu's waren er snel en ze doen niet onder voor de originele accu.
Ik ben prima tevreden!
Bij de zeer snelle levering van de accu bleek het model niet te passen.
Na telefonisch overleg over type en model werd haastig gezocht naar het exacte model. binnen een uur teruggebeld en de nieuwe accu was al onderweg. Wanneer de nieuwe accu zou passen kon ik kosteloos de oude levering retour zenden. Kwestie van vertrouwen.
Alles is naar mijn mening zeer goed en klantvriendelijk verlopen.
Mijn dank en complimenten
Heb mijn bestelling zeer snel ontvangen en alles werkt naar behoren ben dan ook zeer tervreden.
Zeker een aanrader om batterijen en accessoires aan te kopen hier !!!
Perfecte dienst naverkoop ook !!!!
RESPECT !!!
JULIE VERDIENEN MET RECHT DE NAAM VAN ACCUSNEL!!!!
Gistermiddag bestelling gedaan en vanmorgen was alles al in huis.
Prima hulp gehad bij definitieve keuze en na de bestelling nog een check op het apparaat type.
Bij ontvangst bleek zelfs bij elk onderdeel een goed leesbare aparte Nederlands talige beschrijving te zitten.
Alles zag er prima uit.
Bedankt ik ben zeer tevreden
Originele batterij was mij veel te duur, maar had ook geen zin om goedkoop en slecht spul te gebruiken. Accusnel bood precies datgene wat ik nodig had. Eerst door een goed en uitgebreid advies dmv een snelle reactie op mijn mails. Toen ik het besluit nam om een bepaalde batterij te kopen werd die de volgende dag al afgeleverd. De aankoop in prima conditie en exact zoals afgesproken. Zeer tevreden
Afgelopen week (7/8/11) een nieuwe acculader gekocht, de oude vergeten mee te nemen uit hotel.
Na eerdere ervaringen met post-order bedrijven een beetje huiverig geworden voor het bestellen van 'moeilijke' onderdelen.
Medion camera, gekocht in Duitsland, model niet leverbaar in Nederland, zie dan maar eens een lader te vinden.
Niet bij Accusnel, goed en juist antwoord op de vraag welke lader voor welke uccu, en lekker snel.
Dus Accusnel neemt ook het ongenoegen van andere mail-order bedrijven ten dele weg, proficiat.
Ik had een universele oplader besteld voor mijn panasonic video camera. Helaas bleek dit op een verkeerd adres te zijn geleverd en naar accusnel terug gestuurd te zijn. Overigens was dat door mijn eigen fout (verkeerd huisnr). Accusnel hielp mij vlot zodat ik toch snel een oplader had, we gingen namelijk snel op vakantie. Ook hun opvolging (is alles binnen gekomen, in goede staat enz) heb ik als zeer positief ervaren. Kortom, goede service en een nett behandeling.
Een vervangende die accu de helft (beste kwaliteit) tot zelfs 2/3 goedkoper is dan een merk-eigen exemplaar. Evengoed met CE-keurmerk en 6-12 maanden garantie.
Overzichtelijke site (zoeken op merk, daarna op accu-type), snelle levering, duidelijke update van orderstatus via mail.
Wat mij echter het meest opviel was de snelle reactie op enkele vragen via mail, zelfs nog na middernacht. En dan niet de boilerplate antwoorden die tegenwoordig eerder norm dan uitzondering zijn, maar uitvoerige inhoudelijke reacties.
De accu zelf laadt netjes op en functioneert naar behoren in mijn camera. De capaciteit en de levensduur kan ik nog niet beoordelen omdat de typisch Hollandse zomer even niet uitnodigt om er op uit te gaan, maar gezien mijn ervaringen tot dusver verwacht ik dat eventuele problemen netjes opgelost zullen worden.
Accusnel is op dit moment zeker mijn eerste adres voor een volgende reserve-accu.
Betrouwbaar bedrijf.
Bij vragen via mail altijd snel antwoord retour.
Tot nu toe (Juli 2011) 3 x een bestelling geplaatst en 3 x de volgende dag al geleverd.