[REPLY]
Ik ben heel erg tevreden over Albelli. Ik bestel altijd mijn fotoboeken bij Albelli. Ik heb slechts 1 keer een fotoboek gekregen met daarin de bladzijde op zijn kant afgedrukt. Ik heb hierover gebeld en heb meteen een nieuw fotoboek opgestuurd gekregen. Echt heel netjes.
Albelli heeft een bijzonder handig computerprogramma om je foto's te ordenen en er een prachtig boek van te maken. Het is volledig in het Nederlands en bijzonder eenvoudig te hanteren. Je kunt de foto's in een naar eigen smaak ingericht album 'plakken', en precies bepalen wat, waar en hoe.
Het werken met het programma is eigenlijk een beetje verslavend. Als het album na een aantal avondjes werken helemaal perfect is, heb je meteen al weer zin om nòg een album te maken. Je kunt ook niet wachten tot het gedrukt is en thuisbezorgd.
Ook erg leuk is dat Albelli regelmatig aanbiedingen met een fikse korting op albums heeft. Onlangs maakte ik een album van 120 pagina's met een kortingsactie voor slechts 55 Euro.
Vergeleken met andere album-programma's is het programma van Albelli erg makkelijk te hanteren en kun je heel precies werken. De prijs van de albums is niet hoger dan van concurrenten, al beweren die vaak dat ze goedkoop zijn.
De kwaliteit van het inbinden van het album is ook erg goed.
Een aanbeveling aan Albelli: De hoeveelheid clip-arts kan nog wel flink uitgebreid worden. Van sommige onderwerpen zijn maar een beperkt aantal plaatjes. Ook het aantal onderwerpen kan nog uitgebreid worden.
Ik kan niet nalaten om te eindigen met één negatief punt: bij mijn laatst bestelde album was tijdens het transport (PTT? of bij het verpakken?) een beschadiging opgetreden aan de voorkant van het album, door de verpakking heen dus. Dat vond ik wel erg zonde, want ik wilde juist een zo perfect mogelijk album hebben.
Deze alinea schrijf ik drie dagen na het bovenstaande stuk.
Na mijn beoordeling heb ik een flink aantal andere beoordelingen over Albelli gelezen, waarin o.a. hun prima service naar voren kwam.
Ik heb toen de stoute schoenen aangetrokken en gebeld met de klantenservice en hen verteld van de beschadiging aan de voorkant van het album.
Tot mijn grote vreugde werd mij toegezegd dat het album opnieuw in productie werd genomen! Ik kan het nu in een week tegemoet zien!
Dat is een ongekend goede service van Albelli, want het staat niet eens vast of zij wel de beschadiging hebben gemaakt; het kan evengoed bij de post gebeurd zijn.
Hulde, Albelli, voor deze ongekende service!
Zou het iedereen aanbevelen en heb dat al menig keer gedaan, de fotoboeken zijn prachtig en de service is bijzonder goed.
Heb 3 foto albums met hetzelfde formaat besteld. Fijn programma om dit te doen. Wel een klacht ingediend, omdat de producten niet gezamelijk verzonden werden. En er dus 3 maal betaald moest worden voor verzendkosten. Na de klacht geld terug ontvangen. Fijne afwikkeling van de klacht.
Altijd veel gewerkt met windows software, daar enorm tevreden over. Nu over gestapt op een Mac, maar daar viel Albelli echt enorm op tegen. Software (mogelijkheden en eenvoudigheid) is echt zwaar onvoldoende... Jammer
Het boek kan je zo overzichtelijk maken als je wil, en vooral met kleine kinderen, het open geslagen boek met een foto over 2 pagina's is echt geweldig zo kunnen de kinderen het boek gewoon plat leggen en kan het niet kapot, mijn kleinkinderen kijken geregeld naar hun geboorte sprookje en niemand zit erbij om het boek in de gaten te houden. Wat wel is, is dat het wel een beetje aan de dure kant is, maar ja dan heb je ook wat en vooral omdat ze er hun hele leven er nog mee moeten doen.
Ook zo met de vakanties daar word ook nog vaak in gekeken.
Dus ik en mijn kinderen en mijn kleinkinderen zijn er heel blij mee.
En zo af en toe krijg je ook nog kortingen wie bij mij erg in de smaak vallen.
Ik heb laatst een fotoboek gemaakt en ik ben net als de vorige bestellingen weer heel tevreden.
Groeten Anoushka
Goed programma om prachtige boeken te maken! Tot nu toe bij ieder boek dat ik maak, steeds weer nieuwe mogelijkheden. Tevens goede uitleg en voorbeelden alsmede cursusmogelijkheden. Het fotoboek is telkens weer een kadootje voor na de vakantie! Mooie kleuren, goed fotopapier, stevig gebonden, platliggend ook super! Kortom, Albelli is voor mij TOP!
Fantastische boeken, super service, prima kwaliteit!
Ik ben allang n tevreden klant en hoop en ben van plan om nog heel lang die tevreden klant te blijven.
Ga zo door!
ik ben altijd zeer tevreden over de gemaakte boeken, het is ook leuk om te doen.
Ik erger me wel aan het lettertype wat toch vaak weer terugspringt op de standaard.
En waarom zit er een blanco bladzijde achterin?
sinds een paar jaar laat ik mijn mooie herinneringen vastleggen .door albelli fotoservice,echt de moeite waard .heel eenvoudig in gebruik en van zeer goede kwaliteit.je hebt een ruime keuze aan producten en de prijs valt zeer goed mee.gewoon doen!
Ik vind de boeken die ik via albelli maak erg goed van kwaliteit. Met het programma kan je leuke trucs uithalen om er een orgineel boek van te maken.
Het albelli programma is erg gebruiksvriendleijk het wijst zich gewoon vanzelf.
Het ontvangen van het fotoboek is telkens weer een feest. Het boek is in het echt nog veel mooier dan op de PC.
Ik vind software die Albelli biedt, heel eenvoudig. Ze hebben mooie achtergronden, kaders. Ze geven goede voorbeelden, zodat je zelf ook weer nieuwe ideeën krijgt.
Heel makkelijk te maken fotoboek. Zeer gebruiksvriendelijk. Helaas kreeg ik vrijdag al het bericht dat het boek verzonden was...vandaag dinsdag is het boek nog altijd niet bezorgd!
Terwijl ik al wel een evaluatie bericht krijg van Albelli of alles naar wens verlopen is!
Geweldige kwaliteit, mooie extra opties, makkelijk programma en uitstekende service. De prijs waard.
Boeken zien er altijd top uit, hele goeie service, duidelijkheid over levertijden, gebruiksvriendelijk programma!
Gebruiksvriendelijk programma en mooie fotoboeken.
Albelli geeft naar verhouding prijs/kwaliteit een schitterend boekwerk. Het heeft de mogelijkheid voor hoogglanspapier en platliggend. De bezorging is bijna altijd op tijd.
Mochten er klachten over het boek zijn worden die zonder moeite direct opgelost.
Ik ben zeer tevreden over albelli en hoop er nog vele leuke boeken mee te maken.
Voor al mijn fotogerelateerde opdrachten gebruik ik Albelli. De kwaliteit van de afdrukken vind ik erg goed. Ook over de service ben ik heel erg tevreden. De mailtjes met tips en kortingscodes gebruik ik actief. Scheelt soms toch behoorlijk zo'n korting.
Alleen de laatste keer was ik wat teleurgesteld. Albelli werkt voor kalenders nu met een online versie. Ik ben een perfectionist en een prutser. Ik kan soms dagen met 1 ding bezig zijn. Nadeel van de kalender was dat ik het geheel niet kon opslaan. Ik moest het dus in 1 avond afmaken. Ook bij het bestellen leek het alsof mijn hele kalender verdwenen was. Ik heb me 3 dagen afgevraagd of de goede kalender verzonden was. Gelukkig bleek het allemaal te kloppen en kon ik mijn schoonmoeder erg blij maken.
boek ziet er goed uit. precies als de digitale versie
nA ONGEVEER 20 FOTOBOEKEN GEMAAKT TE HEBBEN BIJ ALBELLI ER OOK GEWEEST TE ZIJN,STOPT SINDS JANUARI MIJN ALBELLI FOTOPROGRAMMAS,WAARIN OP GE NOMEN ALBUMS,ZELFS EEN WAAR IKI MEE BEZIG BEN
IK ONTVANG ALLEEN MAAR COMPUTERGESTUURDE ANRWOORDEN OP AL MIJN VRAGEN
voor een goede en correcte afwerking aan een redelijke prijs, ga voor Albelli
De boeken van Albelli geven je de mogelijkheid om je foto's een verhaal te laten vertellen die verder gaat dan enkel foto's bekijken. Door de speciale features in het gemakkelijk te gebruiken programma voel je je een professionele fotograaf.
Het fotoboek wordt steeds gelezen door meerdere mensen en die vinden het zo leuk geworden dat zij ook Albelli gedownload hebben om hier wat mee te gaan doen.
Albelli is zeker een aanrader! Mooie fotoboeken, mooi papier, uitstekende klantenservice en snelle levering.
Ik ben al jaren vaste klant en ben seer tevreden over Albelli
Sedert jaren gebruik ik enkel Albelli, vroeger Albumprinter, om fotoboeken te maken.
Jaren terug heb ik andere merken geprobeerd, maar geen enkel kon mij dezelfde voldoening schenken.
Ik heb de boeken steeds aanbevolen aan diverse vrienden en soms met succes: sommigen worden gelokt door goedkope prijzen, maar het uiteindelijk resultaat (bijkomende pagina's, foto op kaft e.a.) komt er op neer dat Albelli zeer compatibel, zoniet goedkoper uitvalt.
Het albelliprogramma is gebruiksvriendelijk en ook zonder ervaring/kennis kun je de mooiste fotoboeken enz. maken. het resultaat is steeds geweldig, kwaliteit is constant, snelle service en levering. Ook de tips en tricks zijn geweldig. Ik heb er al veel ideeën van gebruikt.
Echt een aanrader!
Ik heb al meerdere boeken gemaakt met Albelli en ik ben zeer tevreden.
Echt goede service! Ik was niet tevreden over de kwaliteit van een besteld canvas doek en kon de foto nogmaals verzenden. Kreeg tips van hun hoe ik er voor kon zorgen dat de kwaliteit vd foto beter werd. (gezien het aantal pixels eigenlijk net iets te laag was) en dat allemaal zonder extra kosten!
Je krijgt waarom je vraagt; Mooie scherpe foto's in goed ingebonden boeken. De software is gebruiksvriendelijk en bevat alle mogelijkhden die voor de hand liggen. Bij 'misdruk' volgt geen-gezeur-garantie en krijg je een nieuw boek. Prijs-kwaliteit ratio zou nog iets scherper kunnen.
Het was jammer dat mij agenda de eerste keer ontzettend scheef gesneden was. Na 1 telefoontje weer een nieuwe agenda gekregen
Al jaren trouwe klant. Als het x niet goed is dan word het super opgelost. Het album wat niet naar wens,is,mag je houden. Ontvangt een nieuw en goed album. Prima kleur en makkelijk om mee te werken
Na een heerlijke vakantie met veel foto,s, heb ik met veel plezier een super mooi album gemaakt. Het was makkelijk en er was voldoende variatie mogelijk. Ik ben dan ook super tevreden. De levering ging uitstekend en was erg snel.
Een prachtig product, klantvriendelijk programma, een leek kan het doen.
Je moet er even voor gaan zitten. Maar het programma is snel te leren en eenvoudig in het gebruik en het resultaat is geweldig. Nieuwe foto's bij elkaar zetten, vakantiepret opnieuw beleven, of een thema uitwerken, het kan allemaal. Met leuke achtergronden, tekstjes en zelf je foto's uitsnijden tot je helemaal tevreden bent. Kortom, een aanrader om te doen en ook om weg te geven!
Ik kon een mooi fotoboek maken en opslaan om het nog te veranderen.
Voor een familielid een mooi fotoboek gemaakt van hun 45 jarig huwelijk ze vonden het prachtig en zijn er heel blij mee.
Je kunt er van alles bij plakken zoals een glas bier, eten enz.
Mijn ervaring met het maken van de fotoboeken van Albelli is in alle opzichten perfect. Albelli heeft mij tot op heden nog nooit teleurgesteld, de afwerking voldoet aan alle eisen, ik vind het altijd feest als een fotoboek wordt afgeleverd, daarom zal ik Albelli aan iedereen aanbevelen!!