We are hiring!

• BEOORDELINGEN (2)

Featured review of Aluwallet

Aluwallet

Super Product, Super service

De Aluwallet is echt een heerlijk product in gebruik. Het ziet er chique uit en is echt een uitkomst als vervanging van mijn portemonnee. Het allerleukste is nog dat je gelijk aanspraak hebt van heel veel mensen. Ze vinden het mooi, interessant en vragen zich af wat het is en hoe het werkt. Ik gebruik de aluwallet nu al aantal maanden en kan eigenlijk niet meer zonder. Toen ik op het laatste moment van kleur wilde veranderen was dit via de mail zo geregeld, kortom heel tevreden! Ik hoor trouwens wel van veel mensen dat de echte aluwallet van aluwallet.nl veel beter is dan andere kopieën die er te koop zijn maar dit heb ik van horen zeggen..

Paula de Groot, Utrecht

Antwoord van Aluwallet

Beste Paula,

Bedankt voor uw review, mooi te zien dat een van onze duizenden tevreden klanten ook de moeite neemt om een beordeling te schrijven!

Aluwallet

Goed product snelle levering

Ik heb op woensdag avond 30 nov 2x een aluwallet besteld en deze had ik vrijdag al met de post. Snelle levering dus. Verder goed en leuk product. Duurzaamheid zal nog moeten blijken.

Gr RJ

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten