[REPLY]
Helt ok. Gode links til manualer og god og hurtigt service og pris.
Kom som lovet på 2 dage. Virkede perfekt, dog manglede der en omløber til at sætte antennekablet fast med,men havde en anden som passede.
Dårlig info om produkterne og ved henvendelse for hjælp og support måtte der 3 mail til, før jeg hørte noget. Nu venter jeg så på en del, der skulle have været bestilt med i første forsendelse og har ventet en uge uden held, så jeg vil aldrig selv handle der mere .Håber at produktet dukker oppå et tidspunkt! og så også virker, ellers er fristen for tilbagelevering overskredet og jeg er blevet 800 kr. fattigere.
Hurtig levering som lovet, selv om jeg bor på en Ø. Dejligt at i bruger Post Danmark for de kommer her hver dag. Andre firmaer kan ikke leverer til ikke brofaste øer fordi de sender ud med vognmand der ikke vil bruge færgen trods det kun tager 5 minutter.
Alt var perfekt fra start til slut.
Kan stærkt anbefales
Første gang jeg har handlet med dette firma, helt igennem prof,
så det vil jeg gøre igen !!
Erik
handlede med antenne eksperten da jeg ledte efter dele til overførsel af data signal i el nettet, dette produkt havde de på lager og ordren blev ekspederet samme dag som ordre afgivelse, hurtig ekspediton, feed back og modtagelse.. fantastisk service.
vil helt sikkert bruge dem igen og anbefale til andre.
Tak for god hjælp til at finde den løsning der passer til vores sommerhus.
AntenneGrossisten er meget hurtige til at levere varen. Jeg kom til at lave to ordrer hos dem på samme tid, men var kun interesseret i at betale for én gang porto. En mail til dem og problemet var løst pr. omgående.
Meget venlig kundebehandling og kommer helt sikkert tilbage igen når jeg har brug for mere udstyr
Der gik ikke mange dage fra jeg bestilte varen til jeg havde den hjemme.
Der udover var det billigere end jeg kunne finde det andre steder.
Fin og hurtig levering, med track and trace.
Varen kom rigtig hurtig og til billige penge tak for det !
Har for nu 14 dage siden bestilt en fjernbetjening. Efter en uge kontaktede jeg virksomheden for at høre hvor min fjernbetjening blev af. Den søde dame lovede at ringe tilbage dagen efter, hvilket jeg blev bekræftet pr. mail.
selvom blev lovet at få besked om hvornår varen kunne leveres hørte jeg ikke mere.
Det kunne have været gjort bedre med lidt mere information.
Syntes ikke tilbage meldingen fra firmaet er god nok, får ikke besked om at bestillingen er blevet sendt, ej heller ikke svar på spørgsmål, sendt på mail samt ved bestilling.
Jeg bestilte et produkt,på hjemmesiden og modtog først et pakkebrev en uge senere. Desværre var det en hel anden biligere model som ikke var med på deres varer lister..jeg brugte for meget tid og besvær, med flere mails , for at få ret i mine påstande.For lang leverings tid 7 dage. Og for dyr porto .69 kr for en dims der vejer 69 gram. Send kun den vare Kunden bestiller. Eller ring til kunden ,før i sender et andet alternativ.
Rigtig god service, hurtig levering og lave fragtomkostninger
Tilfredstillende betjening, hurtig forsendelse.
Det var nemt at bestille og blev leveret meget hurtigt
Hurtig tilbagemelding, da jeg havde et spørgsmål til min bestilling. Vil anbefalde dem til mine venner
Hurtig levering, fandt det jeg skulle bruge et sted.
Bestillingen, forsendelsen og modtagelsen skete helt som forventet. Alt var OK.
alt hvad jeg bestilte kom hurtigt og er af god kvalitet, så de kan kun få mine bedste anbefalinger
Den rigtige vare til den rigtige pris, tid og levering
Perfekt – Hutigt, ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.
Jeg havde bestilt en DVB-T2 modtager og en antenne for et par dage siden, men jeg havde kommet til at gøre det af to omgange. Jeg tænkte at det bare var ærgerligt, for jeg gad ikke bruge mere tid på det. Jeg fik herefter en venlig email fra en af forhandlerens medarbejdere som havde lagt mærke til mine bestillinger. Hun lagde dem i samme ordre og jeg sparede dermed fragten på den ene pakke. Meget god service må man sige. Pakken kom også ret hurtigt efter jeg havde bestilt den, så alt i alt ikke en finger at sætte på oplevelsen.