We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (694)

Beoordeling door bevestigde koper

Det eneste er at dere kunne sende fler ting som gaver .da må ikke toll betales som ekstra på alle deres varer ... ellers topp

Helt topp bra plass som ikke det er tull med annet enn tollavgift inn i norge ...da man egentlig kunne handlet i norge selv ...

Snøvl

Så laaaaang leveringtid..... sådan et firma overlever ikke længe. Desuden svarer de ikke når man annulerer købet. Kan absolut IKKE anbefales.

Army-Star.com

Meget dårlig kundeservice og manglende tilbagemelding

Jeg har nu siden d. 29 april prøvet at få Army-Star.com i kontakt ved at skrive fra deres kontaktformular, samt skrive til deres e-mail adresse - alt sammen uden nogen form for tilbagemelding.
Jeg købte for mere end 1600 kr. og håbede på at få en god oplevelse af mine varer.
Men ak... hele 3 produkter manglede, var gået i stykker, eller var for lille ( selvom det er min normale størrelse) og første hverdag efter modtagelsen, ringede jeg uden held - kun tlf.svarer, så ind på nettet og skrive til dem, de siger de forventer at svarer inden for 24-48 timer efter modtagelsen, jeg gav dem 5 hverdage og skrev atter til dem og ventede igen og 3. gang håbede jeg det ville lykkedes - men ak ingen respons.

Antwoord van Army-Star.com

Hej Simon Wochner,

Vi beklager dybt din oplevelse hos os ikke har været som forventet.
Den manglende vare vil omgående blive sendt fra vores lager. Og vi tager nu kontakt til dig, således der hurtigst kan findes en løsning på sagen.

De bedste hilsener
Army Star Service Team

Super god service

Købte et par støvler der var for små, sendte den retur,,og ville have dem byttet, men ønskede alligevel at få pengene , og det fik jeg uden problemer. Handler bestemt der igen...

Ingen problemer!

Lidt dyr ombytning af størrelse. Skal selv betale for retur til Army Star samt betale for ny størrelse retur til mig

Perfekt

Det har været en stor fornøjelse at handle med firmaet. Først var det let at finde, hvad jeg søgt på deres hjemmeside, her gik det som en leg og efter betalingen har jeg fået diverse mail om forløbet.

Fast & smooth

Fast, reliable and flexible to use.
My best recomendations

Skuffet

Jeg har tidligere haft gode oplevelser med army-star men jeg har heller aldrig modtaget en defekt vare før. Jeg købte nogle skjorter for over en måned siden og den ene af dem var ikke lavet rigtig eller der var sket et eller andet med den, så den havde en forkert form. Jeg har sendt to emails med en uges mellemrum for tre uger siden og jeg har ikke modtaget noget svar på nogle af dem.

Beoordeling door bevestigde koper

rigtig godt sted at handle med

jeg har ingen klage over dem

great service

great service, quick and without any problems

Enkelt og hurtigt

Meget tilfreds og super hurtig service.

Beoordeling door bevestigde koper

Fed service og turbo levering

Min vare kom dagen efter bestillingen med expresfart. Og det kan vi jo alle sammen lide. Desværre skulle jeg have bestilt min vare et nummer større, så den blev sendt retur med medfølgende skema udfyldt. Jeg har endnu ikke modtaget min nye vare, men jeg vil alligevel gerne 'rate' topkarakter, da servicen er i top - som den altid er! For i skrivende stund fik jeg besked om at min ombyttede vare, er i posten... portoen er betalt. Hvis alle danske forretninger fungerede på samme høje niveau, ville jeg gladelig tage spendérbukserne på hver dag! Top dollar!

All as expected :-)

Everything whent smooth from order till I had the goods :-)

To nice

Det funger mere er der ikke at sige til det

Svært fornøyd

Bor i Oslo, Norge og bestilte fra nettstedet på en lørdag. Varen var levert tirsdags morgen og er av god kvalitet. Rimelige priser, god kvalitet og rask levering gjorde svært godt inntrykk.

skjulte kostnader

bestilling og nettside fungerer helt greit, men noe som ikke er like bra er for oss som bestiller fra utlandet der dere har en unødvendig dyr leverings metode. en enkelt vare (bukse) ble over 50% dyrere når UPS hadde tatt betalt det de skulle ha.
Så jeg kommer nok aldri til å bestille fra Army Star igjen

Hurtigt og nemt :)

Der gik meget kort tid fra jeg bestilte mine varer til jeg kunne modtage dem. De var fint pakket og alt det der. Det er 3. gang jeg handler hos Army Star men langtfra sidste gang. :)

my new jacket

i got my new jacket , ond it is perfekt :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Perfekt vare og hurtig levering

Overskriften siger det hele :-)

Beoordeling door bevestigde koper

Ingen dikkedar! (No frills!)

Helt fint! Hurtig levering, ingen problemer.

Beoordeling door bevestigde koper

KULE KLÆR-KULE FOLK-TOPP SEVICE!!!

Dette burde jo holde,men jeg tar med en ting til:
SUPERRASK LEVERING!!!

Beoordeling door bevestigde koper

My best webshop experience,ever.

I ordered my goods one afternnon and received them the day after, no hazzle, no problems, it just works!

Topgear!!

Go service..ekspres levering..fede varer.. Hvad mere kan man forlange?

Beoordeling door bevestigde koper

Røffe sporty prodkter. Kjapp levering og flott oppfølging.

Du kan trygt kjøpe fra Army Star. Eneste bedriften må gjøre er å legge ut XXL skjorten.Militærtypene. Ble litt for trang rundt livet--men sier kanskje også litt om en mage som er noe for stor kanskje??

Fantastic

Got everything i ordered. Price was fair. Fast delivery......all in all, everything you could want.

Beoordeling door bevestigde koper

fantastisk og hurtig side.

En af de mest nyttefulde sider jeg nogensinde har besøgt. Hurtig og nem bestilling, og varen kommer til tiden.

Beoordeling door bevestigde koper

Enkel handel – lynrask levering.

Army-star.no er en nettbutikk jeg vil anbefale. Har handlet to ganger der nå, og begge gangene gikk det knirkefritt og lynraskt. Ingenting å utsette på denne butikken.

Alt er forløbet perfekt

Jeg bestilte nogle varer, som jeg allerede modtog få dage efter. Bukserne svarede fuldstændig til beskrivelsen (mål m.v.) - og passede derfor perfekt. Bælterne var også som beskrevet, men jeg havde bare ikke fået læst ordentlig på beskrivelsen i forhold til bredden på bæltet. Jeg returnerede derfor bælterne, da de var for bredde - og havde pengene retur på min konto på dage senere.
Alt i alt en super oplevelse at handle med Army Star.

5-stjernet tilfreds

At købe en rygsæk hos Army-Star fungerede rigtigt godt både det praktiske omkring bestillingen og forsendelsen og rygsækkens kvalitet. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Army-Star, og jeg glæder mig meget til at få rabat på mit næste køb.

Not satisifed

Seizes were not in comparison with normal western standards.

Antwoord van Army-Star.com

Dear Jeppe,

Thank you for your review.

We are sorry the shorts did not fit.

We have suppliers from both EU & USA, who are using different measures of each size.
On most of our items, we have a size guide made for that specific item.

We recommend that you measure directly on, for example a pair of shorts that fits you.

When you shop at Army-Star.com, you always have a 90-day (three month) full return option.

Have a nice weekend

Army Star Service Team

Hurtig!!!

Bestilte et par ting, og 2 dage efter var de hos mig... Vild hurtig levering...
Bukserne var desværre ikk som jeg forventede (for Baggy) så sendte dem retur, og intet problem fra armystar, de sætter pengene tilbage på min konto efter 2 dage...
Fuld tilfreds med deres service.. Helt sikkert et sted jeg vil handle igen og igen..:-)

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilte en søndag kveld, tirsdag var pakka hos meg. Og innholdet sto til forventningen. Kjempe fornøyd, kommer garantert til å handle mere her :)

Beoordeling door bevestigde koper

Nemt, hurtigt og fair priser

Det eneste ønsker jeg har til Army-Star er at størrelsesguiden på hjemmesiden er tydeligere, da den måde der skal måles på ikke stemmer overens med jakkens størrelse.

Købte først en str. L men den var 2 nr for lille selvom jeg gik efter målene.

Det var nemt og hurtigt at bytte til ny størrelse!

Fat cool stuff

took 3 days, and it fits perfectly, could't be happier, and the Army style is really popular now...Yours Palle

Beoordeling door bevestigde koper

Hurtig levering uden dikkedar!!

Kan kun abefale at købe fra dette firma, har efter hånden købt en del bukser her fra, og je har intet at klage over.