[REPLY]
de bestelling is geheel volgens belofte binnen gekomen!
Ik kan niet anders zeggen dan dat dit bedrijf aan mijn verwachtingen voldeed, eigenlijk zelfs meer.
Aan te bevelen .goede levering,goed product.
Geleverd werd wat ik had besteld. En keurig op tijd. Prima
goed te vinden op internet .
keurig een mail terug dat de betaling binnen is en het produckt is verzonden per mail
je hoeft niet te lang wachten op de bestelling .
en ju kunt direct zien of het in voorraad is.
na via google een design radiator gevonden te hebben die qua vormgeving en prijs paste bij onze nieuwe badkamer ontvingen we deze binnen 5 werkdagen, prima levering, netjes een mail vooraf en alles zat in de doos. Wij zijn er blij mee er kunnen meer sites een voorbeeld aan jullie nemen.
Ik heb iets besteld en dat redelijk snel ontvangen.Lijkt me een normale gang van zaken,maar tegenwoordig moet je dus een beoordeling geven.
Na bestelling verkeerde fonteinbak geleverd. Met een telefoontje dit aangegeven. Binnen 2 dagen werd juiste fonteinbak geleverd. Bestelling was goed verpakt. Prima prijs kwaliteit verhouding.
Telefonisch voorzien van advies voor het vervangen van douchedeur scharnieren welke waren afgebroken.
De verkoper wist gelijk merk en type te noemen.
De prijs van de leuke radiator was niet meteen correct in de winkelmand.
Na een mailtje is dit meteen gecorrigeerd. De radiator werd de volgende dag al naar volle tevredenheid afgeleverd. Of hij het goed doet heb ik nog niet kunnen testen.
Maar de service tot nu toe is perfect!
Wij bestellen steeds vaker producten via internet. Wij zijn niet jong meer (73 en 79) en dan lijkt het eng, maar het gaat prima en toch wel heel makkelijk. Thuis goed oriënteren en dan komt het helemaal goed. Doe het ook maar eens.
Eerder hier al een radiator gekocht, die me uitstekend bevalt. Dus nu maar weer bij Badpunt. Goede prijs en kwaliteit en supersnelle levering. 9 April besteld en 10 april al geleverd. Jammer was alleen, dat ik in het veld "Notities" uitdrukkelijk had verzocht om de levering pas op 16 april te laten plaatsvinden, aangezien ik 10 april niet huis zou zijn... Daar wordt dus blijkbaar niet op gelet! Gelukkig heeft een betrouwbare kennis de bestelling aangenomen.
Toch het verzoek om de opmerkingen, die de klant er bij zet, ook te LEZEN. Anders heeft dit veld geen enkele waarde.
ik heb een plastic zitbad gekocht maar er zit geen stop in en geen gat,moet ik het leegscheppen? wel snelle bezorging
Het was gemakkelijk zoeken in de web winkel,en alles prima geleverd.
Top zaak, heb een boiler gekocht maar ben geen deskundige, dus had ik een hangende boiler gekocht ipv een staande mis kunnen ze dat iets beter aangeven
Omdat de afstandsbediening van ons bubbelbad kapot was en niet meer te leveren was,kregen wij van Villeroy en Boch een code voor een nieuwe afstandsbediening. Groot nadeel vonden wij de prijs en de prijsverschillen. Uiteindelijk bleek badpunt.nl veruit de goedkoopste. We vonden de verzendkosten aan de hoge kant maar goed de bediening was ook niet goedkoop. Wel was het zo besteld en supersnel en goed verpakt geleverd
Eindelijk eens een zaak die waarmaakt wat ze beloven i.p.v. zaken zoals SANI-dump
of SANIDIRECT. En voor een goede prijs ook nog eens
Geen klachten. produkt snel en in goede orde ontvangen. enige minpunt: vrij hoge verzendkosten. meer dan 10 euro, terwijl postnl toch echt maar 6,95 rekent.
Enkele radiatoren aangeschaft. alles is correct afgehandeld voor een prima prijs.
De lokkertjes zijn leuk als je geduld hebt. Je kan bestellen tegen een mooie prijs maar dan moet je het niet op korte termijn nodig hebben. Indien je een vijfjaren plan heb zou ik zeggen, ga ervoor.
Snel levering, artikel zoals verwachten. Ik heb veel voor deze artikel gezocht en nergens gevonden, ook hier was goedkoper dan anders.
Dankuwel.
Badpunt.nl heeft een overzichtelijke en complete site. De online bestelling werd snel en compleet geleverd.
de bestelling is na 2 werkdagen bezorgd!
prima service!!
Ik had eurocol artikelen besteld en toen de bestelling werd afgeleverd bleek dat de kwast en het band in de pasta terecht was gekomen door het transport.
Gebeld en de volgende dag kreeg ik alles opnieuw geleverd zonder dat er kosten werden berekend.
Je zou Badpunt bijna voordragen voor de warme douche van Tros Radar.
Wij hebben voor onze vakantiewoning een complete douchecabine gekocht waarbij de levertijd een probleem was voor ons.
Dankzij Badpunt kregen wij alles direct toegeleverd precies op de dag zoals afgesproken en konden wij al onze deadlines halen.
Dus goede spullen met betrouwbare levertijden.
via internet besteld prima maar op jullie site staan diverse winkels (showrooms) en daar ben ik niet tevreden over wij moest een onderdeel van een douchedeur en bij de showroom in rosmalen vertelde deze man dat het lastig was en dat hij dat moest bestellen en dat duurde ongeveer 6 weken diezelfde dag heb ik het via internet besteld wel jammer van de verzendkosten maar 2 dagen later had ik het onderdeel in huis.
het was volgens afspraak geleverd en dat stel ik wel op prjs
mijn volgende aankoop doe ikweer bij jullie binnekort