We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (21)

Dårlig oplevelse

Som regel holder jeg meget af Baresso og stedets afslappede stil, men i dag mistede stedet desværre en del af dets point hos mig. Fik for det første ikke, hvad jeg bestilte, måtte vente utrolig lang tid på at få det og ikke mindst blev jeg spurgt, en smule uhøfligt, om hvorfor jeg stadig stod der og kiggede, mens jeg ventede på det resterende jeg havde bestilt. Derefter måtte jeg flere gange spørger om både holdere og poser til at bære det hele i, selvom jeg havde sagt at jeg skulle have det med og da jeg endelig fik det, var meget af det ikke lavet til at transportere.

Så en utrolig trist oplevelse herfra.

Allan Fosgrau Hermansen vond deze beoordeling nuttig

Lækker kvalitetstid

Jeg elsker at være på Baresso; de har skabt et hyggeligt lille univers med den lækreste kaffe og stort udvalg og man kan let få flere timer til at gå derinde.

Varerne er dog temmelig dyre, dog ikke Starbucks-dyre.

Baresso

Lyngby! SKØN kaffe men dyre priser plus der mangler struktur og overblik!

Det er meget meget unge mennesker der står der, som desværre ikke har flair for at tænke fremefter. De ser ikke at køen er metervis lang og ændrer i deres salgsstruktur for at ændre på den lange kø uanset om den er foran betalingskassen eller foran udlevering.

Enkelte ansatte RÅBER bestillingerne op så det ikke er en rar oplevelse at være der.

De mangler en tydelig leder som formår at have det overblik der mangler. Og så går man ikke med hat/slidt strikhue på inde bag skranken som er en bombe af bakterier!

God kaffe

Rigtig god kaffe - Dog til lidt for høje priser

Odenses sødeste baristaer

Rigtig god kaffe, og en endnu bedre service får man hos Baresso i Vestergade i Odense.

Dejlig kaffebarer

Jeg kommer hver uge på en af de mange Baresso kaffebarer. Oftest er der pænt, og personalet er venligt. God kaffe.

Lufthavnen mangler dog tit enten, fløde, krymmel, mælk eller endda kaffe!

I Fields er de bare generelt meget langsomme.

Baresso er bare lækkert!

Jeg drikker ofte en iceblend og får en foccacia hos Baresso. Jeg synes altid servicen er i top og det er smilende medarbejdere man møder.

Ret skuffende..

Jeg var forbi Baresso ved Dagmar biograf for at bestille det jeg plejer. En Caffé latte med Tiramasu samt en ice latte med Karmelsirup. Da jeg fortæller min bestiling er ekspidenten uforstående overfor min bestiling med Ice latte med karmelsirup. Jeg får et svar tilbage af hende hvor hun siger '' Det kan du ikke''
Da jeg spørger ind til hvorfor det ikke kan lade sig gøre svarede hun surt '' Fordi det er til kaffen og ikke til ice latten '' Jeg fortæller hende at det lyder mærkeligt, da jeg ret tit bestiller det. Hvor at hun svare rigtig surt '' Hvis du skal være så besværlig ! '' Hun taster det ind og jeg betaler for det.
- Faktisk var hun ikke særlig rar og hun gav mig ikke særlig god kundebetjening.

Jeg venter så på mine bestilte varer, og ligger mærke til at det tager rigtig langt tid før jeg får mine ting. De var 3 på arbejde og alle 3 medarbejde stod og lavede kaffe. - Hvad med de andre mennesker som skal bestille ? Er det ikke nok med at de 2 andre laver bestilingerne samt den ene tager imod bestilingerne ?

Nå men jeg lægger så mærke til at alle dem der stod bag mig i køen og som var efter mig mht alle bestilingerne fik deres drikkevarer før mig. Jeg ventede i 20 minutter på mine drikkevarer.

Da jeg endelig får det jeg har bestilt, spørger jeg - for at være helt sikker, om der er kommet karmelsirup i. Hvor svaret lyder på ''Ja''

Da jeg når ud til min bil, finder jeg ud af at der INTET karmelsirup er kommet i.. Øv øv.

Ikke nok med at man betaler for at få sirup og ikke får det, så var servicen ikke særlig rar. Øv altså.

• Jana
  • Frederiksberg, DK
  • 6 Beoordelingen

min yndlingskaffe

-har været 'afhængig' kunde i mange år -dagen med deres latte bliver altid lidt bedre; )

Baresso

Lækkert drikkelse til ok pris

Baresso er et godt sted at hygge sig eller afslutte en date. De kommer hele tiden med nye og innovative drikke, som er inspireret af eksotiske råvarer. Dog er prisen på kanten af at være dyr. Servicen er som regel god, men der kan godt opstå uheldige oplevelser engang imellem.

Baresso, Svendborg

I Svendborg afdelingen er fortræffeligt at købe kaffe. Søde medarbejdere som ofte giver en gratis kaffe til stamkunderne. Jeg spurgte engang, hvorfor jeg egentlig fik gratis kaffe og svaret var: "Det er fordi, du altid er så sød, og det gør vi ind imellem ved dem, vi godt kan lide." Min dag var reddet. :-)

Grunden til at jeg ikke giver der femte stjerne er, at Svendborg afdelingen desværre ofte lider under, at de ikke får sendt te til tiden og derved næsten altid er 14 dage bagud, før et nyt tilbud kommer frem hernede i forhold til alle andre steder.

BYENS BEDSTE KAFFE :)

Er ikke i tvivl,
Jeg vil til hver en tid vælge Baresso når det er en mulighed !
Kaffen er fantastisk, deres Iceblends fænomenale, og ej at forglemme serverer de verdens bedste Chai Cino !
Prisen lidt pebret synes nogle, men for mig er der her, for en gangs skyld, sammenhæng i pris & kvalitet ! Mange café'er tager samme pris, men serverer langt dårligere kaffe, efter min smag !

Great.

Jeg går tit ind på Baresso på Amagerbrogade og der har de bare de sødeste medarbejdere. De er altid meget venlige og byder altid en velkommen og siger pænt farvel igen med et smil.
Og så smager kaffen fantastisk!

SK vond deze beoordeling nuttig

Dårlig service, dyre priser

Jeg har flere gange været ude for ubehøvlede, uoplagte ansatte i flere Baresso forretninger, der både har nedgjort mig foran hele forretningen og glemt min bestilling. Desuden skriver kundeservice aldrig tilbage, når de har lovet det. Alt for råddent! Jeg fortæller alle jeg møder, hvor dårlig Baresso er, har fået en del fra min vennekreds til at boykotte Baresso med mig :).

Chenna Deveril vond deze beoordeling nuttig

Baresso

Dårlig service, kedelig indretning men god kaffe

Jeg benytter mig flittigt at Baresso, da jeg er en hyppig kaffe-drikker og ofte ikke kan finde andre steder end netop denne kæde, når trangen melder sig. Og det er nok kædens største force: at de i Danmark næsten er repræsenteret i lige så stort et antal som 7eleven er det.

Af samme årsag undrer det mig, at de ikke skoler deres personale bedre i ”god kundeservice” end det er tilfældet. Personalet er ofte uengagerede, stressede sure eller uopmærksomme, overfor hvad man bestiller, hvorfor jeg ofte også har oplevet at få en forkert bestilling, når kaffen endelig når frem. Tiden er også en faktor, som man bør indregne, når man køber kaffe hos Baresso. Det tager typisk kæden dobbelt så lang tid at få sin bestilling hos Baresso som hos konkurrenterne (Eks. Riccos, Meyers og Lagkagehuset)

Kaffen hos Baresso ligger til gengæld i den gode ende (på niveau med konkurrenternes). Men du får også lov til at betale for det.

Chenna Deveril vond deze beoordeling nuttig

Genialt koncept!!

Den bedste Latte på markedet, og man kan få den lige som man vil :-)
Betjeningen er ikke altid i top, men det overskygger bestem ikke deres kaffe, som er derfor man kommer der :-P

Baresso

God smag, stort udvalg, smilende betjening og kvalitet

Mere præcist kan det vist ikke siges.

Smutter så tit jeg har mulighed for det forbi Baresso, og tager lige et 'mentalt time-out', med et krus latte eller the. Prisen tænker jeg faktisk meget lidt over, jeg betaler gerne lidt mere for den gode smag.

Jo tak og gerne igen.

Østerbro #1
Nørreport #2
Rundetårn #3

God kaffe, god latte, gode kager.
Gerne igen og servicen er god, selvom de indimellem fremstår stressede.

Københavns bedste Chai

Baresso er ikke mit foretrukne sted når jeg er kaffetørstig, men når jeg har lyst til kanel og varme er Baresso altid det første jeg tænker på. Jeg elsker deres lækre chai cino, hvilket er også kendes som chai latte.

Is Baresso uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.