[REPLY]
Heel snel, makkelijk te herladen ronduit fantastisch! Geen enkele probleem gehad altijd direct op mijn telefoon.
het is een goed product maar voor eenmalig gebruik niet aan te raden
Zoals altijd "Beltegoed" of of het nou een "Paysafecard" is, voor zowel telefoon en gamen is dit een goede site:)
Mooi een code na de betaling!
Of via mijn email. Hou van jullie www.beltegoed.nl
Snel maar weer is meer paysafecard's halen haha!
Fijne dag voor men die dit leest en geniet van jullie product ^.^
Gewoon goede site.makkelijk en duidelijk in gebruik.
Aleen wat ik nog wel mis als je een product aanklikt of bekijkt zie je de transactiekosten er niet gelijk bij.
Zou wat mij betreft er wel in het klein bij mogen worden vermeld.
5 sterren heel erg g o e g en veillig
Ik heb al een aantal providers gehad, maar bij beltegoed.nl gaat het opwaarderen
razendsnel chapeau!
Groet
Edwin
Beste, Gewoon doen, Het is makkelijk snel en je maakt nog kans op een prijs haha
T-Mobile geheid mobiele telefoon van top kwaliteit
In 1 woord SUPER, snel en makkelijk te bestellen. Alles direct geregeld!
Vroeger kon ik heel eenvoudig bij u mijn beltegoed opwaarderen via internet. Nu moet ik extra kosten betalen en dan wordt het niet opgewaardeerd maar ik krijg weer zo'n 16-cijferige code en ben een half uur bezig met de telefoon te prutsen voor het opgewaardeerd is, omdat dat programma gewoon onmogelijk is..Dan moet je ook maar raden dat dit valt onder de categorie 'opwaarderen met een bon' hoewel het geen bon is.
De service van deze site is een van de snelste die ik ken.. Ik heb ze zelfs 1maal gecontacteerd en kreeg 4uur nadien al terug bericht... Echte klasse
Ook vind je hier paysafecard codes van 100€ . Deze vind je bijna nergens ;)
Ik ga deze site zeker nog gebruiken in de toekomst.
Beoordeling : 5/5
Opwaarderen zonder gedoe, meteen helder wat je moet doen, goed overzichtelijk.
Snel, simpel, veilig.
Wat een super bedrijf. Je kunt gewoon kiezen welke provider je wilt en hoeveel je wilt opwaardern.. Het gaat echt essay... en dat betalen... men kat in een bakkie. Ik kom zelden zo'n goed bedrijf tegen!
altijd snel, altijd bereikbaar, jammer dat er geen paypal optie is
Ik vind dit erg makkelijk omdat ik prepaid heb en als je het dan in de winkel vergeet is dit erg handig.
Na ekele verwoede pogingen om de opwaardering bij vodafone gerealiseerd te krijgen, werd ik wel doorverbonden, maar met een dienst die jl maandag gesloten bleek te zijn.
Dus kon ik op de dag dat ik de opwaardering nodig had(er was terplaatse geen wifi beschikbaar) hiervan geen gebruik maken. De telefoniste van vodafone was niet op de hoogte dat de bewuste afdelibng gesloten was. Zij kon mij niet opwaarderen terwijl zij die afdeling wel bediende. Maar zij kan niet opwaarderen met een code!? van bel te goed.
Dus ik ben een zterleurgesteld man.
Ik vond de bestelling vlot en snel gaan. Het is jammer dat het product nog niet overal bruikbaar is. Over beltegoed zelf ben ik heel tevreden.
Via beltegoed.nl kun je snel en gemakkelijk je telefoon opwaarderen. Bovendien is het veilig!
Snelle en betrouwbare levering, dienst werkt ook gemakkelijk en geautomatiseerd.
Het is zeer handig en gemakkelijk om te gebruiken; Echt een aanrader
Bij beltegoed.nl kan ik altijd betrouwbaar en snel opwaarderen, overal ter wereld waar internet is!
Omdat ik vaak in het buitenland ben en een prepaider ben moet ik vaak snel opwaarderen als ik weer eens door mijn tegoed heen ben. Dankzij Beltegoed.nl kan ik nu razend snel overal waar ik ben opwaarderen. Betaling is zo gedaan, dmv iDeal kan ik meteen afrekenen en heb ik nog geen minuut later een Vodafone opwaardeer code.
Zelfs als ik in Nederland ben waardeer ik op met een opwaardeer code van beltegoed.nl.
En als het een keertje niet werkt, dan ligt dat aan Vodafone en niet aan Beltegoed.nl.
Ik kan mij geen snellere manier bedenken dan opwaarderen via Beltegoed.nl
De beltegoed bestellingen die ik regelmatig doe via Beltegoed opwaarderen komen over het algemeen zeer snel bij mij binnen. Een enkele keer is dit misgegaan en dan biedt de klantenservice uitkomst: denken mee en regelen het. Kortom: een tevreden klant!
De site is gebruiksvriendelijk, snelle afhandeling en helder over prijs, betaling e.d. Ik zou het zeker aanraden aan anderen.
Het erg eenvoudig op met enkele simpele muisklikken je bel tegoed op te waarderen.
Ook ls er bij een bestelling en het activeren van een code, als er iets mis gaat ,ook een goede respons en behandeling!
advies: De telefonische lijnen naar de hulpdesk zouden eenvoudiger en meer rechtstreeks kunnen door een kiesnummer toe tevoegen voor ongevallen met een activeringscode. Al is het maar voor een sukkel.
Werkt zonder problemen erg makkelijk en lekker lui.
Sinds kort een smartphone van de aldi met.bliep.en.het bevalt me Prima!. Nauwelijks complicaties en altijd. Bliep er zo doorheen!
Moet je eens gaan kijken joh! Binnen 1 minuut je mobiel opgewaardeerd, zelfs oma kan dit doen.
beste vriend
ik heb beltegoed aangevraagd.
als ik de code ,al is het de eerste keer intikt, een voicemail dat ik al gebruikt heb.
ik moet altijd een mail naschrijven naar Kpn of rabo-mobiel.
mvgr.s.
Echt super chill om te gebruiken, binnen 5 minuten heb je weer volle prepaid, ipv dat je een uur onderweg bent om het te halen !
Zeer snel heb je na betaling je beltegoedcode in je bezit. Zeer goed.
Koop hier al je beltgoed en alles wat er mee te maken heeft!
Moest afgelopen week vlug beltegoed hebben,heb ik Beltegoed.nl geprobeerd en inderdaad wat ik al is over ze had gehoord,ze waren supersnel en niks geen problemen..
snel en makkelijk te regelen. Jammer van de extra kosten voor ideal betaling
Heb 10 euro delight gekocht kreeg gelijk een opwaardeer code.