We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Bestecanvas Beoordelingen

Bestecanvas Logo
Klanten zeggen: »Ingetrapt!« »niet foto op canvas maar foto met canvas« »Bouwpakket!« 5
Laag
4.4 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

Featured review of Bestecanvas

Kortom: slecht!

Ik had extra betaald voor een dik frame; wat bleek? Het waren gewoon twee dunne frames en op amateuristische wijze tegen mekaar geniet. Naast deze mechanische tegenvaller vind ik ook de afdrukkwaliteit ronduit slecht. De kleuren kloppen helemaal niet.

Het bedrijf zit in Duitsland en dan kun je vergeten om een voet tussen de deur te krijgen. Al met al een grote misser. Ik zal de volgende keer beter moeten uitkijken met mijn keuzes ipv de eerste beste google search optie te nemen.

Al doende leert men.

• Petra
  • Hellevoetsluis, NL
  • 1 Beoordeling

Ingetrapt!

Echt waardeloos, ze beloven een mooie adruk, krijg je een te kleine afdruk ( tot 2 keer toe), die je zelf op een spierraam moet nieten of spijkeren, zit er een witte rand omheen, een zwarte streep op en dat moet dan mooi passen!
Het ziet er niet uit!
Gelukkig heb ik niet betaald, maar krijg wel aanmaningen en een incassoburo aan mijn broek!

Betalen? NOOIT! Voor rotzooi betaal ik niet!

Bestecanvas

niet foto op canvas maar foto met canvas

Ook op ingetrapt. Dit is een bouwpakket en dat wordt nergens op de site genoemd. Het bouwpakket werd incompleet geleverd. Was te laat om dit te reclameren, het was een cadeautje voor kerst.
Zeker geen aanrader.
Dit is een Duits bedrijf in Keulen. Duitse Site: www.meinfoto.de
Hier staat: "Fertig aufgespannt
wir versenden alle unsere Leinwände fix & fertig aufgespannt zum sofortigen aufhängen! Sie erhalten keinen Bausatz!"
Nederlanders worden dus genaaid. "
@ Bestecanvas.nl: Wäre es nicht nett, den Niederländern zu sagen, dass sie einen Bausatz erhalten? Unerklärlich sind auch die höreren Kosten für die Canvas, wenn man sie noch selber zusammenbauen muss. Betrüger.

Bouwpakket!

Je denkt dat je een mooie foto op canvas laat afdrukken maar wat krijg je thuis gestuurd een bouwpakket, foto is opgerold en het frame zit los in de doos. Dit heb ik nog nooit meegemaakt!!Ik bestel hier nooit weer iets.

Doe het zelf Canvas

je besteld een foto op Canvas en je ontvangt een bouwpakket. Dan blijkt dat de foto te klein is afgedrukt voor het frame. Als je contact opneemt met de klantenservice hoor je in eerste instantie niets, maar pas na 4 Mailtjes. Uiteindelijk bieden ze een oplossing en krijg je de foto opnieuw toegestuurd.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten