[REPLY]
FANTASTISK HURTIG EKSPEDITION og flot pakket ind. Næsten som at modtage en gave :-)
Jeg bestilte en skjorte fredag aften og havde den tirsdag - hurtigere kan det vist ikke gøres hen over en weekend.
Billederne af skjorten på hjemmesiden stemte overens med virkeligheden.
Ja, jeg er bare godt tilfreds.
Godt udvalg og hurtig levering. Hilsen en tilfreds kunde :)
ingen problemer, fik varen som lovet
De havde det jeg søgte, det vare nemt at bestille og betale, og super hurtig levering. dejligt.
Det var med stor glæde jeg modtog min pakke fra BrandFair - LÆKKERT tøj i en super kvalitet...
Kig i Outlet, der kan I finde lækkert billigt tøj...
2 dage efter bestilling kom varerne, de levede helt op til forventningerne..
Det er noget fantastisk modetøj til en overkommelig pris.
Bestilte en trøje - som iøvrigt var billligere end i andre netbutikker - om formiddagen og modtog pakken næste formiddag. Det er perfekt !
Meget hurtig ekspedition og gratis fragt. Ingen problemer
Jeg har fået en super behandling, og kan kun anbefale andre at handle hos BrandFair.
Super hurtig levering og super fede varer. Kan kun anbefales :)
Var lige inde at kigge på siden for første gang. Faldt over lækkert (og billigt) tøj til "tøsen"... Hurtig, nemt og uden problemer..
Jeg bestilte en vare og 2 dage efter kunne jeg hente den i Brugsen (gls). Jeg lægger vægt på den fragtfrie service, så jeg føler det kan betale sig at handle på nettet, da fragten tit og ofte overstiger det rimelige. Nem og hurtig levering!
De har skønne varer, mærkevarer til både voksne og børn. Billige priser og super hurtig og nem levering. Prøv det. Jeg skal helt sikkert handle der igen.
Dejlig overskuelig hjemmeside. Nemt, billigt og hurtig levering..!
Helt igennem en god handel. Flot pakket ind i silkepapir. Handler helt sikket der igen.
Helt igennem tilfreds.Hurtig levering,rigtig god hjemmeside.Mine bedste anbefalinger mvh Helle
Bestilte inden kl. 12 og kunne afhente det i GLS-shop dagen efter kl. 12. DET ER BARE I ORDEN :-)
Hurtig og så endda gratis levering.
Varerne var helt i top og intet skulle byttes.
Her vil jeg gerne handle en anden gang.
Købte en nederdel , hvor der viste sig at være fejl på. I løbet af nul komma nul havde jeg en ny uden fejl og en returlabel til den første
Jeg finder lige det jeg søger på hjemmesiden. Bestiller straks og jeg tror kun der gik to dage så kom pakken. Det éé noget jeg sætter stor pris på, at varen leveres hurtigt. Super
Altid hurtig levering og gode tilbud :)
Super service. Vil ikke tøve med at handle der igen. Varerne kommer flot pakket ind og der er meget kort leveringstid
Varerne lever fuldt op til forventningerne! God pris og lækker kvalitet - samt hurtig levering :)
Handler gerne her igen .. Go service og fine tilbud ....og de har de ting de reklamere med.
God service, nem og overskuelig bestilling. Dagen efter var pakken til afhentning.
Jeg fik svar umiddelbart efter mine forespørgsler. Derudover blev min pakke leveret om formiddagen, hvor jeg havde bestilt pakken sidst på eftermiddagen dagen før. Jeg er imponeret over det serviceniveau, de leverer! Derudover var min kjole billigere end på andre sites...Og så er der i øvrigt fri fragt
Godt udvalg og størrelser, god service og levering med GLS - super skøn oplevelse og lækre varer jeg lige fik bestilt :)
Bestilt tirsdag eftermiddag, fik sms om at min pakke lå klar til afhentning kl 7.30 næste morgen - Kunne ikke være bedre
Jeg købte en cardigan til min søn. Orderen blev pakket og sendt samme dag. Så næste dag stod jeg med en fin cardigan pakket lækkert ind :-)
Der er ikke en finger at sætte på den handel! Der handler jeg gerne igen
Fandt for nyeligt et par rigtig fede skindbukser på BrandFair- og til 50% endda, men så skulle jeg lige ordne nogle andre ting på nettet og fik ikke bestilt dem. Dagen efter stod bukserne så til den originale pris. ØV! Skrev med det samme en mail til BrandFair og spurgte, om jeg mon havde læst forkert. Det havde jeg ikke, men der var sket en fejl. Det skulle imidlertid ikke blive mit problem, så selvfølgelig måtte jeg få dem til den pris, jeg havde set dem. Meget meget dejlig behandling!! Nu er bukserne mine, og jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til hjemmesiden.
rigtig god hjemmeside, billigt tøj men ikke en kendt hjemmeside.
Fantastisk oplevelse af det at købe på nettet - perfekt kundeservice, der hurtigt svarede på henvendelse.
Kan kun anbefale det til andre!