[REPLY]
De hoesjes zijn echt heel cool, en de videos die ze hebben zijn ideal om je hoesje goed te kunnen bekijken helemaal top dus super hoor!!
Normaal gesproken koop ik eigenlijk niet bij webshops zonder keurmerk, en ik zag hem niet op Budgethoesjes.nl staan maar ik wou het hoesje voor mijn Nexus eigenlijk wel hebben. Dus ging ik even Googlen, en zo kwam ik op de beoordelingen op Trustpilot.
Na het lezen van de positieve reviews heb ik dan maar besloten de gok te wagen en het hoesje te kopen. Ik kreeg netjes een bestelmail en de volgende dag was het hoesje dan ook daadwerkelijk in huis. Daarom laat ik zelf ook even een review op Trustpilot achter! Zonder keurmerk kan een webshop dus ook erg goed zijn, dankzij het "Trustpilotkeurmerk" :p!
Budgethoesjes.nl en Trustpilot.nl bedankt!!
IVM met levertijden heb ik even contact gezocht met de klantenservice om te bevestigen dat mijn hoesje dezelfde dag verzonden kon worden. Binnen een half uur had ik een vriendelijke reply, erg netjes! De volgende dag werd inderdaad mijn nieuwe hoesje bezorgd, erg snel bezorgd en vriendelijk contact dus ik geef 5 sterretjes.
Ik heb een hoesje gister bestelt en volgende dag is hij ook binnen echt een top service
Gister besteld, vandaag nog binnen gekregen, webshop ziet er strak uit, alles netjes geordend.
Mooi ingericht precies naar merk en type telefoon. Niets op aan te merken, mooi hoesje!
Voor mijn nieuwe telefoon een hoesje gekocht van leer die je aan je riem kunt maken. Snel thuis, goedkoop en goed hoesje. Dik prima dus!
Een suede Androidhoesje besteld met de kortingscode zodat ik 10% korting kreeg, die werkte en direct de volgende dag werd mijn nieuwe hoesje bezorgd! Supermooi hoesje, voelt ook stevig aan. Bedankt!