[REPLY]
Betalingen gik fint, et par dage senere kom min varer, i en fin indpakning. Man har helt sikker lyst til at handle med Byoutlet.dk igen! :-)
Super god hjemmeside. Hurtig levering og virkelig fine ting i god stand. En anbefaling værdig!
Vil til enhver tid anbefale denne netshop.
Fine varer & hurtig forsendelse :-)
Helt uhørt at firmaet fratrækker Porto 2 gange, hvis man vælger at sende en nedsat vare retur, så man kommer under gratis fragt. Derved bliver regningen 80 kr for den oprindeligt pakke + 55 kr for retur Porto. Dette står ikke i betingelserne og jeg føler mig snydt. Jeg har aldrig oplevet dette tidligere og vil ikke anbefale nogle at handle her, da omkostningen er markant større end læst i handelsbetingelserne.
Took one day to get my shipment! and the product fantastic! brilliant service - thank you :)
LOVE, LOVE, LOVE my Won Hundred shoes and I am totally pleased with Byoutlet.dk swift shipping!
Thank you so much,
Cristina
Da det var min første bestilling hos jer vidste jeg ikke helt hvad jeg skulle forvente, men da pakken ankom var jeg meget positivt overrasket. Det gik rigtig hurtigt og tøjet levede op til mine forventninger.
Følte mig helt tryg ved at handle på siden - den virkede troværdig.
Jeg købte den fineste kjole og fik den tilsendt dagen efter bestillingen, det
kan man da kalde super fin og hurtig service.
Jeg har kun godt at sige om Byoutlet.dk og vender snarest tilbage for at
handle mere af det fede tøj.
Mvh.
Charlotte
Det er en god hjemmeside. Gode pricer og hurtig levering.
man kan naesten hele tiden faa personlig hjaelp og hurtig svar. svarende er aerlige og saa faar man varen hurtig.
Har haft rigtig go´kommunikation, med SUPER SERVICE.
VENDER HELT SIKKERT TILBAGE EN ANDEN GANG!
Varen ankom 2 dage efter jeg havde bestilt det og levede op til forventningerne.
Skøn side med modetøj til billige penge og hurtig levering
Hurtig tilbagemelding da jeg skrev til byoutlet, varerne blev sendt samme dag jeg bestilte.
Virkelig fin hjemmeside - mulighed for at chatte med forretningen mens man shopper og ikke mindst virkelig hurtig levering - bestilte mandag - havde min bestilling allerede torsdag....
Jeg modtog mine varer 2 dage efter bestilling og alt var i skønneste orden.
Jeg kan klart anbefale denne webshop, og handler gerne igen.
Super hurtig levering, meget tilfredsstillende. Jeg vil helt sikkert bestille igen en anden gang
Hurtig og nemt at bestille, hurtig levering og super nemt også at returnere:)
Det bliver ikke sidste gang jeg har handlet på Byoutlet.dk.
Vil sagtens kunne anbefale folk at handle her.
jamen intet at sige kun mange roser ;-)
kan kun anbefales
Jeg kan varmt anbefale byoutlet.dk.
Det var nemt at handle på siden, varen var sat ned til en god pris og da jeg modtog pakken var der en sød lille gave med.
Vil helt sikket handle der igen
Hurtig levering - alt fungerer perfekt !!!!
Oversiktlige nettsider og rask ekspedering. Kunne ikke vært bedre!
Mine varer blev leveret dagen efter bestilling, og det på trods af, at jeg havde glemt at lave en opdatering af indkøbskurven og måtte lave en tillægsordre. Alle varer blev sendt samlet uden ekstraporto. Meget professionelt!
dette er den fedeste butik med rigtig god online kundeservice og fantastiske udsalg!!
Varen holder i forhold til det sete på hjemmesiden. Hurtig levering og fin service.
Jeg modtog en vare med fejl og tog derfor fat i virksomheden.
For det første modtager jeg min kjole i en usmagelig pose på trods af jeg på hjemmesiden kunne vælge deres lækre kasse - Til det svare virksomheden at der er forskel på deres normale vare og udsalgsvare. Der er forskellige koncepter. Ok jeg som kunde skal ikke behandles ens udsalg eller ej? Jeg undre mig over det!
Jeg får af vide det ikke er muligt at få en ny kjole da den er udsolgt. Alligevel kan jeg købe kjolen hos virksomheden når jeg Googler efter kjolens navn - Der er noget her der ikke stemmer overens..
Jeg handler aldrig hos dem igen og vil håbe at andre tænker over hvor de ligger deres penge en ekstra gang.
Både ByFlou og ByOutlet har gode produkter, sikker levering og gode byttevilkår. Jeg kommer helt sikkert igen.
Shoppen er enestående med sit udvalg af mærkevarer.En uddybende beskrivelse såsom mål af str./vaskeanvisning/stofmatriale af hvert stykke tøj.Jeg er ikke i tvivl om noget når jeg leder der.Og det bliver jul om sommeren når pakken kommer,så elegant tøjet er pakket ind.
Indehaveren gør det nemt at være forbruger.Bedre service har jeg ikke oplevet andre steder.
Produktet var af høj kvalitet og pakket virkelig flot ind. Produktet blev bestilt søndag aften, og blev leveret om tirsdagen. Fra tidligere bestillinger har der været en god service forbundet med at retunere varer.
Bestilte varene mandag, inden kl 13. Og havde dem dagen efter med posten.
Tøjet levede fuldt ud op til billedet. Skønt og nemt!
Kan varmt anbefales:-)
For mig er denne side ikke lige så meget værd som for eksempel Byflou, da det virker som de overskydende varer der havner her. Dog er det nogle gode priser, så her er ikke noget at komme efter :)
Havde min nye frakke dagen efter bestilling. Beskrivelse og billede passede helt overens med produktet.