We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

CHANTI Beoordelingen

CHANTI Logo
Klanten zeggen: »Terugbetaling gebeurt niet« »Slechte ervaring chanti.nl« »Geen Goud« 3
Laag
4.9 van 10

3 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

Featured review of CHANTI

Terugbetaling gebeurt niet

Chanti ring ontvangen. Niet naar wens dus gelijk weer ingepakt en voor de zekerheid aangetekend naar Denemarken (gelukkig achteraf)! Ring blijkt aangekomen, helaas geen geld terug omdat ring gedragen zou zijn. Niet dus. Nu al enkele weken verder en na heen en weer gemail, krijg ik mijn geld alsnog terug. Helaas komt het er niet van, omdat Chanti nog niet beschikt over een "pincode" van haar bank (whatever)…… Wachten dus weer al 6 weken….. Mijn advies ga naar Lucardi, die verkopen hetzelfde zonder problemen.

Hi Akke
We are very sorry that we did not refund your money yet.
As we informed you by email we are waiting for a PIN code from our bank so we can log on the the webbnak and make the transfer. As the bank a taking a long time we are now asking the bank to make the tranfers for us, so you will get your money within 1 week.
I understand this is not ok, and we are very sorry.
Do you have any other questions please contact me directly at mia@chanti.dk

Best regards
Mia

Slechte ervaring chanti.nl

Heb ooit 3 weken moeten wachten op een bestelling. zilver bleek toen ook nog een s825 te zijn in plaats van 925.

Oplichters als je het mij vraagt

Hi Sandra
Al onze zilver is 925 en er zijn ook stempels in zodat u kunt zien dit juist is.
We hebben niet vals te spelen en alle sieraden is echt. We rijden naar Deens recht, want we zijn een Deens bedrijf. Maar we kunnen u beloven en iedereen die onze sieraden vaak is getest en altijd de regels te houden in edele metalen. Dat is het echte sieraden.

• vgz
  • Voorburg, NL
  • 2 Beoordelingen

Geen Goud

Chanti noemt haar spullen goud maar in Nederland is het geen goud omdat er alleen maar een spoortje goud inzit.
Zie ook de waarborgwet feitelijk is dit bedrijf strafbaar volgens de Nederlandse wet.
8 karaat is geen Goud ! Ofwel Neppers.

Geachte klant
CHANTI is een Deens bedrijf en draait naar Deens recht.
Ons goud van 8 karaat is eigenlijk vaak 9 karaat en is natuurlijk echt goud.
U kunt contact met ons op mia@chanti.dk als u meer vragen.
Maar ik kan u garanderen en iedereen dat we echt goud en zilver te verkopen, zodat het schrijven is niet correct.

Groeten
CHANTI

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten