We are hiring!

27 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (27)
Compleetcomfort

bestelling binnen de beloofde tijd

de bestelling kwam keurig verpakt en binnen de beloofde tijd.

Featured review of Compleetcomfort

True Cover

Bestelling werd de volgende dag al bezorgd, terwijl ik het vrij laat had besteld en rekende daarom dus op pas de dag erna. Kon niet beter uitkomen, top! Product is ook onder prima omstandigheden verpakt en verzonden.

therapeutische schouderband

Het artikel (therapeutische schouderband) heeft een irritant gebrek. De klittenband sluiting sluit ook na vele keren proberen niet helemaal goed over elkaar heen, waardoor hinderlijk huidirritatie ontstaat. Bezorging was snel en prima.

• XS
  • Veldhoven, NL
  • 2 Beoordelingen

Snelle en goede bezorging van de bestelling

Het product was, zoals toegezegd, de volgende werkdag al binnen.
Goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.

Supersnelle levering

Produkt is supersnel geleverd, en in optima forma aangekomen! Heel goed allemaal dus. Nog eens? Ja!

Zeer goed

Keurig op tijd geleverd. Track&Trace klopte precies.

Compleetcomfort

Mijn bestelling kwam heel snel en zeer goed binnen!!

Mijn bestelling kwam heel snel en zeer goed binnen!!

bestelling

Levering heeft snel en prima verpakt plaats gevonden. Proficiat

Janssen Panningen

De bestelling goed verzorgd ontvangen.

Kamerling Stadskanaal

Zoals beloofd is mijn bestelling op de beloofde dag ontvangen.
Goed verpakt en correct afgehandeld.

Supersnelle aflevering van bestelling

Mijn bestelling is snel en efficient uitgevoerd en de producten zijn snel bezorgd, bedankt!

LED schijnwerper

Zeer goede afhandeling. Binnen 24 uur het product in huis, in een keurige verpakking. Bravo.

RP Dubbeldam

Prima

Makkelijk besteld (via de site) en heel snel geleverd.

Prima

Bestelling werd snel geleverd. Prima verpakt. De dag erop kreeg ik een mail met de vraag of ik het pakket ontvangen had,omdat het bij de buren was afgeleverd. Goede service.

Goed

Bestelling werd binnen 24 uur afgeleverd in goede verpakking. Na een druk op de bel stond het pakket voor mijn deur en zag ik nog juist de auto van Select-vracht vertrekken.

zeer goed

Ik kan alleen maar zeggen dat de bestelling tot volle tevredenheid is afgehandeld.
Binnen 24 uur na mijn bestelling werd het keurig afgeleverd.
m.verloop

Zeer snelle levering

Er werd aangegeven dat als je na 12 uur bestelde het dan 2 dagen later bezorgd zou worden, ik heb het rond 4 uur besteld en had het de volgende dag al binnen. Keurig afgeleverd bij de buren omdat ik de bel niet gehoord had en er zat een kaartje in mijn bus waar ze het afgegeven hadden.
Ik ben meer dan tevreden, keurig geregeld, een 10.

zeer goed

ik heb de bestelling keurig ontvangen, 2 dagen na de beselling.
vlotte service

zeer goede aankoop

Kon mijn bestelling niet volgen via track&trace

Wizit

Werd wel op tijd afgeleverd,maar na het plaatsen van de batterijen kon het batterijhuis niet meer dicht alleen een plakbandje bood uitkomst.
Het apparaat werkt alleen als je het batterijdeksel er af laat en af en toe even rommeld aan de batterijen.
Al met al denk ik ik ben er voorbde zoveelste keer weer ingestonken

Bestelling is prima verlopen. Snel bezorgd en zorgvuldig ingepakt. Zelfs
de verzending kwam op tijd. Met de verzendfirma heb ik wel andere ervaringen

Compleetcomfort

2 x ThermoMagic fleece winterondergoed (100331)

Topklasse. Direct de volgende dag al! Op de tijd die ik gevraagd heb.

Alluma Wallet

Werd keurig op tijd afgeleverd.Alleen het produkt is me wat tegengevallen.Ik dacht het als portemonnaie te kunnen gebruiken maar dat valt erg tegen. Als je er 3 eurostukken in wil doen gaat het al niet meer dicht. Het is alleen geschikt om er pasjes in te doen en dat was eigenlijk niet de bedoeling

matig

Mijn bestelling werd i.p.v. 4 x aan te bieden (zoals aangegeven) direct bij mijn buren afgeleverd. Ik had een berichtje verwacht dat men aan de deur was geweest en wanneer men dan voor de 2e of 3e keer langs zou komen.

Uitmuntende service!

Op 11 januari om 16:00 uur heb ik een bestelling geplaatst. Toen ik de klantenservice belde of het vrijdag 13 januari in huis zou zijn, werd me gezegd dat ze hun uiterste best gingen doen mijn bestelling die dag nog mee te nemen, omdat om 16:30 uur alle bestellingen zouden worden opgehaald voor verzending. Helemaal geweldig, want donderdagavond is mijn pakket bezorgd!

Vlot en correct

We hebben nu twee keer iets besteld, en iedere keer werd het snel afgewerkt en correct verstuurd, mooi verpakt met veel opvulmateriaal in stevige doos. Het lijkt wel of ze daar dag en nacht werken, zo snel gaat alles.

Uitstekend

Bestelling correct en netjes afgeleverd.R.Riteco

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten