We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (12)

Super

De bestelling werd zoals beloofd de volgende dag geleverd, volledig in een neutrale verpakking. Bedankt, ik zal van mijn bestelling genieten ;)

Hitsig

Alle kleuren doen je kleuren.

Beste C. Varkevisser,
We vinden het heel jammer dat je onze webshop een slechte beoordeling hebt gegeven op basis van de kleuren van ons design en niet op basis van een bestelling.

U hebt nog nooit iets bij ons gekocht dus vinden we het jammer dat je niet onze service, de snelheid van leveren en de goedkope prijzen kon beoordelen.

Wij hebben uw beoordeling wel doorgegeven aan het design team.
CondoomDokter

Assortiment is beperkt, maar goede shop

Dit is een hele goede shop om te kopen. Ze leveren snel en zijn heel goedkoop. Het enige nadeel vind ik wel dat ze wat weinig assortiment hebben. Ik had graag nog wat meer keuze gehad buiten Durex ook.

Beste Kris,
Wij danken voor je beoordeling. Momenteel zijn wij ons assortiment aan het uitbreiden met andere condoomfabrikanten. Dit gebeurt echter niet heel snel omdat wij er steeds voor willen zorgen dat we van elk product voldoende op voorraad hebben.
Alleen zo kunnen wij een snelle verzending waarborgen.
Wij willen niet een van die winkels zijn waar je 5 dagen moet wachten vooraleer je je bestelling ontvangt, omdat ze het product niet op voorraad hebben.

Ons assortiment wordt dus voortdurend vergroot. Kom gerust bij enkele maanden nog eens langs en zie zelf de uitbreiding.

Een heel leuke site!
Ik heb er al enkele keren besteld en ik was telkens heel tevreden!

Super webshop

Zeer tevreden. Ze doen wat ze beloven. Ze hebben er zeker een nieuwe vaste klant bij.

Perfect

Ik kan het met geen beter woord omschrijven: PERFECT

Tevreden

Ik ben heel tevreden over de service van Condoomdokter

Prima bedrijf

Zo zou elk bedrijf moeten zijn. Wat een snelle levering.

Aanrader

Zeer aangename shopervaring, bevat veel nuttige informatie en levering was anoniem.

Een echte aanrader

Ik koop veel op het Internet maar heb nog maar zelden zo een goed bedrijf tegengekomen. Een lage prijs, groot aanbod, snelle gratis verzending en direct antwoord op mijn mails. Klasse service.
Waren er maar meer bedrijven zoals hen.

Een zeer tevreden klant.

Zeer overzichtelijk

onlangs kwam ik toevallig op deze site terecht. Het aanbod is niet suppergroot maar de prijzen liggen echt wel lager dan de meeste andere sites vind ik. ik heb er nog maar 1 keer besteld en kreeg mn pakket na 3 dagen al (er zat wel zondag en feestdag tussen, dus het kon mss zelf nog sneller)

Antwoord van CondoomDokter

Dank je voor de goede beoordeling. Ik hoop dat je in de toekomst opnieuw bij ons bestelt.