[REPLY]
Wij zijn heel tevreden over de levering.
Dailydvd had zeldzame artikelen voor een acceptabele prijs! Ze waren erg snel geleverd en ook het bestelproces ging vlot. Ik ben erg tevreden!
Lekker vlot verlopen en goede correspondentie over de voortgang.
Na 5 dagen was mijn pakket binnen. Wat ik wel raar vond dat er op zondag al verzonden stond bij de status, maar ik kreeg het pakket pas vrijdag.
Ik heb mijn dvd zondag besteld, en donderdag gekregen! Goede service en je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden! Hier ga ik vaker bestellen!
Deze onlineshop is echt een aanrader. Zeer goede service !
Heel goed geregeld, ik heb niet lang hoeven wachten op mijn bestelling en het is goed en netjes afgeleverd. zeker weten dat ik hier vaker ga bestellen
Ze hebben dvd's met series uit Amerika die nergens te koop zijn. Makkelijk besteld, betalen met ideal, mailtjes met daarin de bestelling en wanneer verzending, snelle en goede levering. Binnen 1 week in huis.
De Engelstalige dvd van Damages werd keurig door Amazon geleverd. Liever had ik deze helemaal niet ontvangen omdat ik direct na de bestelling een e-mail (via het contactformulier) had verstuurd. Tot nu toe nog geen reactie vernomen. En ik lees op de site nergens aan wie ik de DVD retourneer, aan Amazon of aan Dailydvd??
Mijn bestelling was keurig op tijd binnen en werd in goede staat afgeleverd. De beloftes worden prima nagekomen en je wordt ook goed op de hoogte gehouden.
De levering was binnen 4 dagen bij mij, en qua prijs goedkoper dan de rest dat ik vond (zelfs vanuit Belgie).
Dit was de eerste keer dat ik een bestelling bij u plaatste. Het was een cadeau voor onze kleindochter dus afwachten of het goed ging. Maar het is prima gegaan en keurig op tijd. Mijn waardering dus voor de service.
heel tevreden over bestelling en levering
zeer goed. Alleen bij de betalingsmogelijkheden zou betalen per acceptgiro door mij op prijs worden gesteld.
De levertijd stond op 3 tot 5 werkdagen en ik had het product, alle seizoenen van Smallville, besteld op vrijdagavond en ik kreeg het product dinsdag al binnen. Klasse!
Aangezien ik geen orderbevestiging via de e-mail kreeg, klein minpuntje, heb ik besloten om, op maandag, contact op te nemen en er werd mij netjes verteld dat mijn bestelling hoogstwaarschijnlijk die dinsdag al geleverd zou worden. Dit klopte dus ook. Achteraf gezien stond het wel op de website vermeld als ik inlogde bij mijn bestellingen, maar daar staat het wel wat onduidelijk.
Over het product heb ik al helemaal niets te klagen. Eindelijk heb ik nu mijn favoriete serie op DVD en in een ontzettend mooie collectie. Op de website staat vermeld dat het alleen Engelse ondertiteling heeft, maar het viel me op dat het eerste seizoen ook Nederlandse ondertiteling heeft samen met wat andere talen. Natuurlijk kan het zo zijn dat latere seizoenen, die niet in Nederland zijn uitgezonden, geen Nederlandse ondertiteling hebben, maar daar kom ik pas over maanden dan niet jaren achter, want ik kijk ze gewoon van 1 tot 10 samen met wat vrienden. Bovendien wilde ik juist Engelse ondertiteling!
Had ik al vermeld dat ook deze editie extra's bevat?
De extra's bestaan uit verwijzingen naar websites, achtergrondinformatie, documentaires & meer van dat leuks - voor de echte fan, dat wel!
Het is overigens een ontzettend klein doosje als je bedenkt dat er 10 seizoenen op staan. Er zijn ongeveer 4 afleveringen per dual-layer DVD en 6 DVD's per seizoen in één, gewoon, dvd-doosje mét opdruk aan binnen- en buitenkant. Alle 10 die doosjes zitten samen netjes in een mooie doos.
Wees overigens niet verbaasd als het product in een doos van Amazon wordt geleverd, want daar heeft DailyDVD dus contact mee en ze voorkomen dat je zelf moet gaan importeren en aangezien het als een geschenk wordt verstuurd hoef je ook geen importkosten of zo te betalen.
Ik ben dus erg tevreden. Bedankt DailyDVD!
Ik heb de bestelling nog steeds NIET binnen en mijn geduld begint op te raken! Het duurt erg lang bij jullie!!
Op vrijdagavond besteld en op dinsdag ontvangen.
En ruim € 15 goedkoper dan de Nederlandse shops
Van start tot finish niets op aan te merken. Zeer makkelijke website en snelle levering.
Dvd besteld voor een zeer lage prijs, en binnen 3 dagen in huis! Netjes verpakt en afgeleverd!
Het duurde lang voor ik de bestelling binnen had, na 9 dagen ben ik gaan mailen en kreeg ik hem toevallig dezelfde dag tegen. Uiteindelijk bleek de geleverde dvd-box niet de goede; ik had een kartonnen doosje verwacht om de dvd-doos. Dit was op de foto op de website niet goed te doen en helaas ook niet op te maken uit de beschrijving.
bij geluk kwam ik op deze site terecht , en kon ik me collectie van de dvd´s die ik zocht aan vullen, daar ben ik heel blij en tevreden over.
de service was goed, gewoon helemaal prima.
Even snel en betrouwbaar als Bol.com maar stukken goedkoper!
Zowel levering als bestelling zijn vlot verlopen. Ook niet te lang moeten wachten op mijn bestelling.
Prima en goedkoper dan elders.
voor een goedkope deal en precies wat je wenst met de perfecte kwaliteit !
Een engelstalige dvd besteld en binnen twee dagen al in huis. Supersnel dus!
4 dagen na de bestelling kreeg ik de dvd boxen netjes in huis. Ik had vooraf wat twijfels maar die bleken volkomen onterecht. Heb de site al aan vrienden aanbevolen!
Een goede site met goede levering. Pakketje is netjes verpakt zonder schade.
Het zou helemaal geweldig zijn als je een service kan bieden volgede dag thuis, zou je een goede concurrent zijn voor bol.com. Voor de rest top, netjes geregeld!
Ik ben zeer tevreden van de service van Dailydvd. Ik had een probleem met mijn bestelling die ik zaterdagavond had geplaatst. Mijn Internet was namelijk uitgevallen, waardoor ik niet wist of het wel was doorgekomen. De klantendienst reageerde zondagochtend en wist me te vertellen dat de bestelling reeds was doorgegeven. Dinsdagochtend was de bestelling al toegekomen, Het was de eerste keer dat ik bij Dailydvd heb besteld en ik denk niet dat het de laatste keer zal zijn. Een echte aanrader!
Als ik weer op zoek ben naar een bepaalde dvd, maak ik zeker weer gebruik van deze site en bestelmogelijkheid