[REPLY]
Et kvikt telefonopkald, god hjælp, hurtig levering - perfekt. Modtog 17 tablets ingen problemer.
Nem, overskuelig og billig hjemmeside. Bestilte torsdag og posten kom med mit køb fredag. Det kan hvis ikke gøres bedre.
Jeg købte et kamera før frokost, det blev sendt samme dag og kom med posten dagen efter.
Bestilte tirsdag efter lukketid - min pakke blev afsendt onsdag og forsøgt leveret torsdag. Det er jo ganske enkelt glimrende service.
Købte et Canon objektiv. Bestilling, betaling og forsendelse lige efter bogen. Kan kun anbefale firmaet.
Det er ikke sidste gang jeg handler her. Hurtig svar og alle aftaler overholdt.
Bestilte min Samsung tab 2 lørdag aften til en meget fordelagtig pris og allerede mandag morgen var den klar til afhentning..
Alt i alt en god oplevelse og jeg kommer gerne igen..
Bestilte nyt kamera fra Dane it sidste torsdag aften, det blev sendt afsted fredag, og jeg modtog det i mandags - hvor jeg dog ikke var hjemme og lige måtte forbi posthuset og hente det, helt fint, og super service.
Der manglede dog en oplader, som jeg havde bestilt sammen med, til mit gamle kamera. Der stod så at den ville komme for sig selv efterfølgende. Og tirsdag fik jeg da også en SMS at TNT havde forsøgt at levere den, men da det var midt på dagen var jeg naturligvis ikke hjemme. Bookede så genlevering på deres hjemmeside til i går fredag, og skrev i tekstfeltet at jeg var hjemme fra 12.30 (er jo aldrig hjemme hele dagen, går jo i skole!). Kan så se at de har været forbi 9.11 i går, øøøh ja.. Så jeg har stadig ikke fået min oplader, og har allerede brugt en del tid på at prøve at finde ud af at kunne være hjemme, booke genlevering osv. MØG irriterende, når man tror det hele bliver sendt med post DK, som jo fungerer så udmærket. Så jeg er bare spændt på om jeg mon nogensinde får fat i min oplader....
Fin service. Varen er ok. Men hjemmesiden er mildt sagt ikke fremkommelig.
Det lykkes med tålmodighed, men man skal bruge mærkelige krogveje.
Hurtig og korrekt levering af alle de bestilte varer
Var kommet bagud med gaven til sønnens konfirmation - et GoPro 3- kamera. Kunne få 10% hos Spejdersport, men det rakte ikke. Dane it var 20% billigere. Ringede til dane it torsdag formiddag for aftale, gik ind på hjemmesiden og bestilte og betalte bagefter, fik bekræftelse senere torsdag på at pakken var sendt. Fik så besked fra Post Danmark om at pakken var undervejs. Modtog den fredag middag - altså i godt tid før konfirmationen søndag. Alle glade. Tak til dane it for venlig og kompetent ekspedition.
Jeg bestilte en Samsung tablet, onsdag og dagen efter havde jeg varen.
Jeg havde et spørgsmål og blev mødt med en yderst venlig medarbejder fra Dane it.
Firmaet kan varmt anbefales, jeg ville ikke være i tvivl en anden gang.
Mvh.
En tilfreds kunde fra Odense NV.
Fik min vare leveret dagen efter bestilling. Godt tilfreds.
Jeg købte har købt en del e-bogslæsere gennem Dane It. De har været til stor hjælp, da typen af e-bogslæser skulle vælges og reagerer hurtigt på div. spørgsmål.
Så denne dejlig telefon hos Dane-it, og dagen efter havde jeg den i hånden. Husk på, at på ASUS er der ikke normale beskyttelses film på glasset, så bestil det med det samme, evt. fra MyTrendyPhone. Foreløbig 100% tilfreds med Dane-it, og håber selvfølgelig på at jeg aldrig får brug for garantien.
super hurtig levering og gode telefon-rådgivning
Fik det jeg havde bestilt ganske hurtigt, bortset fra at Postdanmark havde min pakke liggende en ekstra dag.
Da jeg manglede en dansk brugsanvisning til min tablet, og derfor skrev en mail til firmaet ved 20-tiden, fik jeg lynhurtigt et svar tilbage, og straks efter et link til en dansk brugsanvisning - sådan!
Kan varmt anbefales! :o)
Jeg talte telefonisk med dane it. De havde det kamera jeg ønskede på lager. Betalt via nettet. Afhentet samme dag.
Der var fejlagtigt leveret en engelsk stikprop med. Der blev omgående eftersendt en dansk stikprop sammen med en undskyldning.
Alt i alt et firma som jeg gerne vil handle med igen.
god og hurtig respons på vare leveret med fejl- ny leveret dagen efter reklamation - porto betalt af dane it.
Jeg har kun godt at sige om dane it.
Hurtig, fokuseret og flink telefonbetjening fik en hasteordre behandlet meget professionelt til min fulde tilfredshed
Jeg bestilte et Go Pro kamera mandag kl 14,30 og jeg modtog allerede kameraet
tirsdag kl 12,00med posten.
Det imponerede mig og jeg kan absolut godt anbefale at købe her.
Brian Larsen
Levering dagen efter bestilling. Havde dog ikke fået vejnavnet med til posten,
så måtte hente varen på posthuset.
Siden er fin og let at overskue og nem at navigere igennem. Med hensyn til forsendelse er det lidt træls at pakken bliver sendT med enten PostDanmark eller GLS. sendes en pakke med posten er det bedst at få den til hjemadressen, da den så vil blive afleveret på et aftalt sted (modtager flex). Sendes den med GLS, skal den sendes til arbejde, da der altid er nogen til t tage imod. Hvis den leveres til hjemadressen med GLS så risikerer man let at det tager ekstra tid da de kræver at der er en modtager på adressen (og de kommer typisk når man er på arbejde).
Derfor -lad kunderne vælge hvilken forsendelses måde de ønsker - det er forskelligt hvad der passer bedst hvor man bor.
Havde bestilt en telefon, med forventet lagertidspunkt ca 4 dage senere.......
Men der skete ikke noget - ordren var stadig til "godkendelse"
Til sidst valgte jeg at sende en mail - der blev besvaret øjeblikkeligt. Desværre stadig ikke med mulighed for at levere den ønskede vare - men pengene øjeblikkeligt retur / ordren standset!
Havde varen billigt og dagen efter bestilling. Perfekt!
Jeg bestilte min vare d. 14/4 (søndag) og pakken ankom med posten d. 16/4. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere. Jeg valgte daneit fordi prisen var den laveste. / Flemming Johansen