[REPLY]
Goede en duurzame artikelen die met snelle service worden verstuurd.
Zeer vlotte levering en uitstekende service! 3 van deze tassen besteld - reisgezelschap met verschillende lengtes en de tas past iedereen door het verstelbare systeem. Er past meer in dan op het oog lijkt en ook het kleine rugzakje is veel ruimer dan lijkt en erg praktisch! De verschillende handgrepen op de tas maken hem erg handelbaar. Het enige hele kleine minpuntje is dat ik een handleiding of beschrijving mis van hoe de tas het beste "ingesteld" kan worden. Het is mijn eerste backpack en weet niet precies waar ik op moet letten bij het instellen van alle banden.
Wij hebben 4 mooie ruime slaapzakken gekocht en het ziet er goed uit. De prijs/kwaliteitverhouding is goed. Levering was snel. Goede actie ook dat je bij een bestelling extra producten kan kopen die met korting worden aangeboden tot wel 50%!
Mooi Backpack, ziet er goed uit, nog niet in gebruik
genomen, ga pas over een paar weken op reis.Denk dat ik een goeie koop
gedaan heb. Ben zeer tevreden over de "outdoorwinkel" on-line. Duidelijke
website, vlekkeloze bestelling en betaling en zeer snelle levering.
Prompte verzending, goed verpakt en ook nog een paar euro
goedkoper dan in de reguliere winkels bij mij in de buurt
Mooie en ruime tas maar nog niet in gebruik genomen.
Levering was top, 2 dagen voor kerst besteld en op tijd binnen + ingepakt!
Lekkere (lange) slaapzak gekocht voor een schappelijke prijs !
Licht in gewicht dus gemakkelijk mee te nemen in de handige bijgelsoten hoes (waar slaapzak makkelijk in terug te krijgen is). Kan gewoon in wasmachine en is snel droog. Volgende keer weer terug naar deze site.