[REPLY]
het was goed georganiseerd. toen we op locatie aankwamen was de presentator van het spel al aanwezig. het spel was fantastisch leuk.
Wij hebben het Ik hou van Holland diner spel gespeelt. Wat was dat gezellig zeg! in harte Utrecht aan de gracht hebben we in een apart zaaltje mogen plaats nemen. Daar werden we hartelijk ontvangen en gingen gelijk aan de slag. Wij waren met een bedrijfsuitje met grotendeels mannen. Nou onze credits gaan echt naar onze Linda de Mol want dat heeft ze toch maar mooi gedaan, al die mannen in toom houden! Afgewisseld door karaoke, muziek, en spelletjes konden we tulpen winnen die gelijk stonden aan punten. Tussen de spelletjes door konden we heerlijk eten en het drinken werd goed aangevuld. Al met al een geslaagd uitje!
Gisteren een ontzettend leuke smartlappen workshop gevolgd in een kroeg in Utrecht!! Volop keus uit heerlijke meezingers, leuke begeleiding, enthousiaste deelnemers, kortom, we hebben een super middag gehad!!!
We wisten niet echt wat we kOnden verwachten?
Maar de hele groep heb het super leuk gehad!!
We zijn nu al bezig om een volgende crazy 88 te plannen!!
De salsa workshop was erg leuk. We hebben gezellig met z'n allen gedanst en dat was nog best zweten. Daarna een borrel gedronken in cafe de Beurs. Het was hier erg druk en we werden een beetje achteraf aan een tafel geparkeerd. Het duurde een half uur voor we ons eerste drankje hadden. Maar de hapjes waren erg lekker en het was erg gezellig!
Goed contact met organisatie, stipt op tijd, duidelijke uitleg en leuke opdrachten.
De daklozen rondleiding die door domstadevenementen is georganiseerd is goed verlopen. Diegene die de rondleiding deden waren enthousiast. Het is goed om ook de andere kant van het leven te zien en te horen.
Het was echt Kicken (geweldig)...lekker stukje varen, beetje cultuur opsnuiven en vooral heel veel gelachen met Marlon Kicken, onze comedian voor de middag.
Echt een aanrader met een groep collega's, familie of vrienden...het maakt niet uit. Het is gewoon hartstikke gezellig.
Goede gidsen weten weet van de stad.
Zochten ook een goede oplossing i.v.m. de regen.
voorgerecht heerlijk, leuk cafe, goede service,
hoofdgerecht gering, weinig smaakvol, service beperkt
nagerecht kwaliteit en een goede afsluiter
gids een topper, flexibel, hartverwarmend, kundig kortom niets op aan te merken.
Via Jeroen Hoeke hebben we een programma op maat laten maken. We hadden zodoende een afwisselende dag in Utrecht.
Op het station werden we al door een medewerkster (Sanne) opgewacht, keurig op tijd. Bij het Spoorwegmuseum ging het even mis bij de ontvangst, maar dat was niet aan Domstad te wijten. Verder hebben we ons daar prima vermaakt. We konden zelfs afwijken van een standaard arrangement, zodat we een aangepaste lunch hadden. We vertrokken vanaf het Spoorwegmuseum met 2 rondvaartboten. Die lagen keurig op tijd op ons te wachten.
Ook werden we netjes 'voor de deur' bij de Winkel van Sinkel afgezet. Daar lag de rode loper al uit en stond een bordje met onze bedrijfsnaam erop. Ook daar waren de medewerkers van Domstad al aanwezig (Chantal en Mario en ook Sanne). Chantal deelde de groepen op en Mario bleek een uitstekende spelleider te zijn. We speelden het spel 'Ik hou van Holland'. Dat werd hilarisch. Iedereen werd mooi uitgedost in het oranje en rood, wit, blauw. Uiteraard ontbraken de bitterballen niet. Het winnende team kreeg een mooie medaille. We hebben nog even gezellig nageborreld. Wij, van de organisatie vanuit Centric IT Solutions, hebben er zelf ook enorm van genoten en hoefden ons eigenlijk nergens zorgen om te maken.
Met de foto's kijken we terug op een geslaagde en gezellige dag!
Deze avond was zeer geslaagd, ondanks het feit dat niet alle collega's even actief meededen, was de sfeer goed. Samen met Mario (onze quizmaster) hebben wij een leuke avond beleefd. Veel gelachen, gedronken, gezongen en geschreeuwd!
Bedankt voor jullie inzet!
Het spel was goed georganiseerd en de spelleiders waren enthousiast en behulpzaam. Leuke manier om de stad te leren kennen. Alleen waren de afstanden tussen spellocaties erg ver uit elkaar. Het spel was leuk, maar kwam misschien niet helemaal uit de verf met een grote, diverse groep (+/- 70p.)
Veel plezier gehad met onze groep
Ik heb samen met mijn vriendengroep de Ik hou van Holland quiz gedaan in Utrecht. Wij hebben ontzettend gelachen. De quizmaster speelde er goed in op de groep. Ik vind het een aanrader voor iedereen!
Dit jaar had ik de taak om voor ons bedrijf het jaarlijkse bedrijfsuitje te regelen. Omdat ik zoals altijd weer veel te laat was begonnen met de organisatie heb ik de hulp van Domstad Evenementen ingeroepen. Zij hebben vanaf moment 1 eigenlijk alles voor me geregeld. Ik heb alleen maar aangegeven waar ik aan zat te denken en zij kwamen direct met hele leuke adviezen en ideeen. Uiteindelijk hebben wij een hele leuke dag/ avond gehad en was alles tot in de puntjes verzorgd. Ik wil het personeel van Domstad Evenementen daarom ook hartelijk bedanken voor alles.
Jullie reageerden snel op de aanvraag, duidelijke offerte en die werd nog netjes toegelicht bij ons op de zaak ook. Spelshow werd vervolgens enthousiast begeleidt/uitgevoerd door een aantal dames. Prima!
Domstadevenementen heeft voor mij en mijn collega's een onvergetelijke dag georganiseerd!
Vriendelijk contact, er kon snel een voorstel (inclusief offerte) worden gemaakt en alles was prima geregeld!
mbt.de restaurants, het eerste was een 6,5 de tweede een
8 en de derde zorgelijk een 5,
Verder een fijne middag.
Het uitje is door alle collega's als heel gezellig en afwisselend ervaren. Het mooie weer heeft daartoe bijgedragen.
De gids bij de segway toer was weinig informatief, het was haar 1e dag.
Wij hebben een bedrijfsuitje geboekt bij Domstad Evenementen en waren daar zeer tevreden over. Het uitje is geheel aangepast aan onze behoeften en geen verzoek was te dol. Het resultaat was dan ook een ontzettend leuke avond
De workshop smartlappen is een zeer leuke en gezellige activiteit om met een groepje te doen.
Zeker met een accordeonist als Harry Lakenman die de stemming erin brengt en zorgt dat die er blijft! Echt een aanrader!
Met een groep vrienden een vrijgezellenfeest gedaan via Domstad Evenementen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en iedereen heeft genoten. Echt een aanrader!
Domstad evenementen heeft alles prima georganiseerd, ook de communicatie tussen Domstad en ons bedrijf was prima.
Inspraak geen probleem, wijzigingen geen probleem.
Kortom een succes.
We hebben ontzettend genoten tijdens ons uitje dat we enkele weken geleden hadden in Utrecht. We hebben met 10 personen meegedaan aan een Crazy 88 voor een vrijgezellenuitje van mijn zus. De opdrachten waren hilarisch en we hebben mijn zus ook de gekste dingen laten uitvoeren.
De DVD die we naderhand opgestuurd hebben gekregen hebben we 's avonds mooi kunnen gebruiken om op het feest af te spelen op de beamer.
Top georganiseerd ook en de jongen die ons begeleidt heeft deed het ook echt ontzettend leuk en spontaan!
Wij hebben een heerlijke dag in Utrecht gehad met ons bedrijf. Eerst hebben we lekker gevaren over de Utrechtse Grachten en daarna een hilarische Hou van Holland Quiz gedaan in combinatie met een diner. Alles was tot in de puntjes verzorgd en keurig geregeld door Domstad Evenementen! Wij zullen jullie zeker aanraden wanneer mensen een leuke uitje in Utrecht willen organiseren!
We werden warm verwelkomd, goede sfeer, goed georganiseerd, echt een aanrader!
Wij hebben een geweldige dag gehad in Utrecht via Domstad Evenementen! Nogmaals dank voor de onvergetelijke dag!