We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Drukhetnu Beoordelingen

Drukhetnu Logo
Klanten zeggen: »Super Super snel drukwerk | mooie kwaliteit | aanbod minder door alleen digitaal drukwerk« »Kerstkaarten en visitekaartjes« »Super snel geleverd (1werkdag!)« 3
Goed
7.9 van 10

3 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

Featured review of Drukhetnu

Drukhetnu

Makkelijke bestelmodule met een snelle afhandeling van selectie tot betalen en bestanden uploaden. Kwaliteit van mijn bestelde flyers en brochures waren enorm goed.

Eerder ook visitekaarten besteld. Deze mooi gedrukt alleen een foutje gemaakt geen snijtekens toegevoegd. Behoorlijk vervelend omdat ze niet mooi schoongesneden waren. Drukhetnu heeft ze kosteloos overgedrukt! Zo kan het dus ook! :)

Kerstkaarten en visitekaartjes

Ik had mijn kerstkaarten inclusief enveloppen, en visitekaarten binnen 24 uur in huis.

- prima prijs
- super snel in huis
- perfect!

Thanks

Drukhetnu

Super snel geleverd (1werkdag!)

Mijn brochures (al eerder besteld), en nu dus mij folders waren perfect. In kleine oplages een zeer betrouwbare partner. Vandaag bestellen morgen geleverd klopt zeker, al moet je wel voor 12 uur je bestanden aanleveren.

Ik raad drukhetnu.nl zeker aan.

Mvg Roderik

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten