We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Dyt Dyt Beoordelingen

Dyt Dyt Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Dyt Dyt and give your own review of Dyt Dyt 5
Middelmatig
5.5 van 10

5 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (5)

Pas på!!!

Lejede en bil hos dyt-dyt.dk, som viste sig at være dårlig vedligeholdt, hvilket resulterede i at en liste fra forruden blæste løs under kørsel over Storebæltsbroen og slog dæksel af sidespejlet. Ved første mulige lejlighed blev bilen stoppet og listen fjernet, så den ikke ville lave yderlige skade på bilen.
Efter 14 dage, hvor dyt-dyt havde lovet og ringe tilbage for at høre vores version af skade, har de nu valgt at beholde vores depositum. Endda efter de ved en henvendelse lovede at depositum var på vej retur.
De har både beskyldt os for at tale usandt og ødelægge deres bil, den seneste gang jeg ringede til dem.
De har aldrig ringet tilbage, selvom jeg har rykket dem flere gange for at få vores depositum tilbage.
Det virker ikke som deres interne kommunikation fungerer specielt godt, samt heller deres kommunikation til kunderne efter endt leje har særlig høj prioritet. Faktisk har de virket ligeglad, efter de var kommet i besiddelse af pengene for leje og depositum. Der har bestemt ikke været noget kundeservice at spore.
Så jeg vil på det kraftigste advare folk inden de lejer bil hos dyt-dyt.dk. De reklamerer med, at det er billigt at leje hos dem, men i vores tilfælde endte det med at blive dyrt og en rigtig træls oplevelse, som vi håber andre ikke får hos dyt-dyt.dk.
Brug en anden udlejer.

Featured review of Dyt Dyt

Ingen problemer

Takket være trustpilot var jeg forberedt på at man ikke skal forvente super service, udover lige en bil som kan køre.
Jeg lejede en almindelig personbil med plads til 5 . Nu har jeg efter 8 dage fået mit depositum tilbageført.
Alt i alt blev det godt 1000kr for 1 døgn og 250km.
Fair nok. Det passer med det som står i kontrakten.

Det kan godt være jeg bruger dyt-dyt igen næste gang, men jeg skal huske at forlange en bil uden store revner i frontruden.
Jeg var i tvivl om det var lovligt, men jeg havde ikke tid til at vente på at få en anden bil.

Opkrævet for ekstra kilometer

Jeg tror ikke jeg kommer til at bruge dyt-dyt igen. Depositum blev tilbagebetalt efter 3 uger, den lovede frist var 5-7 dage. Desuden var der fratrukket et beløb for ekstra kørte kilometer.

Det er ret ærgeligt, når man har holdt øje med kilometertælleren, hvilke ture man har kørt, og ved at den samlede distance på ingen måde kunne komme over de inkluderede 200 km.

Jeg kan kun opfordre til, at man insisterer på en fælles gennemgang af bilen ved aflevering, eller at dyt-dyt indfører dette af egen fri vilje. Samt overholder de egne fastsatte frister for betaling, naturligvis. Det manglede vel bare?

Antwoord van Dyt Dyt

det er beklageligt at der er sket en mindre fejl ved aflæsning,men kunden har jo fået godtgjort fejlen, og vedr depositum, så skyldes dette udelukkende at vi ikke havde kundens kontonr, da kunden troede det kørte via hans dankort.Det er altid vigtigt at man er enige om evt skader på bilen før man kører

Dårlig service

Har lejet en handicapbus med lift som fungerede upåklageligt. Fint med den! Men ved betaling med visa i butikken ved afhentning af bussen, skete en fejl med afvisning af dankort, så det blev kørt 2 gange. Ved check af min netbank på ferie fredag, 6 dage senere, ser jeg at jeg har betalt 2 gange 9250kr. Ringer strakt til dyt dyt, som siger at de jo lige skal sikre sig at beløbet er trukket 2 gange. Det kan jeg jo se de har, og det kan de vel også straks konstatere siger jeg. Der bliver ringet tilbage til mig og bekræftet overførsel 2 gange og jeg bliver lovet at der fredag føres 9250 tilbage til min konto, så jeg har dem mandag. Men mandag er der ingen penge overført og jeg kan ikke komme igennem telefonisk til dem, så jeg møder peronligt op i forretningen. Her kender man godt sagen og der har jo været vandskade og bla bla, sådan noget vrøvl, Chefen bliver kontaktet og jeg taler med ham, som lige netop sidder og er ved at overføre pengene til min konto. Det er ikke godt nok, jeg blev lovet det fredag og det er mange penge at have ude!! Mit depositum bad jeg om at få tilbage med det samme! Liff Hansen

Perfekt til studieflytning

Stod og skulle bruge en flyttebil. Søgte en del på nettet og fandt frem til at dyt-dyt er en af de billigeste i København.
Havde mine betænkeligheder ved at leje en flyttevogn til den pris, især efter hvad man har hørt om andre firmaer i dette prisleje.
Kommer ind på dagen og får nøglerne til en flyttevogn der ude fra så ud til at have oplevet en krig eller to.
Men selve mekanikken og bilens motor fejlede intet!
Depositumet blev som lovet overført til min konto indenfor 7 hverdage og var i sidste ende yderst glad for at leje vognen hos dem. Skal jeg flytte igen vil jeg uden betænkeligheder leje flyttevogn hos dyt-dyt igen.
Damen ved skranken var måske ikke det gladeste, men resten af de ansatte var nemme at tale med og yderst venlige og servicemindede!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten