We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (631)

Scherp geprijsd en klantvriendelijk

Ik heb diverse artikelen besteld, waarvan ik van 1 al op de site zag dat de levertijd wat langer was, maar er was geen haast bij. In eerste instantie de sneller leverbare artikelen al vrij snel ontvangen, behalve het artikel met de langere levertijd, dit werd later geleverd. Het artikel met de langere levertijd later nageleverd, waarbij bleek dat ik het verkeerde besteld had, dit gemeld en gevraagd of ik het om mocht komen ruilen voor het andere. Ik werd keurig gebeld waarna ik het om kon komen ruilen. Al bij al zeer tevreden en zou ik hier zo weer bestellen.

Proactief overleg over deellevering

Werd gebeld om te bespreken of ik mijn bestelling in een keer of in deellevering wilde ontvangen i.v.m. vertraging bij uitlevering van een onderdeel. Dat noem ik klantgericht handelen.

Leverdatum niet nagekomen

Ik had een ventilator besteld. Op de afgesproken dag van levering werd er niets geleverd. ook de week er na niet. Gebeld. het was rond de kerst dus de leverancier was niet bereikbaar. Ze zouden 2 dagen later terugbellen. Dit is niet gebeurt, zelf weer gebeld. er bleek iets fout te zijn gegaan bij de leverancier. Excuses. Daarna binnen 3 dagen geleverd.

Beoordeling door bevestigde koper

Fijn dat zij het product konden leveren waar we al zo lang naar op zoek waren.

Snelle schriftelijk reactie op de vraag die wij hadden over de bestelling, alleen jammer dat er zo'n lange levertijd was (mede door de feestdagen). We vinden Elektromarkt een naam om te onthouden.

Beoordeling door bevestigde koper

Snel, goedkoop maar niet compleet

Snel geleverd, maar twee items op nalevering. Deze zijn na 3 weken nog niet binnen en ook geen bericht wanneer deze wel komen

niet tevreden

Wij hebben een dimmer met draaiknop besteld,dimmer is geleverd maar draaiknop staat op nalevering,maar dat is alweer 2 weken geleden ik heb ook nog een mail gestuurd,waarop ik nog steeds geen tegenbericht heb gehad.Dus wij zitten nog steeds op een simpel draaiknopje te wachten. M.v.g. Harry Post

Klantgericht

In eerste instantie foutieve levering (te weinig). Na bellen is dit gecontroleerd en de fout is binnen een dag opgelost.

In één woord PERFECT

De site is erg duidelijk en de ze zijn telefonisch goed bereikbaar. Je krijgt duidelijke antwoorden en de gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Als ik nog eens iets nodig heb zal ik het zeker bij elektrototaalmarkt bestellen.

Snel en kompleet

Bestelling was snel en compleet afgeleverd.

Prijs/kwaliteit OK!

Spreekt voor zich!

Scherpe prijzen

Busch Jaeger schakelmateriaal eenvoudig besteld via de website. Helaas moeten maw gegevens telkens weer ingegeven worden. Bij bestelling aangegeven dat levering op vrijdag plaats kon vinden. Dit werd pas dinsdag na telefonisch contact opgenomen te hebben met elektrototaalmarkt opgenomen te hebben. Heb ook nooit een bevestiging van versturen o.i.d. ontvangen. Verder zeer tevreden over assortiment en bestelproces.

Lage prijzen, uitstekende service

Enkele dimmers en andere elektro besteld. In mijn eerste bestelling was ik een artikel vergeten. Na een belletje was het geen probleem om het ontbrekende artikel in dezelfde zending mee te leveren, zodat ik slechts 1 x verzendkosten hoefde te betalen. Zeer vriendelijk en professioneel personeel.

goed geregeld

het bestellen verliep vlot door dat de site overzichtelijk was. de bestelling kwam een dag later, maar dat hadden ze via de mail laten weten dus ik ben er tevreden over.
elektro totaal markt is voor mij de winkel voor mijn stroom benodigd heden.

Beoordeling door bevestigde koper

Onbetrouwbare leverdata en slechte communicatie

Op de site werdt aangegeven dat de spullen die ik bestelde binnen 48 uur leverbaar waren. Bij het bestellen waren het al acht dagen geworden. Vervolgens kreeg ik een vage duitse tracking link toe gezonden waar ik niet wijs uit kan worden. Inmiddels ben ik 11 dagen verder zonder spullen en/of bericht :-(

Totaalservice

een hele goede service en een betrouwbare online winkel

snel en goed

door de overzichtelijke web side is bestellen zeer eenvoudig, en de levering kun jezelf bepalen dmv. de leverings kalender, ik ben zeer tevreden.

Betrouwbare en snelle levering

Heel overzichtelijke site waar je goed vindt wat je nodig hebt met duidelijke info in mijn geval over Hirschmann produkten.
Ben zeer tevreden over dit bedrijf en uiteraard goede aflevering van de produkten.

Snelle levering.

Goede kwaliteit, jammer genoeg was de zending nog niet compleet en wachten we nog op een naleveringetje.

correcte afhandeling

Handige site zonder teveel zoekwerk,

uitstekend

snelle en goede service

Beoordeling door bevestigde koper

Correcte afwikkeling en goede service

Beste mensen,

Hoewel de bestelling in eerste instantie niet compleet was werd dit na mijn reactie keurig en snel opgepakt en zonder moeilijke vragen afgehandeld. Overal gaat wel eens iets fout en het siert Elektrototaalmarkt dat dit zo snel werd opgelost. Ik ben dan ook tevreden over uw service!!!

Ruud

Beoordeling door bevestigde koper

Makkelijk bestelproces en snelle leverering

Alles prima en goed aangekomen

Beoordeling door bevestigde koper

Bestelling en levering perfect en op tijd. Werd zelf gebeld om te controleren of ik het juiste besteld had.

Kwa levering en bestelling zou ik elektrototaal markt iedereen aanbevelen.

Goede en goedkope elektramateriaal

Alles wordt snel en netjes geleverd. Jammer als je een vraag stelt dat je nooit antwoord krijg. Als leek heb ik toch een aankoopadvies nodig en als je dan geen antwoord krijg, ga je toch maar weer naar bouwmarkt. Hetgeen wij toch wel een groot minpunt van je vinden.

topper

snelle levering

Beoordeling door bevestigde koper

Zeer goede service, slechte verzending

De service is prima en vriendelijk. Echter is de maatschappij voor de verzending (DPD) matig tot slecht. ze komen niet op afgesproken dagen en laten niet altijd briefje achter als ze geweest zijn. vandaar de lagere beoordeling.

Beoordeling door bevestigde koper

uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en goede bezorging

goed,

Advies voor de handigere doe het zelver over diverse soorten schakelingen.
Ik had per abuis voor hotelschakeling kruisschakelaars besteld welke niet nodig zijn

Heel netjes.

Per internet besteld. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik heb alleen contact gehad met de mensen bij Elektrototaalmarkt toen ik mijn spullen ging ophgalen. Dit was erg netjes en ik kreeg alle informatie duidelijk mee.

Goed en goedkoop

Prettige webshop, goedkoper dan in de winkel, snelle levering.
Ik had best wel wat spullen nodig en scheelde toch een paar tientjes met de bouwmarkten!!

Beoordeling door bevestigde koper

Heel tevreden, snelle telefonische reactie na vraag en levering op tijd.

Zeer goed. Na mijn vraag bij de bestelling, over de producten, werd ik binnen 5 minuten gebeld. De producten bleken niet allemaal bij elkaar te passen. Hier werd prima over geadviseerd, zodat ik binnen enkele dagen de juiste producten in huis had.

Beoordeling door bevestigde koper

Schrijf hier een interessante titel.

Alles perfect, volgende keer koop ik zeker weten weer bij elektrototaalmarkt mijn spullen

Beoordeling door bevestigde koper

Goede telefonisch advies en snelle levering.

De telefonische helpdesk gaf goed advies en de seriedimmer werkt perfect; scheelt een hoop kap- en breekwerk.

Beoordeling door bevestigde koper

Correct en snel geleverd.

Correct en snel geleverd.

Beoordeling door bevestigde koper

Iets nauwkeuriger aflever data verwacht,maandag aangegeven ,donderdag gearriveerd.

Hallo.
Jammer dat er iets mis is gegaan,met de afhandeling van mijn ordertje.
Ondanks de niet verklaarde drie daagse vertraging toch heel prettig geholpen door de heer Floor Megens.
H v d Ploeg

Fijn zaken te doen

Goede beoordeling,

Levering kwam dag later dan gepland.
Maar was verder geen probleem

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle en goed verpakte levering

Snelle levering. Goed verpakt. Opvolging via link niet correct : de juiste locatie van het pakje tov vermelding op de site.