We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (117)

Mangler mine varer

Jeg har desværre ikke modtaget mine varer som er bestil d. 6/5. ordren står stadig som behandles inde på jeres side. Chattede med jer onsdag d. 8/5 og der skrev I at den lige var sendt ud af døren og at jeg ville få en mail med tracking nummer. Har hverken fået mail eller varer. Kan se ved log in hos jer, at den stadig står som behandles, og det kan jeg ikke forstå ud fra den besked jeg fik på jeres chat sammenholdt med jeres motto om levering indenfor 48 timer. Jeg har tillige sendt jer et par beskeder som jeg ikke har fået svar på.
Håber snart mine varer kommer, for min hund er altså sulten...

fidoogfelix.dk

Jeg har ikke modtaget min pakke.

Jeg er debiteret min konto (bankoverførsel) den 2/5. Den 7/5 fin jeg en mail om at min pakke var afsendt, men i dag den 11/5 har jeg stadig ikke modtaget pakken. Det er jeg ikke særlig tilfreds med. Jeg ved vi er ramt af Kristi himmelfartsdag, men jeg synes ikke det er i orden at ser hår så lang tid fra bestillingen.

Hej Dorte,

Vi har desværre haft en forsendelse til flere af vores kunder som ikke er blevet hentet til tiden. Samtidig med at vi har haft lukket kontoret til Kristi Himmelfart giver det desværre nogle store forsinkelser.

Din pakke ligger hos GLS og skulle gerne komme ud til dig mandag morgen. https://gls-group.eu/EU/en/parcel-tracking?match=7154510830

Vi beklager at du er en af de kunder som er berørt af forsinkelsen.
fidoogfelix.dk

God, hurtig, billig og præcis levering

Jeg bestilte ting til Rosa (min hund), fandt det hos Fido og Felix, det var billigere end sidst jeg købte det. Jeg bestilte det mandag og allerede onsdag havde jeg det. Det kan man kalde hurtig og god service.

Beoordeling door bevestigde koper

Bestilte søndag og tirsdag var pakken ankommet til adressen.. Så hurtig og god service..

Beoordeling door bevestigde koper

Aldrig har jeg fået en sådan god betjening.

Jeg afgav min order på hunde mad, en søndag aften, tirsdag var halvdelen af orderen på min adresse, jeg ringede for at forhøre mig hvor resten blev af , jeg fik en meget venlig person i røret, som oplyste, at resten ville jeg medtage dagen efter, dagen efter, kom resten af hundemaden som lovet. Det kan anbefales at handle med Fido og Felix.

Nemt hurtigt og billigt

Foderet er billigere end i butikken, og bliver leveret til døren inden for 48 timer og er gratis i fragt.

Hurtig ekspidition

God information, og hurtig afsendelse

Perfekt

Rigtig rigtig god pris på mit hundemad. Super fin service. Alle jeg kender får anbefalet det her firma 😁😃

• 3 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Fin service og god produkt

Super god service

Har fået god vejledning vedr hundefoder ,

• Troldhede pr. 6920 Videbæk, DK
  • 2 Beoordelingen

Beoordeling door bevestigde koper

Ord kan ikke beskrive jerea foder !

Altid hurtig ekspedition af, den altid gode mad til min lille Chihuahua ! Hun har ALTID været mega-kræsen, men efter jeg fandt jeres produkt - og modtog nogle prøver på det, så skal jeg da lige love for den lille pige vil spise ! Det er min daglige fornøjelse at sidde og iagttage hende, når hun glad kaster sig over sin mad. Hun fælder dog meget - og har altid gjort det, men var det en idè at tilsætte de rette olier/stoffer for pelsens skyld ? Jeg regner jer som en ekspertise på området, så I ved vel hvad og hvormeget der skal tilsættes ?
Nana og hendes Mor

Hej nana og hund,

Tak for den fine anmeldelse - den er jeg personligt rigtig glad for. Godt din hund kan lide maden vi sender til jer.

Du kan godt tilsætte olie til din hunds mad, hvis du ønsker mere glans i pelsen. Jeg kan anbefale dig enten torskeolie fra IcelandPet eller den danske OMega-3 fra Skaga. Begge er absolut kvalitetsprodukter. Til en lille hund som din er det nok med 1 lille pump om dagen.

Casper Balle
Indehaver

God onlinebutik til hundefoder

Fido og Felix er til 5-stjerner, men deres samarbejde med deres logistik firma i Tyskland, kludrerede i forsendelsen, så den var en dag forsinket.

T&T virkede ikke dagen forinden, så skrev en mail. Der gik ikke lang tid inden jeg fik svar, og et par timer senere, fik jeg en tlfopringning, hvor miseren blev forklaret.

Så fin service og behandling, samt. Gode priser. De kan klart anbefales.

God oplevelse

Det var bare priser som vi ikke kunne finde nogen andre steder. Servicen var også i tip top. Og så var det enkelt og lige til. Har allerede anbefalet siden til andre.

Beoordeling door bevestigde koper

Fido&Felix når det er bedst

Fin netbutik, hurtig og enkel, leveret til tiden uden problemer.

Meget tilfreds

Bestilte hundemad i tirsdags. Modtog pakken efter kun to dage og alt var som det skulle være. Kan varmt anbefale deres produkter og deres service.

fidoogfelix.dk

Venter stadig på min pakke.

Venter stadig på min pakke, bestilte onsdag D 27/2. Jeg reagerede da jeg har været vant til når jeg bestiller, at der går max 2 dage og så står foderet det. I dag er der så gået en uge, og stadig ingen foder. Ringede igår og gjorde opmærksom på det, blev lovet at jeg havde det i dag. Men stadig ingen foder, har en hund med allergi i pelsen som fungere rigtigt godt, på foderet som jeg køber hos Fido & Felix. Men det er ikke let at fodre, når ikke der er mere. Og helt ærligt en fin anmeldelse bliver belønnet med en pose god bidder. Måske man skulle gøre lidt for dem som venter, har betalt men intet fået endnu. Mvh Peter Larsen.

Pythagoras Cattery & Betina Clausen vond deze beoordeling nuttig

Hej Peter,

Vi beklager forsinkelsen. Vi har indgået et samarbejde med PostDanmark gennem DPD for at kunne levere de kunder der ikke ønsker GLS.

Det nye samarbejde har desværre givet nogle indkørings-vanskeligheder, som vi arbejder på at få løst. Det har blandt andet betydet at vi ikke har fået afhentet pakker som aftalt to dage i træk og at leveringstiden har været to dage i stedet for en.

Det har desværre gået allerhårdest ud over din pakke som er blebet meget forsinket. Vi har via telefon tilbudt dig en rabat på grund af problemerne - den håber vi du vil benytte dig af.

Det ser dog ud til at pakken nu er leveret til dig.

Super

Super bestilte om onsdagen, om fredagen stod det i min garage som aftalt.

Super oplevelse!

Jeg er rigtig glad for at have handlet med Fido & Felix. Der var hurtig levering, og varerne lever bestemt op til min forventning.
Modtog allerede tingene morgenen efter bestilling, så alt i alt tog det ikke engang 24 timer. Absolut intet brok fra mig, og jeg handler der gerne igen.

Hej Camilla,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for - vi kvitterer ved at sende dig en gratis godbid.

VH

Beoordeling door bevestigde koper

Venter stadig på min pakke...

Jeg bestilte mit foder mandag aften & sidder nu lørdag aften og har stadig ikke modtaget noget.Bestilte i den tro om, at jeg ville modtage min ordre efter 1-2 dage, som der står på hjemmesiden. Da jeg torsdag stadig ikke havde modtaget noget, og ej heller havde fået tracking nummer, skrev jeg til kundeservice for at høre nærmere.
Fik svar, og vedk. i den anden ende sagde, at han/hun ville undersøge hvordan leveringen var, når jeg bestilte til Døgnposten og at jeg derfor ikke havde modtaget noget endnu - men at jeg ville få tracking nr senere og nok modtage min pakke dagen efter, dvs. igår.
Så.. Jeg synes det er fair nok, at man skal undersøge hvorvidt ordren kan leveres, men jeg ville have værdsat mere info undervejs, og ikke først når jeg tager kontakt.
Jeg bestiller foder, da jeg tydeligvis er løbet tør, så er det ret vigtigt med punktlig levering, da mine kæledyr skal fodres.
Alt i alt: Lev op til det I lover & mere info i tilfælde af forsinkelser.

Hej Lars,
Jeg er selvfølgelig ikke ekspert indenfor levering, men Døgnposten ER PostDanmark, så der burde ikke være noget problem i det.
Men ja, vi får at se.

Hej Coco,

Vi tager dine kritikpunkter til efterretning.

Vi er dog stadig ikke sikre på hvorvidt din pakke overhovedet kan leveres til en Døgnpost. Ordren er afsendt torsdag efter vi skrev til dig, nu får vi se hvad der sker når PostDanmark skal levere pakken.

VH

bestilling og levering

Levering som aftalt, to dage efter bestilling på nettet - nemt fix og færdig.

Fantastisk

Jeg skulle for første gang bestille hos Fido & Felix og efter få sekunder på hjemmesiden kom Chatten op og en medarbejder spurgte om de kunne hjælpe. Fik svar med det samme og fik mine varer dagen efter. Super perfekt og fantastisk service.... Vil klart anbefale andre det

Beoordeling door bevestigde koper

Bedre service skal man lede længe efter

Bestilte mit hundefoder søndag, og allerede mandag havde pakkebudet forsøgt at aflevere det, fik det tirsdag pænt pakket ind i papkasse og med en lille overraskelse med til hundene, hvilket reddede deres dag.
Prisen på Olivers hundefoder var den billigste jeg kunne finde på nettet, det er ikke sidste gang jeg handler hos Fido & Felix, og kan varmt anbefale andre at gøre det samme

fidoogfelix.dk

God servicen på siden med deres online hjælp (chat)
Vores foder var blevet væk i fragten, dette håndterede de med bravour og fik sat en udersøgelse igang, hvor de fandt fejlen.
De ringede endda for at fortælle hvordan det gik og under en uge efter det skulle have været her fik vi det.
Så selv om der sker fejl er servicen stadig i top :) (skal dog siges fejlen heller ikke var deres)

Nemt og bekvemt

Jeg har nu flere gange købt varer gennem Fido & Felix, og det er gået nemt og varerne har været fremme i løbet af et par dage

Hurtig levering.

Tak for venlig vejledning af hundefoder til allergisk hund.
Inger Jensen

Kan stærkt anbefales.

Min hund har allergi overfor korn og har hørt fra en veninde, at Fido & Felixs produkter skulle være perfekt til min hund. Efter en uges brug, er min hunds hud forbedret sig. Og han bider sig ikke mere.

Beoordeling door bevestigde koper

Jeg har handlet med Fido & Felix en del gange nu, og jeg har stort set altid været rigtig godt tilfreds :-) En enkelt gang, har leveringen trukket ud, men det var ikke firmaets skyld, men fragtmandens, og i den næste levering jeg modtog, var der ekstra godbider og smagsprøver.
Det er nemt, at bestille og betale og der er hurtig ekspedition - og dertil det vigtigste, RIGTIG GODE produkter, hvis du ønsker kvalitet til dit kæledyr.
Kan klart anbefale Fido & Felix

Beoordeling door bevestigde koper

Gode produkter - hurtig leverance.

Jeg bestilte torsdag eftermiddag, fredag ved frokosttiden fik jeg produkterne. God udvalg af hundefoder. Kan varmt anbefales.

god og hurtig betjening

onsdag aften og havde det FREDAG MORGEN helt uden problemer

Hurtig ekspedit......

Jeg havde brug for Glucosamin og fiskeolie til min gamle hund. Bestilte på nettet og vups, havde jeg produkterne næste formiddag.
Kirsten S.

Beoordeling door bevestigde koper

Rigtig god kundeservice og meget hurtig levering.

Jeg fik en venlig mail Fido og Felik. Kundeservice spurgte om jeg havde fået min pakke og det havde jeg som lovet. Jeg gik på deres hjemmeside søndag aften og modtog det tirsdag.
Det var rigtig god behandling. FORNEMT.

Super

Lynhurtig levering, fine priser og super service på chatten ved spørgsmål under bestilling.

Så gjorde de det igen!

Endnu engang har jeg bestilt foder hos Felix.dk, og endnu engang er der ikke en finger at sætte nogen steder! Overskuelig hjemmeside, mail dagen før levering, opkaldet ved ankomst kom som bestilt, vognmand bar foderet helt til døren (bor i lejlighed), simpelthen upåklageligt! Og så er der slet ikke blevet nævnt de lave priser! :D

Service!

Super nemt - efter bestilling gik der 2 dage, så havde vi vores produkt herhjemme!

Fornæm service

Jeg kan kun sige god service, Blev ringet op af en medarbejder der sagde at hvis jeg kunne vente 2 dage kunne jeg få varen på tilbud, hvilket jeg jo selvfølgelig takkede ja til.
Det kalder jeg service.

Hundefoder til tiden

Vores hund ( Golden retriever ) var begyndt at tabe mere pels end han plejede... Så vi spurgte omkring os angående hundefoder , og fik anbefalet flere steder fra Fido og Felix .... Seriøs og hurtig levering .... Og kan kun anbefale dem

hundens parredis

det er en fornøjelse at handle med Fido og Felix de ved hvilket foder der passer til din hund og deres levering er helt i top.

Fin e shop

Super service. Hurtig ekspedition. Kompetent rådgivning. Kan klart anbefales .

fremragende korrespondance:-)

fik meget gode råd om kost til min chiaua.

Trygt og hurtigt

Bortset fra, at min bestilling blev sendt til Måløv i stedet for Greve, kan man roligt bruge denne hjemmeside. Bestilt den 10 og modtaget den 14. Fri levering.