We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Fietstas Online Beoordelingen

Fietstas Online Logo
Should you shop here? - See what the customers think of Fietstas Online and give your own review of Fietstas Online 1
Middelmatig
6.4 van 10

1 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (1)
Fietstas Online

Late levering, slechte informering

Ik heb hier de dubbele Fast Rider fietstas besteld. Keurig via de mail factuur ontvangen etc. Maandag besteld waarbij ik onder andere was afgegaan op de levering binnen 1-3 werkdagen. Na een week toch maar eens een email gestuurd met de vraag waar de tas bleef. Excuses, er waren leveringsproblemen, uiterlijk de volgende maandag of dinsdag zou ik de fietstas in huis krijgen. Het heeft toen nog tot de vrijdag geduurd tot ik de fietstas kreeg. Problemen bij levering kunnen altijd gebeuren. Maar dan lijkt het mij toch logisch dat op de site te vinden is dat de levering van dat specifieke product iets langer kan duren? In ieder geval verwacht ik dan een email waarin me verteld wordt dat er problemen zijn, zodat ik niet zelf mails moet gaan sturen om te vragen of ze me niet vergeten zijn. Het feit dat de doos waarin de tas verpakt zat op levering bijna uit elkaar viel doet ook geen deugd aan mijn oordeel over deze zaak. Van mij krijgt U absoluut geen aanbeveling!

Is Fietstas Online uw bedrijf?

Maandelijks vertellen meer dan 1.600.000 Nederlandse consumenten hun ervaringen op Trustpilot.nl.

Zorg ervoor dat u de controle over uw klanten feedback niet verliest, en dat uw potentiële klanten zich een positief beeld kunnen vormen van uw bedrijf.

Klik hier
vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten