[REPLY]
Undgå denne side, da du ikke selv kan slette din profil og derved stoppe betalingerne til dem. De er nogle tyve.
svindel firma de skriver om min købshistorik det må de da selv kunne finde ud af når de tager pengene det er ikke til og komme ud af hjælper det noget og melde til politiet
Som skrevet side op og side ned herinde, så har jeg betalt dertil siden sidste Januar 2012 :) Selvom jeg har annulleret FirstLorteDate.Com
og opdagede det først igår pga. anden grund :)
Men lukket kortet og bestilt anden kort, som løser problemet, selvom der gå en uge før man har kortet, så bemærk datoen haha
for alle der skal bruge kort nr. lukkes og skal oplyses derom det nye nr. !
Held og lykke derude
hilsen Jk
FUP FUP FUP
Gå venligst ind på understående side og skriv dine kommentarer tak...
Jack Jensen vond deze beoordeling nuttig
Kan desværre se at jeg er faldet i samme faldgrube som alle andre. Tilslutter mig aldeles og uforbeholdent alle andres udtalelser om first fraud date!
Jeg ringede to gange til min bank for at sørge for, at der ikke blev trukket penge på mit kort fremover. Har nu opdaget, at firstdate (som tilsyneladende er firstdate med min konto) har trukket penge igen.Overvejer politianmeldelse OG henvendelse til Kontant.
Jack Jensen vond deze beoordeling nuttig
Skod firma!!! skynd dig at spærre dit betalingskort, disse forbryder har ingen hæmninger :-( værste dating site jeg har oplevet!!!! Hvis i læser denne anmeldelse ( first date) så FUCK jer.... burde møde op i Havnegade.......
Jeg var i banken i dag og få et nyt kort så de ikke kan trække flere penge! Jeg kan kun anbefale, at andre gør det samme. De var klar over problemet og der var ingen ko på isen med, at få et nyt kort. Jeg har Nordea.
Min oplevelse med firstdate.dk er ikke den bedste. Ud over alle de spammails man får fra det der ligner robotter, er siden samtidig meget uoverskuelig. Jeg har forsøgt, at få min profil slettet flere gange men man får den besked, at ens guldmedlemskab skal løbe ud. Ikke pænt firstdate!
Jeg kan kun anbefale, at sprede budskabet så andre ikke kommer ud for det samme.
Hyg jer der ude!
Asger vond deze beoordeling nuttig
De bliver ved med at trække penge fra mit kort jeg har deaktiveret mit guldmedlemssskab alligevel trækker de 249 kr startede med at få 1 uge til en krone men de fortsatte med og fornyede automatisk og jeg kan ikke komme i kontakt med firstdate på nogen måde,har også prøvet at ændre kortoplysninger under betaling men det kan man heller ikke,får også en masse spammail fra brugere i sverige,norge,finland som fylder min indbakke med disse mail som ikke er direkte brev til mig men også en masse andre brugere..Vil bar sige svindel og humbuk de stjæler ens penge har prøvet at slette min profil flere gange men der står i boksen hver gang at mit guldmedlemsskab først skal udløbe. -10 STJERNER FRA MIG
Firstdate.dk er en meget dårlig datingside, og de er kun interesseret i at snyde dig for dine penge.
Det er umuligt at opsige din profile, og de trækker en masse penge på dit dankort.
Du kan ikke komme i kontakt med firmaet, da der er ingen telefonnumre eller e-mail adresser på deres side.
De forlanger 2 mdr. opsigelse, som er direkte ulovlig med købeloven i Danmark.
Jeg så en annonce på en hjemmeside om at prøve deres datingside i 7 dage.
de skriver intet om at hvis du ikke selv opsiger ingen 7 dage, så skal du som et minimum betale for 2 måneder ( 2 x 249 kr.) mere.
Firmaet er ligeglade med dine henvendelser, og tænker kun på at kunne snyde dig for dine penge.
Asger vond deze beoordeling nuttig
Ville slette min profil med det samme jeg havde oprettet mig. Siden er kaotisk og ikke til at finde rundt i. De trak penge alligevel og jeg har skrevet mail til dem igen og igen om at slette min profil omgående. Nu trækker de penge igen.
Kan ikke finde oplysninger nogen steder hvor jeg kan ringe til dem!
Jeg er meget meget utilfreds og skal nu have en masse besvær med at sendeindsigelser til min bank osv. Fatter ikke den måde at drive "forretning" på.
Egentlig INGEN stjerner fra mig!!!
NB! Har snakket med banken og de anbefaler at man spærre sit kort - Det er hermed gjort. Men helt ærligt, det er da utroligt!
They are using the 1 Kr to get your Credit / Dankort details and then they help them self
I have reported them to the police, but the police they need more complaints to make a good case.
This is 100% to ask you to sign up for 1 Kr. and then they take 249 Kr. and then they will take it again if you stop the membership, as they say there is a 60 day cancellation period, so if you cancel they will take another 249 Kr. again after the three months.
look at this site http://www.firstdate.com.es as that show firstdate swindle and fraud, the http://www.firstdate.com.es was posted by a friend of mine who got swindled by firstdate, so he want it to come up on google as a warning so people don't loose their hard earned cash.
Jeg har meldt mig ud derfra og kommer aldrig tilbage igen....Det er den dyreste datingside jeg har været på fordi man kun får spam mails konstant og hele tiden...Spørger man om hjælp får man ikke svar og I den tid jeg var der skrev jeg flere breve om at bede om hjælp.....De gjorde intet i de måneder jeg var der og jeg fik ALDRIG svar fra support.....De reklamerede med det var den allerbedste datingside....men det eneste jeg fik var reklamer fra singler i Sverige Norge og findland.....Spam så det det vil noget......Den side er den værste side jeg nogensinde har set og den er så forvirrende at finde ud af...den er ikke særlig brugervenlig og spørger man om hjælp for man absolut ingenting......Intet svar får man.....Den side skulle lukkes af myndigheder og som falsk reklame........jeg var der i tre måneder, og bad om hjælp 6 gange fordi jeg ikke kunne finde ud siden...Jeg er ikke ny i dating men den her side er da nok den mest useriøse side jeg har været på og personalet er ikke at få fat i når man skriver.....Det nytter sgu ikke noget at have en datingside hvor I fortæller det er den største internationale dating side der har flest medlemmer og hvor flest medlemmer finder en kæreste...Hold da kæft en gang bræk.....Ikke nok med én er dårlig men den er oveni skide dyr og mega dårlig side......Den er frustrerende forvirrende og man får ikke svar på sine spørgsmål...............Det tager ikke engang en måned¨før man sletter sig igen.....................
Den side har kun - point og hvis der var en tier var den blevet valgt......den allerværste datingside jeg i mit liv har mødt.......Den får -10....Minus point som ikke viser sig her....Men - 10......Det får den selvom det ikke findes......En anden ting, så går jeg under MissG, MsGramkow Peachy som profilnavne....ligegyldig hvad man gjorde kunne man ikke komme ind på sin profil, men de sørgede sandelig for at få deres penge koste hvad det vil......Jeg ville ikke betale en nikkel for den side.....Hold jer langt væk fra den...De malker en for penge og de er fucking ligeglade hvordan men de gør det......Er der nogen der har et problem med min kommentar så skriv endelig......Men den her side skal ned med nakken for den virker ikke...Det er en reklameside og en pengeside og de bruger jer som raklamation...Hold jer væk......
Firstdate har trukket penge uden at have fået lov og har forsøgt at henvende mig flere gange uden så meget som et eneste svar overhovedet med henblik på at få dem tilbage.
Er simpelthen en svindelforretning uden lige. Desuden er over 99,8% af de beskeder man får, afsendt af beskedrobotter ligesom Be2 som fundet skyldig i og derved ikke realle beskeder fra interesserede personer. Svindel, fusk og humbug siger jeg bare.
Går i banken og får dem til at trække pengene hjem igen for sikke et fusker firma.
Der er pligt til at angive den fulde minimumspris ved tilmelding. I mit tilfælde stod der 1 kr., men jeg blev så bundet til 60 dage = 249 kr. yderligere. Det sidste stod der bare ikke noget om der hvor det skulle stå, nemlig på selve siden. Så det er rent bondefangeri, og jeg sprang desværre i med begge ben - troede ellers at alle efterhånden havde lært dansk forbrugerret, men nej.
Jeg vil opfordre alle til at få skiftet jeres dankort... Det er der de har oplysningerne fra og lukker i den konto kan de ikke trække penge længere, så nemt er det!! Men det er en super skod datingsite, som ikke er andet end fupprofiler og et umuligt system til at melde sig fra på!!
Kan ikke forstå, at dem som reklamere for det, kan være dem selv bekendt!!
Henrik vond deze beoordeling nuttig
Firstdate er nok det værste sted man kan søge en ven for livet ,for vis man finde en kan man ikke melde sig ud nogen stede andet at blive hvilende medlem og så alligevel trække de penge af en det er SGU for groft
Og en anden til er at man ikke kan slette sin profil der inde har prøvet op til flere gange ,har endda prøver at skrive en beskidt svar under profil af hvem jeg er ,men lige meget hjælper det, så jeg ved ikke hva man skal gøre mere
Mvh wulffi
Ps bare lige en lille tanke vi betaler jo alle med dankort, det kan man da få banke til at hjælpe med og måske den vej få sine penge igen det prøver jeg i morgen ,mig skal de ikke tage røven på
Jeg bliver ked af det for kan ikke komme ud af det her møg, de suger pengene til sig og man kan ikke kontakte dem fordi de trækker penge fra en når man har afmeldt ens betaling/profil, det er så frustrerende som studerende at de tager penge fra en man selv skal bruge til mad og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for at komme ud af det!!! Nu kan de jo trække hver måned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DET ER SÅ DÅRLIGT!!!!!!!!!!!!!11
Hmmmmm, så blev der lige trukket for endnu en måneds medlemsskab .... Og min profil er slettet ....
Underligt, at når man trykker på deres "Contact"-link, kommer man til den samme side, som man allerede står på ....
Er der nogen, der ved hvordan man kontakter First-date-admin ?
Ja så blev jeg også snydt, selvom jeg gjorde som de sagde ang udmelding... De har trukket penge, selvom jeg ikker er medlem og banken beder mig kontakte Firstdate, men der er hverken nummer, adresse eller e-mail... Så negativ jeg er... Jeg ønsker bare mine penge retur...
jeg må desværre tilslutte mig øvrige anmeldelser. Der er ingen kundeservice, mail eller tlf. nr man kan melde sig ud. Overvejer hvad fanden jeg gør. Det må da være dybt kriminelt det de laver, det er jo tyveri i stor stil.
Dårlig dating site
Blev hurtigt træt af at se min indbakke blive fyldt med hvad der minder om spam mails. Og ville da melde mig ud. Har sendt mange mails til dem men de svarede ikke på henvendelser. Kan ikke sige om det er bevidst svindel. Men de blev ved med trække penge hver måned..
Har først svaret ca. 10 måneder efter. Men har nu fået mit tilgodehavende gjort op ca. 1 år efter. De undskyldte sig med at jeg havde brugt en formular på siden som de havde fjernet / taget ud af drift, og derfor ikke havde svaret. Men den formular sendte mails til deres support mail adresse. Så jeg synes det er en dårlig undskyldning. Og jeg havde fået en kopier af de beskeder som jeg havde sendt til deres support mail addresse. Efter deres udsagn skulle jeg være taknemmelig for at få pengene igen, da jeg havde været inde på siden. Og det havde de valgt at se bort fra. Men det er normalt at gå ind på en side for at få kontaktinformation. Desuden er det heller ikke mit problem at de ikke reagere på henvendelser. Er måske lidt svært at møde nogen når 99.9 % mails virker til at være sendt automatisk. Desuden reklamerede de med en "mødegaranti". Deres mødegaranti består af et 1/2 år gratis medlemsskab (det var det de fortalte mig, med det står ikke i mødegarantien) hvis man har været medlem i mindst 1/2 år, hvis man ikke møder nogen. De skriver ellers at man får alt tilbage. Jeg kan ikke se hvordan man får alt tilbage hvis man f.eks har været medlem 1 år, da man så stadigvæk får 1/2 år gratis. Jeg synes ikke helt det passer sammen. Vil anbefale folk at holde sig langt væk. Det er virkelig lidt man får for de mange penge det koster om måneden. Til advarsel for andre er her deres "mødegaranti". Synes der tegner sig et billede af organiseret svindel. Kan kun opfordre til at kontakte banken eller melde sagen til politiet.
Mødegaranti
Ingenting gør os så glade, som når vi hører historier om, hvordan mennesker har fundet hinanden via Firstdate.dk. Heldigvis hører vi det meget ofte.
Vi har over hundredtusind medlemmer online hver dag, så chancen for, at du vil møde nogen, er meget stor. Faktum er, at flere end 70% af vores Guldmedlemmer finder en at holde af.
Af den grund har vi lanceret en helt unik mødegaranti. Den indebærer kort og godt, at du, der har været Guldmedlem, får alt tilbage, hvis du, mod formodning, ikke har fundet nogen i en periode på mindst 6 måneder.
Vi har medlemmer i alle aldre, fra alle retninger og hjørner i hele Norden, og vi er sikre på, at du vil møde nogen via Firstdate.dk.
Bliv medlem nu, begynd at date! Flere end 100.000 singler venter på dig.
Elena Sabrine vond deze beoordeling nuttig
Er også røget i fælden!!
På 14 dage modtog jeg henvendelser fra 5 svindlere, som kun var ude på at få lokket penge ud af mig, og jeg modtager stadig disse henvendelser, og når man skriver til Firstdate, så får man det svar, at de har filtre til at klare den slags, hvorefter jeg har fortalt dem, at det må være nogle MEGET dårlige filtre, da der på andre sites, ikke forekommer svindlere i den mængde!! Jeg har nu flere gange fundet flere profiler, som tydeligvis er lavet af den samme person!!
Hver dag får man mails om at "disse kvinder har kigget ipå din profil", og når man så kigger på disse profiler, så har de ikke været online i månedsvis, eller også eksistere profilerne ikke længere!!
Og det med at de "gæmmer" opsigelsperioden på 90 dage, det er sku noget svineri, og specielt at de ikke oplyser dette i de "tilbud" de giver folk!!
Dette site burde enten lukkes på stedet, ellers burde de få nogle profesionelle folk til at tage over, for det her er lavmålet af lavmålet!!!
Jeg vil råde alle til at holde sig fra dette dating-firma. Jeg har afmeldt den automatiske fornyelse af min profil, men alligevel hæver de på mit kort.
Der er ingen kundeservice eller kontakt formula, telefon nr eller mail adresse synlig på hjemmesiden..
Tyveri på højt plan
Jeg blev lovet et abonnement til 1 kr. pr. md. de første par måneder men da jeg ikke var tilfreds meldte jeg autobetaling fra før månederne var gået, men har nu alligevel betalt 200 300 kr. det er for dårligt!
til alle jer som er blevet snydt lissom mig
tumper fra fristdate.dk eller com så sidder de og gemmer sig på denne adresse i kbh
Havnegade 39, 1058 København K
gad vide om ikke kan kunne gøre noget ved dem på en måde så de ikke snyder folk igen
det er sku utroligt at man lever i d. 2100 århundre og så har personalet hjerne som en kylling
jeg har slettet min profil nu op til 5 gang med det blive bare ikke slet de har bare hæv 251 kr min konto jeg har slet min profil men blive tage penge fra mig jeg også sende over 15 e-mail til dem og der går 2 dag ind jeg høre når fra dem
Nå, men jeg er så også havnet i samme fælde som, tilsyneladende rigtig mange........ Mon der er nogen der HAR kontaktet forbrugerrådet, Kontanten og hvad der ellers er blevet nævnt???
Jeg er bare SÅ rasende over deres arrogante standart svar, - er ret sikker på at de har en manual liggende på hvordan de svarer frustrerende (ex)kunder som os.......
Hvad filan gør man?
Gabriel Balazs & Jatha vond deze beoordeling nuttig
hvordan sletter jeg min profil...
jeg gider ikke det her pis mere og har ikke penge til med...
så jeg beder hermed at i sletter min profil tak.
Jeg tog imod deres tilbud til 19,- kr. og en måned senere trækker de 239,- fra min konto og en måned senere igen trækker de 249,- og så kontakter jeg dem og de henviser til 90 opsigelses periode og jeg prøver alt for at få mine 249,- men uden hel
Jeg synes at det skulle være ulovligt og have 90 opsigelse man max. 30 dage og men skal modtage en mail på sin opsigelses.
det er hvad jeg synes...
Jatha vond deze beoordeling nuttig
Jeg var så dum at tilmelde mig reklamen firstdate.com/.dk da det virkede så spændende.
Reklamen er for et firma der laver organiseret svindel. De lover en masse og man kan blive medlem for kun 19 kr. første måned. Jeg læser betingelserne for at være sikker.
Men når man så er medlem gælder deres betingelser ikke. F.eks er der pludselig ikke noget der hedder 14 dages fortrydelsesret eller mødegaranti som de lover i reklamen.
Siden lever heller ikke op til det de lover. Beskederne man for der inde er fra robotter. Der er ingen danskere at finde og alle de online medlemmer de lover.
Der går desuden 90 dage før man er ude af det igen fra man opsiger, da man jo ikke kan tage imod de 14 dage. Det vil sige 3x 275 kr. som jeg ikke har sagt ja til. Man for heller ikke oplyst minimums beløbet for et medlemsskab.
Jeg prøver selvfølgelig at kontakte dem, men uden svar.
Kontakter også deres danske adresse. Men adressen er slet ikke ejet af firstdate. Så de har faktisk en falsk adresse i danmark.
De bryder dansk lovgivning.
Jeg kontakter også kanal 5 i håb om at de vil fjerne reklamen så der ikke er flere der hopper i sammen fælde.
Men får så bare af vide at de ikke kan gøre så meget og at de holder tv lovgivningen.
Kunne da være rart at vide hvad den lovgivning indebære. I hvert fald ikke noget med dansk lovgivning at gøre.
Jatha vond deze beoordeling nuttig
Ak ja.
Endnu en af de dating-udbydere der lover og lokker med en masse kærlighed og romantik, men som ikke har noget at tilbyde andet end spam og bondefangeri....
SNYD er det ord der bedst beskriver dette firma.
De lokker med 19kr og mange respons, du modtager kun firma mails og om at en i Sverige har fødselsdag, hurra!!
Derefter har du pludselig betalt mange 100kr før du er meldt ud, for du har meldt dig til et abonnement......
0 Stjerner
Michael Troldmand & Ruben vond deze beoordeling nuttig
efter at have oprettet mig til "kun" 19 kroner for en måned, blev jeg ret hurtig "overmandet" med skodmails omkring henvendelser der slet ikke eksisterede - øv. Jeg besluttede efter kun 2 dage at slette min profil helt fra deres site for ikke længere at blive spammet med falske henvendelser.
Nu har de så (1 måned senere) besluttet sig for at trække 275 kroner fra min konto... jeg skrev til dem ad 5 omgange inde de gad at svare tilbage, hvor de så refererer til en 90 dages opsigelsesperiode hvor man er tvangsindlagt til deres skodsite. MEN PROFILEN EKSISTERER IKKE ENGANG.
ØV ØV ØV for en omgang "Cyper criminals".
Michael Troldmand, Ruben & Martin Krogh vond deze beoordeling nuttig
De lover en masse danske piger,men der er næsten kun Svenske og Norske på ,når man kigger på sin mailbox
Michael Troldmand, Ruben & Erik Nielsen vond deze beoordeling nuttig
Firstdate reklamerer med møde garanti og lover en måned for 19 kr. Langt inde i betingelserne står der så at der er 90 dages opsigelse. Total prisen bliver ikke oplyst hvilket er i strid med den danske markedsføringslov.
Efter oprettelsen bliver man oversvømmet af beskeder dels fra mail robotter og dels fra brugere. Beskederne fra brugerne viser sig dog også at være sendt af mail robotter. Der er heller ikke mulighed for at vælge hvilke lande man ønsker at modtage mails fra. Jeg får i gennemsnit 4 mails om dagen med besked om at der 1) er nye brugere, 2) er ulæste beskeder og 3) reklame spam.
Totalt useriøst firma på linje med be2
Ruben & Daniel Grønlund Johansen vond deze beoordeling nuttig