We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2.270)
Big deal Trading Spain S.L. (flashcard.es)

Deze beoordeling is geleden door het bedrijf om de volgende reden gerapporteerd: gaat alleen over het product.

De Trustpilot Klantenservice is bezig met het verifiëren van deze beoordeling.

Wanneer het onderzoek klaar is, wordt de beoordeling verwijderd of teruggeplaatst op Trustpilot.

Kijk hier voor onze richtlijnen

Super levering!

De informatie op de website is zeer helder. We konden makkelijk een beslissing maken voor de benodigde kaart! De levering was ook zeer voorspoedig. Eigenlijk geen enkel probleem tegengekomen!

ongerust

8 mei na 16:00 uur besteld, 9 mei bevestiging met de toezeggen binnen enkele dagen in het bezit te zijn van het bestelde, nu pinksteren geweest (20 mei red.) en nog niets ontvangen. Voor mij nog geen reden tot ongerustheid, maar als ik dan uitgenodigd wordt om een beoordeling te schrijven voor iets wat ik dan ontvangen zou moeten hebben, maar nog niet heb gekregen...... dan bekruipt me zo'n raar gevoel. Dus voorlopig 2 sterren, hopelijk morgen na bezoek postbode wat meer......

Antwoord van Big deal Trading Spain S.L. (flashcard.es)

Wendy, er is blijkbaar iets verkeerd gegaan met uw bestelling. Ik ga het direct uitzoeken voor u en kom er zsm op terug.

UPDATE: 22 mei, klant heeft bevestigd dat de bestelling aangekomen is, hopelijk kunt u de review zelf ook updaten, bedankt vast en excuses voor het ongemak!

even wachten...

Op 09-05-2013 heb ik bevestiging gekregen dat de kaart verstuurd is. Op 20-05 -2013 nog niets ontvangen. vanwege de feestdagen even afgewacht, maar wordt nu wel wat lang voor een envelopje uit Spanje>??

Antwoord van Big deal Trading Spain S.L. (flashcard.es)

Mark, Wij hebben inderdaad reeds contact gehad mbt uw zending, wij gaan het uitzoeken voor je! Aub nog even geduld dan komen wij er zsm op terug,

UPDATE 21 Mei: klant heeft bevestigd dat de producten ontvangen zijn, wellicht kunt u zelf de review ook updaten, Bedankt vast!

goede en snelle levering

goede en snelle levering en direct werkend

Beoordeling door bevestigde koper

Makkelijk besteld en snel in huis,werkt prima

Zeer tevreden over de bestelling van een NDS3 flashcard. Was snel in huis en werkt prima. Prijs is ook ok. Service niet hoeven te testen omdat alles gewoon werkt zoals je hoopt/verwacht.

R4 flash kaart puzzel

Vol verwachting begonnen mijn zus en ik aan deze klus.
Dat doen we wel even .Dus niet. Het was iets ingewikkelder dan we dachten.
bij mijn oudste zoon met 3dsxl lukte het niet hij had hem al ge update naar 5.
Dat bleek ui controle van de ds.De andere flash kaarten voor de andere kinderen
4 stuks ging met een beetje puzzelen en goed lezen op jullie site uiteindelijk goed.
Het is gelukt. allen voor mijn oudste zoon niet hij moet nog even wachten tot ik
weer geld heb om die nieuwe flashkaart te kopen.
Vriendelijke groet Yolanda.

Uitstekend product

De bestelde kaart werk prima en was makkelijk te voorzien van de gewenste programma's. Vlot geleverd, voldoet dus aan alle verwachtingen.

Goed, Goedkoop en snelle levering

Zoals ik boven al schreef; Goed, Goedkoop en een snelle directe levering.
Zo hoort het eigenlijk

alles in orde

goed, mooi op tijd binnen, geen problemen

Beoordeling door bevestigde koper

ben weer helemaal happy!!!

Goede levering en super service. Het kaartje met de geinstaleerde software werkt weer als een tierelier. Ben dus weer helemaal Happy!!!!
De reden voor 4 sterren?? Er is altijd wel iets wat verbeterd kan worden ;)

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle levering en prima kaart!

De flashcard is snel geleverd en doet het door de geïnstalleerde software direct. Prijs kwaliteit verhouding prima.

Beoordeling door bevestigde koper

ready to use is niet teveel gezegd...perfect!

Hele snelle levering, software was al voorgeinstalleerd en werkte direkt en perfect....een aanrader.

Snelle goede service!

Na een korte zoektocht op internet heel snel de site van Flashcard gevonden die door hele duidelijke omschrijvingen me precies wees op het juiste product. De duur van levering werd keurig nagekomen en de bijgesloten brief was helder. Juist omdat de brief evt. beperkingen benoemde en hierin meteen oplossingen bood, was zeer vertrouwenswaardig. Overigens was de card meteen klaar voor gebruik en hebben we er meteen vanaf dag 1 veel plezier in het gebruik ervan gehad.

top bediening

bestelling is vloet en snel verlopen ben heel tevreden

Snelle levering, goed product

Ik moest helaas nog binnen een jaar een nieuw r4 kaartje kopen, omdat er voor mijn kaartje geen update beschikbaar was. Ik heb meteen een nieuwe besteld en deze was heel snel binnen, bij de eerste kaart moest ik nog flink zoeken bij het installeren van de spelletjes, maar bij deze kaart had ik binnen 10 minuten 25 ds spelletjes op de kaart. Ik ben zeer tevreden. Ook via de mail wordt er snel en persoonlijk gereageerd. Hopelijk kunnen de kinderen hier lang mee doen.

Beoordeling door bevestigde koper

betrouwbaar - snel - goede service, ik voel me hier welkom.

Heb een nds sd kaartje gekocht met micro sd, deze was netjes voorzien van de nieuwste software om mijn zoon zijn 3ds weer te laten draaiien.
De service was erg goed evenals de kwaliteit.
De mensen van Flashcard hartelijk bedankt voor onze samenwerking en heb jullie in mijn favorieten staan,

Vriendelijke groeten

sjaak.

Beoordeling door bevestigde koper

Prima goederen, snelle levering.

Een R4 kaart besteld die geschikt is voor 3DS, met een 8GB MicroSD.
Het R4 kaartje was iets krom, en het metalen binnenwerkje (waar het MicroSD kaartje in gaat) ook, waardoor ik het met een mesje moet terugbuigen, anders paste het kaartjke er niet in. Uiteindelijk gelukt en alles werkt. Het R4 kaartje zit wel wat klem in de 3DS Xl vanwege het feit dat ie niet helemaal kaarsrecht is.

Helaas werken alleen .nds bestanden, .3DS bestanden doen het niet. Maar dit komt wellicht nog met een toekomstige firmware...

Prima service.

Ze beloven wat er vermeld wordt op de website. In het begin een beetje huiverig omdat het een .es domein is, maar alles wordt prima afgehandeld.

prima geregeld

Bestelling gaat snel en je wordt goed op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Wel vind ik het jammer dat er niet iets bij zit over hoe je de kaart gereed moet maken. Na zoeken op de site is dit wel gevonden, maar hier zou wat meer aandacht aan besteed kunnen worden.

Goed !

Kaartje zonder micro sd besteld. Bevalt prima. Wat me opviel is dat er eigenlijk bij de bestelling dan niets bij zit hoe en waar je de software kunt downloaden e.d. Dus dat is een tip. Ik wist het wel, maar het kan behoorlijk moeilijk zijn voor iemand. Alleen een blaadje met verwijzing naar de website is voldoende. Verder zeer goede ervaring met de klantenservice omtrent onze vorige kaart die dus helaas niet meer voldeed en daarom een nieuwe gekocht moest worden.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede overzichtelijke website en bezorging

Website
Goed en overzichtelijk

Bezorging
Super snelle bezorging

Prijs/kwaliteit verhouding
Prima in orde

Beoordeling door bevestigde koper

Goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

prima

geen problemen ondervonden.

Beoordeling door bevestigde koper

assortiment blijft incompleet zonder de supercard dstwo

assortiment blijft incompleet zonder de supercard dstwo, service ook after sale... die is goed. levering was snel en goedkoop. dus al met al wel een goed.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede snelle service voor een erg aantrekkelijke prijs

Snelle levertijd, prijs-kwaliteit is uitermate goed, duidelijke toelichtende informatie bij het geleverde product. Absolute aanrader!

handig ding

via kennis op deze site terecht gekomen, super snelle levering!!!!! en echt heel handig die kaartjes voor de nintendo ds.

Beoordeling door bevestigde koper

Snel, Goedkoop & Reeds Geïnstalleerd || TOP!

Snel geleverd, Goedkope Flashcards en direct gereed voor gebruik!

netjes geregeld

goede service, snelle levering, nette website, ga zo door

perfecte klantenservice!

Ik heb een R4 kaart gekocht met een 8 GB geheugen, voor mijn Nintendo ds lite.
Ik kreeg de kaart maar bij mij werkte hij niet. Ik heb daarop de klantenservice gemaild en supersnel kreeg ik antwoord ( dank je wel Rutger). Deze kwam met verschillende oplossingen maar wat ik ook probeerde het lukte mij niet. De klantenservice adviseerde toen om alles terug te sturen. Dit heb ik gedaan. Na ongeveer een week kreeg ik van de klantenservice bericht dat mijn kaart bij hun wel werkte. Toch heeft hij mij een andere kaart (DSTTi kaart + 8GB Micro SD voor de Nintendo DSi / DSi XL ), die het bij mijn oude Nintendo ds lite beter zou doen, opgestuurd.
Na enkele dagen kreeg ik hem en...alles werkte. Ik moest nog wel eventjes de kaart formateren omdat het aantal Gb wat de kaart aangaf niet klopte met de echte hoeveelheid.. Maar zoals de gebruiksaanwijzing al aangaf...eerst gewoon de software van de kaart "knippen" en op je computer zetten. dan de kaart formateren en de software weer terug op de kaart zetten. alles werkte toen meteen.

Dus...samenvattend:
Kaart/prijs verhouding...schitterend. ( zeker als je weet wat nieuwe spelletjes steeds kosten)
De verzending Snel en goed verpakt.
De klantenservice (Rutger) Perfect!! Wat betreft snelheid van reageren en hulp.
De website kan volgens mij nog wel wat duidelijker. vooral toen ik begon te kijken naar welke software op welke kaart moest.....was het voor mij niet erg duidelijk.
Nu ben ik wel een leek in dit soort dingen maar...dat zullen meer mensen met mij zijn.

Ook viel me wel op dat tijdens het e-mail contact nogal wat schrijf en spellingsfouten bij flashcard.es zaten maar dat maakte mij niet uit .En de hulp en uitleg bleef duidelijk.

Al met al kan ik iedereen aanbevelen om hier je Nintendo kaarten te kopen.
Werkt prima ( en als het niet werkt helpt de klantenservice net zo lang totdat het wel werkt :))
Veel speelplezier!!

Beoordeling door bevestigde koper

werkt niet op dsi chocolate xl

weet niet of ik dit verder vertel!
volgens jullie moet het gewoon werken met de software die op de site staat nou heb heel internet afgestruind naar de juiste om te laten werken maar niks gevonden hebben jullie een idee om dit op te lossen?

graag reactie

rrvanleeuwen@gmail.com

Antwoord van Big deal Trading Spain S.L. (flashcard.es)

Randopl, wij hebben zojuist de oplossing gestuurd naar u, gaat het daarmee lukken? Zo niet dan horen wij dat graag van u.
Op onze website worden alle software pakketten voor de kaarten die wij verkopen gedeeld met u, link is: http://www.flashcard.es/Software-en-Handleidingen-sp-6.html,

U heeft een flashkaartje zonder sd kaart besteld, als u met een sd kaart besteld zetten wij de gebruikersoftware er gratis voor u op dan had alles direct gewerkt bij ontvangst, Wij hebben een perfecte klantenservice voor dit soort problemen, die kunt u bereiken op klantenservice@flashcard.es, bedankt voor uw bestelling en wij lossen het samen zsm op

Beoordeling door bevestigde koper

snelle levering en ready to use werkt

Helpdesk werkt goed en ready to use voor een 3DS-XL werkt perfect.
Moest op het R4-kaartje nog wel Moonshell zetten om ook MP3 te kunnen spelen.

Geweldige service!

Binnen korte tijd antwoord en uitleg op mijn vraag. Levering van het bestelde verliep volgens afspraak. Kortom: perfect geholpen binnen korte tijd!

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle afhandeling, echter micro SD kaart was niet correct geformateerd

Ik overweeg het zeker en vast om nog gebruik te maken van flashcard.es. Alles is zeer vlot en duidelijk verlopen. Wel vreemd dat het micro SD kaartje maar voor 2GB was geformateerd. Er was een duidelijk schrijven bij hoe je alles kan rechtzetten. Alleen vraag je je dan af waarom flashcard.es het dan zelf niet in één keer juist kan doen? Vergelijk het met het kopen van een wagen waar het vierde wiel in de koffer ligt en ik een brief krijg hoe ik het moet vastzetten ;-)

Antwoord van Big deal Trading Spain S.L. (flashcard.es)

Jochen, vervelend dat niet alles direct 100% werkte, gelukkig is nu alles opgelost. MBT je feedback, wij proberen onze kaarten natuurlijk altijd te testen voor verzenden, dit lukt helaas niet altijd wegens overmacht dan wel drukte qua orders.
Waarschijnlijk is deze order er ook tussendoor geglipt. Excuses voor het ongemak en bedankt voor je feedback. Wij zullen er nog scherper op controleren (voor de zekerheid sturen wij altijd een algemene handleiding mee om de meest voorkomende fouten direct zelf te kunnen oplossen) mocht er daarna nog iets niet duidelijk zijn dan staat onze klantenservice altijd snel klaar voor u. Veel plezier met de kaart en bedankt voor je aankoop!

goede service!

De service is prima, kaartje was kapot, maar zonder problemen een ander kaartje toegestuurd gekregen.

Beoordeling door bevestigde koper

Super service na verkoop !

Eerst liep er iets mis met de verwerking met de bestelling, maar na mailtje aan Rutger daags nadien opgelost.
Bestelling dan reeds 3 dagen later in Belgie geleverd.
Wel eerst kaartje moeten herformatteren en software herinstalleren, maar met handleiding die reeds bij de bestelling werd
meegeleverd, geen probleem.
Kaartje werkt prima
Dank je Flascard.es !

Een zeer goede service.

Een zeer goede service zelfs wanneer er iets misgaat. Ik heb onmiddellijk een bericht gekregen wanneer ik de bataling gedaan had omdat dit voor de flashcard.es niet helemaal zichtbaar was. Daarna heb ik een bevestiging (+ een automatische mail) gekregen dat alles in orde was.

Goede Service dus.