We are hiring!

• J
  • Naaldwijk, NL
  • 1 Beoordeling

Oplichterij!!!

Een maand geleden een scooterhoes besteld, is nog steeds niet geleverd. Meerdere mails gestuurd, geen reactie. Telefoonnr. zoals vermeld in telefoongids bestaat niet meer. Op internet is de site van Funscooters niet meer te vinden. Patrick Diependaal schijnt eigenaar te zijn van Funscooters, heb zijn telefoonnr. opgezocht, maar krijg een totaal andere persoon aan de telefoon. Ik ben bang dus ook te kunnen fluiten naar mijn geld en heb besloten om aangifte te doen van oplichting. Doe dat ook via www.mijnpolitie.nl!

geen beoordeling waard

Deze man is een regelrechte oplich**r.
Is er alleen maar op uit om zoveel mogelijk geld binnen te hengelen en vervolgens failliet te gaan.
Advertenties zijn al verwijderd van Marktplaats, zoek maar op funscooters.
Vorige maand stonden er nog ruim 300 advertenties en nu niets meer.
Ik denk dat ik kan fluiten naar mijn centen. (in maart een scooter besteld en nooit geleverd gekregen, ook geld nooit terug gehad(ruim 3000 euro)).

koffer

erg slechte service had een koffer besteld voor het opbergen van mijn helm. helaas was deze te klein. na 4 emails of ik ajb de maten kan krijgen van de koffers welke ik op de site zie staan was ik het zat en wilde ik mijn geld terug hebben (de koffer had ik in goed vertrouwen al retour gestuurd). na herhaaldelijk telefoonisch contact met iemand die zijn naam niet zegt wanneer hij de telefoon opneemt. kreeg ik de mededeling dat funscooters geen geld terug geeft, dit staat volgens deze persoon vermeld op de website? uiteindelijk is het aankoopbedrag na enig aandringen toch terug gestort op mijn rekening. de service is ver te zoeken bij funscooters op de site staat ook een aantal beoordelingen echter deze zijn in mijn ogen nep probeer maar eens om een klantbeoordeling in te vullen bij de feedbackcompany

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten