We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Gereedschapwinkelvandenberg Beoordelingen

Gereedschapwinkelvandenberg Logo
Klanten zeggen: »Zeer vlotte levering van ROMMEL! Slechte service! NIET KOPEN!!!« 2
Middelmatig
5.4 van 10

2 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (2)
Gereedschapwinkelvandenberg

Geen aanrader!!!

Ik heb nu 5 dagen geleden een kruiwagenwiel besteld, omdat die van ons gesneuveld is. Tot op heden niks ontvangen! Telefoon wordt niet opgenomen... E-mails worden niet beantwoord! En ondertussen lopen wij vast met de werkzaamheden in de tuin. Als ik dit geweten had, had ik hier NOOIT besteld! Helaas heb ik met IDEAL betaald en ben het geld dus al kwijt waarschijnlijk.

Mijn advies: ook al lijkt het goedkoop, bestel hier niet! Gewoon even verder rondkijken. Zeker als je haast hebt.

Gereedschapwinkelvandenberg

Zeer vlotte levering van ROMMEL! Slechte service! NIET KOPEN!!!

Zocht kruiwagen binnenbanden voor mijn invalidenwagen (Arola), bij de bouwmarkt kostten die rond de 8 euro per stuk, op internet bij Van den Berg echter 1,70 euro incl BTW!
Leek haast te mooi om waar te zijn maar goed, ik heb de proef genomen en de binnenbanden besteld. Met het weekend ertussen kwam de bestelling precies na 5 dagen aan. Vooruit betaald met IDEAL, emails van bevestiging bestelling en verzending bestelling gekregen en goed verpakt kwamen de binnenbanden aan.
Geweldig!
Dit bedrijf; Gereedschapwinkel Van den Berg
E: info@gereedschapwinkelvandenberg.nl
W: http://www.gereedschapwinkelvandenberg.nl

geeft een mens vertrouwen dat er ook eerlijke verkopers op internet zijn.
Hartelijk dank.

BELANGRIJKE UPDATE:

Goedkoop blijkt duurkoop!
Ja de levering was vlot maar de spullen blijken ROMMEL!!!! (met hoofdletters)
Ook de service blijkt een drama, de man heeft de webwinkel in de avonduren en in het weekend en reageert niet op de telefoon. Wel op email maar traag.

Als u een aankoop doet besef dan dat u géén garantie krijgt en met heel veel moeite alléén de verzendkosten terug krijgt.
Ik heb de spullen zoals werd verzocht terug gestuurd maar geen cent voor de spullen terug gekregen!

Bedenk u wel tien keer voor u met dit bedrijf zaken doet!
WEES GEWAARSCHUWD!!!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten