We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Greenem Beoordelingen

Greenem Logo
Klanten zeggen: »Handig en gebruiksvriendelijk!« »Duurzaam!« »Origineel en bewust omgaan met de trend van vandaag« 21
Uitstekend
9.1 van 10

21 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (21)

Interessante website!

Ik vind het een zeer interessante website! Het is duidelijk en overzichtelijk. Er staan leuke nieuwtjes op de website zoals hoeveel een televisie per jaar kost. Kortom een website met veel inhoud!

Featured review of Greenem

Handig en gebruiksvriendelijk!

Eindelijk een vergelijkingssite die op duurzaamheid let. Super! De site is handig en erg overzichtelijk. Bij vragen kun je bovendien een berichtje sturen en je krijgt dan snel en vriendelijk antwoord. Dankzij Greenem heb ik nu een nieuwe wasmachine gevonden en een goede keuze kunnen maken. Ga zo door!

Gijs de Reeper vond deze beoordeling nuttig

Beste Liesbeth,

Goed te horen dat het uiteindelijk gelukt is je te helpen. Graag gedaan, en succes met je nieuwe wasmachine!
Hartelijke groeten,

Duurzaam!

Een goede site die je veel informatie geeft over verschillende apparaten. En die jou helpt met de juiste keuze maken om een product te kopen. Ook staan hier leuke tips en nieuwtjes over duurzaamheid!

Greenem

Origineel en bewust omgaan met de trend van vandaag

Fijn om te zien dat deze groene trend doorleeft in een vergelijkingssite waar zowel mens als natuurl voordelen uit kan halen!

Zeer informatieve site

Greenem geeft goede gepersonaliseerde info, prijs, energiekosten en duurzame rating. Met deze info, weet ik in een oogopslag waar ik echt aan toe ben en kan direct overgaan tot aanschaf. Bespaart niet alleen een hoop energie, maar ook een hoop tijd.

Greenem

overzichtelijk, strak design, relevante inormatie, laagste prijs

Handige informatie

Lang naar gezocht, maar nooit gevonden tot ik Greenem tegenkwam. Informatie over de kosten van stroomverbruik van apparaten. Handig!
Wel vind ik het aanbod van soorten producten wat beperkt. Waarom geen mobiele telefoons, of printers? Die verbruiken toch ook elektriciteit?

Beste Sonja,

Dank je voor je positieve beoordeling! We breiden ons aanbod continue uit. Om een berekening uit te kunnen voeren hoeveel een product precies aan elektriciteit verbruikt, hebben we wel gegevens nodig over het verbruikt of vermogen. Dit is voor printers bijvoorbeeld niet wijdverbreid te vinden. Zodra dit wel kan, zullen we die zeker toevoegen!
Groet,

Greenem

Super handige site! mooi en overzichtelijk

• Karen
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

Interessant en makkelijk

Greenem heeft een overzichtelijke site voor een groot publiek. Je staat als consument niet snel stil dat kleine dingen een groot verschil kunnen maken qua energieverbruik. Greenem legt dit goed uit. Ook vind ik de tips die gegeven worden erg handig zo kan je dus ook terecht op de site wanneer je geen aankoop gaat doen.

Greenem

Zien wat je kunt besparen

het is toch te gek voor woorden dat je op geen enkele website kunt zien hoeveel je precies kwijt bent aan elektriciteit wanneer je het product koopt? en dan ook nog dit kunnen aanpassen naar hoeveel mensen er in je huis wonen, waarbij de kosten en energiebesparing meteen veranderen. ik vind het een hele uitvinding.

Greenem

Greenem steekt energie in vergelijken!

De enige vergelijkingssite die zowel op de prijs als je verbruik vergelijkt!

Greenem all!!

Omdat een betere wereld voor ons allemaal van belang is raad ik iedereen aan voor de aanschaf van witgoed, elektronica en verlichting op greenem.nl te kijken voor de duurzaamste en voordeligste producten!

Prettige samenwerking

Voor een nieuwe Greenem project werkte GoedHip met hen samen: de samenwerking beviel uitermate goed! Door Greenem in te zetten als affiliate hebben we een flinke omzetboost gehad tijdens de feestdagen. Een aanrader.

Goede site

Fijne gebruiksvriendelijke site.

• Iris
  • 1 Beoordeling
  • Geverifieerde koper

Alle relevante en goede informatie in een oogopslag

Alle relevante en goede informatie in een oogopslag

Super initiatief!

Eigenlijk vind ik in tijden als deze dat de informatie over duurzaamheid bijna een must is. Deze site maakt heel inzichtelijk hoe duurzaam en wat het verbruik van het apparaat is. Zo zie je ook meteen hoeveel je bespaart (ook niet onbelangrijk!)

Michael vond deze beoordeling nuttig

Functioneel en overzichtelijk

Functioneel en overzichtelijk. Eindelijk een vergelijker die ook vergelijkt op energiekosten, nu zie ik echt wat ik kan besparen.

Super handig!

Super handige en overzichtelijke site

Goed idee

Goed idee om ook te vergelijken op energiekosten enzo!

Mooi design

De website heeft een rustige en fijne uitstraling. Je ziet duidelijk wat ze willen vertellen. Veel foto's, niet te veel tekst. Erg prettig om mee te werken!

Groen!

Mooie en vooral handige site die zowel de aanschafprijs maar ook de verbruikskosten vergelijkt.

Kasper Middelkoop & Frank Wilbrink vond deze beoordeling nuttig

Verantwoord

Omdat ik op zoek was naar een vergelijker die ook de verbruikskosten van producten in acht neemt kwam ik uit bij deze site. Site is erg 'clean' en geen een duidelijk overzicht.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten