We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (461)

Beoordeling door bevestigde koper

Top kwaliteit en snelle levering!

Voor de laptop moest ik een nieuwe accu, omdat deze aan vervanging toe was. Deze heb ik besteld bij hardwarecity. De prijs was veel lager dan elders, en hij was de volgende dag al afgeleverd. Ronduit super!

Probleemloos en snel

Praktische website waar het juiste onderdeel zo besteld is. Afhandeling was ook professioneel.

Beoordeling door bevestigde koper

Op dit bedrijf kun je rekenen

Ik ben erg tevreden over de service van hardwarecity. Voor de zekerheid heb ik eerst even met ze gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan en de medewerker nam alle tijd om alles uit te leggen. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een extended accu voor mijn laptop. De laptop draait nu ruim twee keer zo lang op de accu. En dat voor maar 60 euro incl. bezorging. Klasse!

Niets op aan te merken

Alles naar wens. Een prettige online winkelervaring.

Een van de betere

Kwam via Google bij ze terecht. Ik ben maar op de reviews afgegaan, en daar is niets van gelogen. Product OK, verpakking OK, prijs OK, snelheid levering TOP!

Prima webshop

Beloven 24-uurs levering, en deze belofte maken ze ook waar! Adapter van de laptop hield er spontaan mee op. Zoals zovelen kan ik niet lang zonder computer, dus snelle levering was voor mij belangrijk. Ik ben erg tevreden over de snelle levering. De adapter lijkt op het eerste gezicht ook van degelijke kwaliteit te zijn.

Fantastische webshop

Hele goede ervaring met deze webwinkel. Ik ben altijd wat benauwd om online te bestellen, want ik wil wel graag weten of ik het juiste bestel. Deze website was daar erg duidelijk in. Bestelling was snel geplaatst, en razendsnel bezorgd door PostNL. Klasse!

Beoordeling door bevestigde koper

Onderdeel snel en gemakkelijk besteld

Snel het juiste onderdeel gevonden en besteld. De levering was al net zo snel. Goed product tegen een betaalbare prijs!

goedkoop GEEN duurkoop

De accu van m'n HP-laptop was "op". Na speurwerk op 't net Online2Design gevonden. Dat goedkoop niet altijd duurkoop hoeft te zijn, blijkt wel uit de prima afwikkeling van mijn bestelling. Vandaag bestelt betekent INDERDAAD de volgende werkdag in huis! Online2Design blijkt een betrouwbare leverancier en dus een regelrechte aanrader!

Beoordeling door bevestigde koper

Prima prijs en kwaliteit en snelle levering

De door mij bestelde laptop-batterij is volgens afspraak, snel, geleverd.

Online 2 tevredenheid, is een betere naam

Heb je wat nodig op het gebied van laptop onderdelen,schermen,of toetsenborden,is dit DE zaak,snel,betrouwbaar,en prima service,een aanrader!

binnen 24 uur, geweldig

batterij voor de laptop, savonds besteld en smiddags de volgende dag geleverd, kompleet met hoe wat en wanneer als mail. Dit was eigenlijk de enige internet winkel waar ik direct kon zien wat ik bestelde, de code van de oude batterij wordt gebruikt.

Beoordeling door bevestigde koper

Een goed en klant vriendelijk bedrijf

Ben zeer te vreden met de werkwijze en afhandelijk van de producten en zeel klant vriendelijk

vertrouwd

in 2 dagen mijn bestelling

Beoordeling door bevestigde koper

Beter dan de bestelling zelf

Ik heb een accu voor een laptop besteld bij online2design.nl en deze zou binnen 24 uur geleverd worden. En inderdaad was de bestelling binnen de gestelde tijd afgeleverd. Ik had een accu met 4400 Ah besteld en kreeg een accu met 5200 Ah geleverd. Dus meer waar voor hetzelfde geld. Geen gezeur dat het product niet voorradig was en een wat duurder product in de plaats komt. Nee, geen gezeur en gewoon een goed product leveren. Dat is service en goede klantgerichtheid. Hier scoor je mee. De volgende keer bestel ik mijn spullen weer bij deze webwinkel.

Beoordeling door bevestigde koper

Aan dit bedrijf kunnen veel een voorbeeld nemen.

Tijdens het telefonisch contact een goede uitleg gekregen,
meteen het juiste onderdeel besteld en betaald, en het was dezelfde avond nog verzonden.
Netjes via de mail ben ik op de hoogte gehouden.
Daags er op heeft de post het onderdeel bij mij afgegeven.
Kon niet beter.

Beoordeling door bevestigde koper

Een duidelijke online shop.

Online shop die overzichtelijk is, producten worden goed omschrevenen, duidelijke foto's en men kan zien of het op voorraad is en snelle afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Goede informatie en snelle levering.

een beller gaat sneller

er zijn ook mensen die niet zo goed met computers over weg kunnen en praten liever met iemand over bestellingen en kunnen hun vragen stellen via computer weet ik niet of ik het goede bestel

prima

''s avonds 19.00uur besteld,andere dag al om 13.30uur in huis

Perfect

Perfect, gisteren besteld vandaag in huis, geen gezeur verder niet goed geen probleem, ruilen was geen probleem, jullie zijn goed bezig, en zeker een aanrader!!!!!

Beoordeling door bevestigde koper

Snel, correct en Goed zoals het is bedoelt.

Dit is nu wat men bedoelt met een internet aanbieder die betrouwbaar is.

supersnelle levering!

Een uitstekend produkt (accu voor laptop), voor een aanvaardbare prijs en ook nog eens netjes binnen 24 uur bezorgd. Heel erg tevreden! Onze volgende aankoop zal hier zeker weer zijn.

Snel en goed

8800 mah extended accu besteld en volgende dag een 10400 accu ontvangen, om toch maar aan de snelle levertijd te voldoen. Dacht altijd dat die nie bestonden. Tot nu toe werkt het prima. Snelle levering en goede service. Top

Geweldige leveringen

Laptoponderdelen wat ik nergens in Nederland kon krijgen, hadden ze op voorraad en de volgende dag had ik het in huis.Ook voor zeer scherpe prijzen.Niet de eerste keer, maar wederom goede snelle leveringen.Ga zo door mannen!

Beoordeling door bevestigde koper

Snelle service, binnen 24 uur!

Ik had telefonisch contact ivm een vraag over de juiste acculader, ze namen ruim de tijd voor mijn vraag. Na het makkelijk invoeren van de order werd het binnen 24 uur geleverd, echt top! Je hoort vaak genoeg van die enge verhalen over betalen en niet leveren.

probleem snel opgelost!

Na een begrijpelijke vergissing omtrent de bestelling / betaling is het probleem zeer correct opgelost. Hartelijk dank daarvoor, in de toekomst zal ik zeker weer gebruik van deze website maken.

Beoordeling door bevestigde koper

Schrijf hier een interessante titel.

Snel ,accuraat en zonder franje.

goed geregeld, snelle bezorging

Overzichtelijke site, snel het juiste type accu gevonden. Informatie gevraagd, volgende dag antwoord. Daarna accu besteld. Dag later bezorgd. Gebruik accu nu 1 week, werkt goed maar lijkt snel leeg te gaan (werktijd ca 2,5 uur). Kan ook aan de computer liggen (17"), 3 jaar oud. Ben benieuwd hoelang de accu meegaat.

Beoordeling door bevestigde koper

Perfect product en levering!

Snel geleverd en het product (laptop accu) is helemaal naar wens.

Boven verwachting!!! Super!! 10 STERREN

Ik was nog al wantrouwig daar ik op een totaal andere site reeds een aankoop had gedaan van een keyboard, het zou binnen 24 uur geleverd worden, de betaling had ik al gedaan. Ik kreeg van de andere site geen track and trace nummer dus ik belde. Helaas, geen voorraad, was de reactie. Ik zeg nog; Maar op de website stond.....

Ik zocht verder op internet want ik moest mijn kapotte notebook toetsenbord vervangen hebben en wel zo snel mogelijk.
Als je het bovenstaande net hebt meegemaakt op een andere site, bedenk je jezelf 3 keer voor je een nieuwe bestelling plaatst.

Ik vond de site online2design.nl
Ja, mijn toetsenbord zou op voorraad zijn aldus de website.
Ik belde ze. Geloof me, dat kan bij online2design.nl
Ik leg uit welke ervaring ik had met de andere website. De man aan de telefoon, zeer vriendelijk bevestigd mij dat hij het product op voorraad heeft.
Ik vraag of ik met credit card kan betalen. Nee dat kon niet. Mhmm dacht ik, een zekerheid minder...
Ik uitte mij erg kritisch en wantrouwig aan de telefoon en we beëindigden het gesprek zonder dat ik de bestelling plaatste.

Ongeveer 2 uur later heb ik de bestelling alsnog via de website van online2design.nl ingevoerd.

Binnen 17 uur na de bestelling had ik mijn product binnen en dat voor ook nog bijna de helft van de prijs van de eerdere bestelling op een andere website.

Ik ben Zeer tevreden!

heel snelle levering

Gemakkelijke site om te zoeken, te bestellen en te betalen.
De levering is heel snel. Een plezier om mee te handelen.

Groetjes

Bijzonder snelle service..goede prijs/kwaliteitsverhouding

Heb een accu voor de laptop besteld, volgende dag reeds binnen, zeer goede service en snelle levering...

Service?

Als iemand mij zou vragen waar je snel en goed met een goede bijbehorende prijs/kwaliteit verhouding zaken kunt doen, dan zou ik zeker online2design aanraden.

Beoordeling door bevestigde koper

Vlotte bestelling, juist product, eenvoudig en snel

Het vinden van het product was makkelijk via de website.
De bestelling was zo gebeurd en de betaling via Pay Pal verliep vlot. Alleen jammer van de extra kosten die hiervoor aangerekend worden.
Bestelling was snel binnen.
Vlotte afhandeling.

Beoordeling door bevestigde koper

Het bestellen en levering waren boven verwachting

Ik kan je aanraden om een accu voor een laptop en andere hardware bij online2design te bestellen. Het bestellen dmv de website is klantvriendelijk en gemakkelijk. online2design doet wat ze belooft. De accu die ik de ene dag rond 15:00 uur bestelde, werd de volgende dag, vakkundig verpakt, bezorgd.
Ik heb geen dag met een defecte accu hoeven te werken.

Kees vond deze beoordeling nuttig