MH
woensdag 1 september 2010
prima geholpen met mijn klacht
Ik had een product dat niet geheel naar wens was.
Dit was niet de fout van het bedrijf maar van het advies dat ik van iemand had gehad.
Desondanks ben ik goed geholpen en heb zonder problemen mijn product terug kunnen sturen en mijn geld terug gestort gekregen.
Ik zal zeker vaker gebruikmaken van de winkel.
Uw reactie is nu opgeslagen. U ontvangt dadelijk een e-mail met uw nieuwe login voor uw bedrijfsprofiel.
Featured review of Hardware Outlet
PCW
zondag 22 augustus 2010
Persoonlijke service
Ik had mijn bestelling midden in de nacht geplaatst, en de volgende middag had ik hem al in huis. Persoonlijk gebracht door iemand van hardwareoutlet omdat ik in de buurt woon.
Het product is helemaal wat er beloofd is. Ik ben erg blij met deze transactie.
zaterdag 28 augustus 2010
Hardware Outlet Hilversum
Superstore, prima service. Reageren snel. Kortom ga zo door!
Edward Essenberg
dinsdag 24 augustus 2010
vaak terug gegaan met pc
ik heb daar een ultimate systeem gekocht.
en ik ben meer dan 4 keer terug gegaan met mijn pc naar hardware outlet in Hilversum.
omdat mijn pc elke keer en steeds vaker uitzich zelf bleef rebooten
tijdens het computeren.
elke keer heb ik hem daar achter gelaten en laten controleren en jammer genoeg hadden ze geen storing gevonden.
uit eindelijk heeft mijn vader hardware outlet opgebeld en gezegt datie wilde dat ik een nieuw systeem kreeg.
na lang wachten kreeg ik een nieuw gebouwd systeem.
ook zijden ze dat dit systeem een stille computer zal zijn.
dat was helaas ook niet het geval.
ik zal hier geen nieuwe pc meer aanschaffen!
wel zal ik nog voor kleine dingen komen.
bijvoorbeeld voor een usb stick of iets kleins
zaterdag 21 augustus 2010
Klantvriendelijk , goede service. Prima winkel. Van harte iedereen aan te bevelen!
Meerdere keren bezocht ik Filiaal Almere voor technische ondersteuning/advies. Ben daarbij altijd tot een goede oplossing gekomen met voor mijn probleem.
Naar mijn mening werken er bij HardwareOutlet Almere echt vaktechnische mensen die goed weten waar ze het over hebben. Ook zeer klantvriendelijk gericht.
Top winkel! Ga zo door.
Remon baard te almere
HJ
Almere, NL
donderdag 19 augustus 2010
1st Bestelling online
Omdat ik in regio Utrecht werk, mijn bestelling in Hilversum wou gaan ophalen en in Almere woon.
Hebben zij mij gebeld ter bevestiging\controle of de bestelling goed was gegaan online en of dit niet vestiging Almere moest zijn.
Ik bevestigde dit en bij het ophalen, was ik voor de zekerheid eerder van werk weggaan en dankzij de file en metname door de werkzaamheden bij Hilversum kwam ik pas tegen sluitingstijd bij de winkel aan (ca 1 uur overgedaan, waarvan half uur om in Hilversum centrum te komen).
Doordat ik paar minuten van te voren had gebeld, bleven ze toch nog even op mij wachten. :-)
Bedankt Hardware Outlet Hilversum!!
maandag 2 augustus 2010
Prima bedrijf
Dit bedrijf heeft een prima service en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Willy
zondag 1 augustus 2010
Super meedenkende medewerkers met veel geduld
Ik kom al zeker 10 jaar in Almere al het niet langer is. Als vrouw wordt je gauw geacht weinig van computers te weten maar het is mijn werk geweest tot kort. Dus kan zeggen dat ik echt wel weet waar ik over praat. Bij Hardware Outlet speelde ze daar goed op in. Geen neerbuigende opmerking maar je werd direct serieus genomen.
Ik heb de hele verhuizing meegemaakt. Het is een prachtig pand alleen jammer van de trap. Ongeacht wat mijn probleem is ze helpen altijd mee om een oplossing te bedenken. Pas geleden deed de PC het niet maar ik had mijn enkelbanden gescheurd. geen punt hoor. Ik reed er heen. Ik belde ze op van mijn mobiel en ze kwamen beneden om de spullen op te halen. Ja soms kan ee diagnose 2 mogelijkheden zijn maar ja je kan niet verwachten dat ze alles ala minuut kunnen zien. Soms is een onderzocht nodig. Bij een nieuw systeem ben ik heel kieskeurig maar de PC wordt gebouwd zoals ik wil.
Klasse hoor. Mannen ga vooral zo door !!!!!
IF
maandag 26 juli 2010
Floppy Disk Drive
Nadat ik een Floppy Drive had gekocht werkte deze niet. De mensen in de winkel hebben toen deze en een (ook niet werkende vervanging) uitvoerig getest, maar geen fout kunnen vinden.
Uiteindelijk ontdekte ik zelf dat de fout in een oude BIOS van het moederbord zat.
De technici van Hardwareoutlet hebben zich erg ingespannen om mij te helpen met het elimineren van de mogelijke oorzaken van de fout. Hiervoor hulde!
Hardwareoutlet gaat verder waar andere winkels de handdoek in de ring gooien.
GLK
zaterdag 17 juli 2010
snelle bestelling snelle levering
Had een uitbereidingskaart nodig voor mijn pc.. gezocht, gevonden besteld en een paar dagen later al in de bus. Ietwat tegengevallen verpakings- en verzendkosten maar deze kaart is niet overal te koop.. dus al met al best tevreden
Evert
vrijdag 9 juli 2010
Deze klantenbeoordeling is gemeld bij de klantenservice voor de schending van onze richtlijnen voor het schrijven van klantenbeoordelingen.
De klantenservice is in het proces deze klantenbeoordeling te onderzoeken.
Naar aanleiding van dit onderzoek, zal het worden geschrapt of teruggestuurd worden naar Trustpilot.
Zie hier onze richtlijnen voor klantenbeoordelingen.
Sabine
30 punten
dinsdag 29 juni 2010
Super service
Kom nu al jaren bij hardwareoutlet in Lelystad na ontevredenheid bij een andere pc shop. Ben tot op de dag van vandaag altijd uiterst vriendelijk behandeld. Heb een erg goed contact met het personeel (herkenning, wat mij als vrouw zijnde erg aanspreekt). Ben redelijk op de hoogte wat betreft pc's en wat ik wil maar ben altijd serieus genomen. Ook een beetje humor tussendoor maakt de sfeer in de winkel erg gezellig. Aan de telefoon altijd vriendelijk te woord gestaan bij vragen of problemen. Producten worden vastgehouden als je aangeeft deze smiddags of de volgende dag op te halen. Is er een product ergens anders goedkoper is er altijd met het personeel te onderhandelen. Logitech surround set en nog een paar kleine dingetjes recentelijk aangeschaft maar niet zo snel bij nagedacht dat ik op de fiets was en het dus helemaal niet mee kon nemen. Echter het personeel kwam meteen met de oplossing om het smiddags even langs te brengen zonder kosten in rekening te brengen... ik was echt onder de indruk. Petje af voor een aantal personeelsleden in Lelystad.
Kortom, er moet wel iets heel geks gebeuren voordat ik overstap naar een andere pc shop..
vrijdag 25 juni 2010
service: in tweede instantie goed!
Na contact met directie van Hardware Outlet wordt de service alsnog aangeboden. Heel alert gereageerd. En uiteindelijk naar volle tevredenheid afgehandeld. Eigenlijk nog beter dan ik had gehoopt, dank daarvoor. Beoordeling dus flink omhoog. Overigens bleek de eerste diagnose ook zo slecht nog niet.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Woensdag 23-06-2010 Twee jaar en twaalf dagen geleden een laptop gekocht bij hardware outlet.
Geeft nu grijs beeld na het starten van de machine, teruggegaan met de wetenschap dat de garantie twaalf dagen was verlopen.
service monteur wist na 3 seconden te melden dat mijn beeldscherm kapot was omdat er op een externe monitor wel beeld was.
na een momentje werd ik met een telefoonnummer (of was het nu een kluitje) in het riet gestuurd. Bel maar naar ACER met een blik van: Ik heb er geen zin in. Thuis dezelfde truc maar herhaald omdater huiswerk van mijn dochter op stond wat ingeleverdmoest worden en comp vroeg via extern beeldscherm of hij moest repareren of starten; heb maar repareren geklikt, en ja hoor na enig wachten en herstarten deed het beeldscherm gewoon weer wat het moest doen en kon ik het externe scherm gewoon verwijderen.
Het is dus gewoon een softwarefout geweest, die overigens nog steeds terugkomt maar die straks na opnieuw installeren ongetwijfelt verleden tijd is.
kortom: FOUTE DIAGNOSE EN GEEN SERVICE.
Groet, Martin Vos
woensdag 23 juni 2010
Scherpe prijzen
Ik ga vrijwel altijd naar Hardware Outlet als iets nodig heb voor mijn PC'tje, heb daar al wat spullen gekocht, een asus p5ql moederbordje, een HP printer.
Binnekort kom ik nog voor een Foxconn Flaming blade moederbordje :-)
Wat me ook opviel is dat hun 2e hands systemen niet zo duur zijn.Ik kan echt niks verkeerd zeggen over deze winkel.
Hans B.
zaterdag 12 juni 2010
Levering monitor
Van tevoren aangekondigd en op tijd geleverd.
Ger
vrijdag 11 juni 2010
Hebben mij een prima werkende computer verkocht,en de service in almere is Prima!!
Almere is een prima vestiging,waar men weet wat beleefde en goede service is.
Heb er twee jaar geleden een eigenmerk computer gekocht,maar wordt nog steeds keurig geholpen met eventuelel vragen en problemen.
Ga zo door,perfect.
Ger van Houten
dinsdag 8 juni 2010
Goede winkel
Ik koop al mijn pc en pc onderdelen bij HO, er is gewoon geen betere winkel in Almere (en nu lelystad) te vinden die 5* service en 5* kennis over pc's .heeft
maandag 17 mei 2010
altijd goed, service, klant gericht en verstand van zaken
woensdag 12 mei 2010
kennis, service en betaalbaar
Ik heb meerdere computersystemen samengesteld of opgewaardeerd met behulp van de aanwezige kennis in de winkel. De service is plezierig, netjes en correct. Als men iets niet weet zegt men dat ook gewoon. Ik ben altijd zeer tevreden over de geboden oplossingen. Internet mag dan misschien de goedkoopste hardware leveren, maar de service is die (onderhandelbare!) prijsverschillen zeker waard. Ik bestel mijn hardware hier omdat ik waar voor mijn geld krijg. Een echte aanrader!
woensdag 12 mei 2010
Lage prijzen, topmerken en goede service
Altijd snelle bezorging. Bij eventuele problemen direct after service. Vragen worden direct behandeld en beantwoord. Prima webwinkel, vanuit je stoel achter je pc winkelen bij een voortreffelijk bedrijf met zeer lage prijzen voor topmerken.
Joop
zondag 9 mei 2010
Mycom niet Hardware Outlet wel
Heb ik bij de Mycom een systeem uitgezocht, wil ik hem betalen, wat denk je, willen ze mijn 500 euro biljet niet aannemen :-(.
Wordt ik door hem doorgestuurd naar Hardware Outlet op de Markerkant want daat had ik volgens hen meer kans
Kom binnen in een fantastisch mooie winkel met een ruimte die ik zeker van buiten niet had verwacht.
Ik ken het bedrijf niet maar vooruit dan maar.
Als eerste gevraagd of ze mijn biljet van 500 euro wel willen aannemen maar dat gaf gelukkig geen probleem.
Uiteindelijk hier een moi systeem met 24" monitor gekocht zoals ik die al had uitgezogd bij de Mycom, was ik in plaats van 900 euro nog maar 799 euro kwijt.
Mij hebben ze als klant gewonnen bij Hardware Outlet, hier kom ik zeker terug :-)
maandag 3 mei 2010
Keurige afhandeling!
Bestellng van een wireless keyboardje geplaatst voordat ik de weekend mailing kreeg waar het keyboard in stond voor 5 euro minder.
Ondanks dat ik er niet was op zaterdag om 'm op te halen kreeg ik in de week erop toch nog de korting nog op het keyboard, wat 'n service! Zo hou je je klanten vast!.
WyatE
zondag 2 mei 2010
HO Denkt met je mee
Bij elk bezoek denken de medewerkers met me mee, ook als ik daardoor minder hoef te kopen.
Chris
zaterdag 1 mei 2010
Goed geholpen, niet tevreden door niet samenwerkende techniek
Update 5 mei :
Na een reactie van de directeur en na een bezoek in de winkel zijn wij tot een oplossing gekomen. Ik heb vandaag een bedraad netwerk aangelegd en mijn nutteloze draadloze netwerkadapters in de verkoop gedaan.
Mijn beoordeling heb ik verhoogd van 2 naar 4 sterren.
=======================================
Vandaag, 1 mei, heb ik een pc aangeschaft met Windows 7. Omdat ik XP-programma's wil draaien heb ik voor de Premium versie gekozen. Daarin de keuze voor de 32 en 64 bit. Om op de toekomst voorbereid te zijn, is mij de 64 bits geadviseerd. Nu functioneert mijn draadloze netwerkadapter Netgear WN111 niet ( 2 jaar oud ). Ik heb versie 1 terwijl Netgear alleen versie 2 beschikbaar heeft gemaakt voor Windows 7 32-bits versie. Al met al : ik heb helemaal nix aan deze PC. Van de week even terugbrengen, want een nieuwe adapter kost ook minimaal 50 euro.
Jeroen B
vrijdag 16 april 2010
Uitstekend
Ik ben zeer tevreden over de service van hardwareoutlet. Goede prijzen en hulp.
Snelle levering. Ook ruilen / terugbrengen was geen probleem.
Kortom een aanrader.
donderdag 15 april 2010
De afhaalbestelling stond al klaar
De bestelling was keurig verzorgd en stond binnen een paar uur klaar.
Jammer was wel dat de Linux-installatie op de pc ontbrak
maandag 29 maart 2010
Super-service.
Voor een migratie had ik 10 SATA/IDE naar USB 2.0 converters nodig op korte termijn. Er waren er maar 6 aanwezig op de vestiging Almere, maar er werd mij belooft dat ik ze een dag later alle 10 kon ophalen. En dat bleek ook te kunnen. Een dag later lagen ze voor me klaar. Na deze opgehaald te hebben bleek bij het testen dat 1 voeding defect was. De volgende dag was er alweer een product op voorraad om mijn defecte product mee te ruilen.
Super service!
Stephen.
Kevin
30 punten
zondag 28 maart 2010
Goed sfeer en top informatie
Kom wel eens bij Hardware Outlet in Lelystad langs. Echt behulpzaam en vooral vriendelijk personeel. Heb zelf ook wat kennis van computers dus kan ik het wel waarderen als de personeel daarop kan inspelen. Een aanrader voor als je op zoek bent naar goed computerzaak waar je op je gemak kan shoppen!
Laatste aanschaf: Asus laptop
Roel
zaterdag 20 maart 2010
Prima assortiment, maar verzending kost veel
Ruime keus. Prijzen verschillen nogal. Vooral de prijs van sterk fluctuerende onderdelen loopt vaak achter (en dat pakt negatief uit). Soms is het ook erg goedkoop.
Ik vind een tientje voor de verzending echt veel te veel!
PS Ik heb m'n pakketje na 4 nachten nog niet ontvangen, maar ze hebben hem direct de volgende dag op de bus gedaan. Dus daar reken ik HardwareOutlet niet op af. Het verzendbedrijf zit volgens mij een beetje te klungelen.
vrijdag 19 maart 2010
Top!
Echt ik vind het helemaal top hoe ze hier met klanten om gaan, zo hoort het overal te gaan! vriendelijke service, geen gedoe over een paar vraagjes min of meer. En nu heb ik sinds vanmiddag een knallende pc thuis staan.
In ieder geval ga zo door! en ik hoop dat ik
het snel voor elkaar krijg om het geluid aan de praat
te krijgen!
( Nu alleen nog mijn internet proberen normaal te laten reageren, want op dit moment doet ie er ongeveer 5 minuten over om een webpagina te laten. Dit ondanks ik toch de drivers heb geinstalleerd van de "sweex lw053" en hij toch verbinding heeft. Maar dit zie ik niet als een probleem van Hardwareoutlet.
vrijdag 19 maart 2010
Betrouwbaar, Kennis van zaken en hier krijgt de klant nog service!
Bij "Hardware Outlet" in Hilversum werken mensen die weten waar ze over praten en wanneer ze iets niet dan zeggen ze dat ook en zwammen er niet omheen. Maarr.... ze zoeken het dan wel uit en dan krijg je alsnog het juiste antwoord. Belangrijk is ook dat de klant terug meldt hoe een product het in de praktijk doet.
B.V. Een netwerk via het lichtnet gaat met hun aanbieding van NETGEAR absoluut probleemloos en werkt uitstekend!
Daarin zitten zelfs per steker, 4 netwerk kabel aansluitingen ipv bij ander aanbieders 1.
Kortom het is MIJN winkel!
Gerard
Nette prijzen en alles op voorraad
Bert
woensdag 17 maart 2010
traag
ik wil mijn bestelling betalen, maar kon dit niet. ik vraag rekeningnummer en kreeg die pas na 14 dagen wachten toegestuurd. nu blijkt nog eens dat het nummer niet klopt want ik kan de betaling niet voltooien!
dinsdag 16 maart 2010
HP Pc had diverse mankementen
Ik heb ruim een jaar geleden een hp pc gekocht. Deze begon al vrij gauw mankementen te vertonen. Jongens in Hilversum gebeld, langsgeweest en voor nog geen 300 euro hebben ze de computer uit elkaar gehaaald, de goede spullen overgezet en diverse zaken gerepareerd.
Ik bracht de pc om 14.00 uur en ik kon hem om 17.00 uur ophalen maar ik werdt gebeld om 16.00 uur dat de pc al klaar was.
Ik zit nu te genieten van een pc die het top doet en geen vreemde geluiden maakt.
Als je zegt dat iets om 17.00 klaar is en het wordt dat 16.00 uur dan is dat het managen van de verwachtingen zoals het hoort.
Mannen, wederom een dikke 10 van mij.
Mijn zusje heeft een pc nodig, dus je raadt al waar ik binnenkort sta......!
Groeten, Edward Essenberg
Remco
donderdag 11 maart 2010
Goede prijs, ouderwets goede service
Ik heb recent een nieuwe pc gekocht bij Hardware Outlet Hilversum. Vanaf het begin ondervond ik veel problemen met de betrouwbaarheid. Mijn problemen zijn altijd serieus genomen en meteen verholpen. Er werd zelfs aangeboden om het systeem bij mij thuis op te halen en weer terug te brengen. Ik kreeg een aantal dagen later zelfs een mail met excuses voor het ongemak en met de vraag of alles nu naar wens is. Helemaal top!
Gisteren een waterkoeler voor de processor gekocht. In de winkel hebben ze de montage stap voor stap met me doorgenomen met veel enthousiasme en technische kennis. Installatie was daarna een fluitje van een cent.
Deze winkel is een echte aanrader.
Richard
Lelystad, NL
67 punten
4 Beoordelingen
donderdag 11 maart 2010
Achteraf alles weer in orde
Mijn recensie aangepast aangezien ik toch nog goed geholpen ben.
Compleet systeem gekocht, maar videokaart als sinds de aanschaf niet 100% in orde. Videokaart is voor weken weg geweest ter reparatie, maar volgens fabrikant in orde. Ook moest ik zelf bellen of mijn kaart al terug was. Heb zelf een andere videokaart gekocht en deze werkt wel 100% in het zelfde systeem.
Naar aanleiding van mijn negatieve recensie heeft de eigenaar van Hardware Outlet contact met mij gezocht en heeft het probleem tot de bodem uitgezocht. Aangezien ik al een nieuwe videokaart heb gekocht heeft hij mij de huidige vervangingswaarde aangeboden.
Mocht ik weer wat nodig hebben dan zal ik Hardware Outlet meenemen in mijn overweging.
Stephen vond deze beoordeling nuttig
dinsdag 9 maart 2010
Kwaliteit, Klantvriendelijk, en Service staan hier altijd voorop!!
Een pc zaak met oog voor de klant met snelle en bovendien goede service.
Zelf ben ik hier al meerdere jaren klant, en ben nog nooit teleurgesteld thuisgekomen.
Mochten er onduidelijkheden zijn over een product dan zal de vraag 10 van de 10 keer worden beantwoord door iemand met verstand van zaken.
Mocht er wat mis zijn met het aangekochte product, dan word deze kosteloos omgeruild of vervangen door een vergelijkbaar product.
Zelf heb ik 1 keer gebruikgemaakt van de Servicedesk achterin de winkel, het probleem werd al snel gevonden en ik werd telefonisch keurig op de hoogte gehouden.
Ook werd er netjes uitgelegd wat het probleem was,en wat voor mij de beste opties waren hierna had ik voor 4 tientjes weer een werkende pc.
Vestiging !!Lelystad!! is naar mijn mening de beste pc zaak van Flevoland.
Sara
zondag 7 maart 2010
Goed en snel
Als ik een pc koop of iets laat inbouwen is het inbouwen gratis
ALICE
32 punten
donderdag 4 maart 2010
Ben al jaren klant, blijft gewoon een eerlijk bedrijf.
Dit bedrijf kan ik iedereen aanbevelen. Personeel denkt met klant mee, neemt de tijd en verkoopt wat klant nodig heeft. Ze zullen niet proberen om jou onzin te verkopen.
Je merkt dat ze kennis in huis hebben ze hebben ook een eigen technische dienst.
ALICE vond deze beoordeling nuttig
zondag 8 november 2009
Ken de shop in Hilversum al een tijdje, en de medewerkers daar ook. Loop wel eens binnen voor een babbel, altijd vriendelijk en in voor een goed gesprek.Koop daar...
zondag 1 november 2009
Ben nu een jaar of 4 geleden met deze shop in aanraking gekomen toen ik hier mijn eerste pc kocht die ik zelf wou bouwen.Het personeel in de winkel is zeer vriendelijk, en heeft kennis van zaken. Ook...
woensdag 14 oktober 2009
Winkel ziet er verzorgd en netjes uit, medewerkers hebben verstand van...