[REPLY]
Het was zeer makkelijk om de opener te installeren! De HBJR-1000 is zeer krachtig! Zeer tevreden over de snelle levering en goede service!
Vorige week een nieuwe garagedeuropener besteld. Deze was direct dezelfde dag verzonden. Ik kreeg duidelijke handleidingen bij de bestelling, waardoor ik de opener snel kon installeren. Daarnaast werd ik nog keurig nagebeld over mijn tevredenheid over het product. Na een week de opener gebruikt te hebben, ben ik erg tevreden!
Duidelijke gebruiksaanwijzing! Hierdoor was de opener in een middag volledig geinstalleerd. Super dat de gebruiksaanwijzing ook online beschikbaar is! De extra (3e handzender) was ook makkelijk in te leren. Bedankt!!
Via een link op Marktplaats ben ik bij Hbopeners terecht gekomen. Ze hebben een ruim assortiment en leveren ook diverse accessoires. Mijn bestelde opener is de zelfde dag nog verzonden. De opener was gemakkelijk met de bijgeleverde handleiding te installeren. Het heeft me ongeveer 3 uur gekost om de opener op te hangen! De extra binnen schakelaar werkt prima!
Bedank Hbopeners voor de goede service, jullie zijn zeker een aanrader!!
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.