donderdag 2 september 2010
snelle en goede levering
na 1700 uur besteld en de volgende dag bezorgd,super,zal dit bedrijf ook aan andere aanbevelen.
Uw reactie is nu opgeslagen. U ontvangt dadelijk een e-mail met uw nieuwe login voor uw bedrijfsprofiel.
Featured review of Hdmikabelshop
Petie81
56 punten
11 Beoordelingen
Snelle en betrouwbare service
Het product dat ik het laatst had besteld was helaas defect (was aan de buitenkant niet te zien). Dat kan gebeuren. Hdmikabelshop heeft daar heel goed op gereageerd: ik kon het product op hun kosten terug sturen én er werd me direct een vervangend product toegestuurd (dus voor dat ik het oude had teruggestuurd). Dat noem ik nog eens service!
NGH
donderdag 2 september 2010
zeer goeie service
vorige week donderdag 2 hdmi kabels besteld em de volgemde dag voor 12 uur in huis. zulke goeie service vindt je niet overal
Alex
woensdag 1 september 2010
Goede service.
Bestelling verliep goed, betalen was prima en product kwam snel binnen.
Michael
woensdag 1 september 2010
Goed product en snelle bezorging
Goed product voor een scherpe prijs. Een HDMI kabeltje hoeft echt geen 40 euro te kosten. Snel thuis bezorgd, al vraag ik me af of de grote doos (formaat schoenendoos) wel noodzakelijk was, zo kon de kabel niet door de brievenbus. Wellicht heeft dit te maken met de kwetsbaarheid van een dergelijke kabel?
Erg goed...zeer tevreden.
Goede snelle levering. Goed kwaliteit artikelen. Gewoon heel goed.
danny
dinsdag 31 augustus 2010
super snel geleverd en een super goede prijs
goede ervaring snelle levering en werkt prima
tevredenheid
Dit is voor mij de eerste keer dat ik een bestelling bij jullie heb geplaatst, tot zo ver ben ik tevreden bestelling was snel thuis en in goede staat. heb jullie in mijn favorieten geplaatst.
SB
dinsdag 31 augustus 2010
was niet heel snel afgeleverd maar verder was alles naar tevredenheid.
Wouter
Aankoop Hdmikabels
Heb het bedrijf via Google gevonden. Na wat prijsvergelijkingen besloten hier mijn kabels te bestellen. Voor 3 of 5 uur besteld, volgende dag in huis....en inderdaad! De volgende dag alles netjes in een doos aangeleverd! Alle mails voor de bestelling en verzending netjes gekregen.
Ben zeer tevreden en bestel hier zeker weer!
JvB
zaterdag 28 augustus 2010
Heldere site, vlotte levering, prima!
Mijn bestelling (2 HDMI kabels) werd geleverd de dag nadat ik bestelde. Informatievoorziening over de logistiek was prima.
Michel
snel en goedkoop
snel geleverd, goed verpakt voor een lage prijs.
M.V
Snelle levertijd.
Vrijdag,HDMI versie 1.4 besteld.
Zaterdag binnen.
De bezorging is snel super snel en goede kwaliteit.
Zeker voor herhaling vatbaar.
AS
vrijdag 27 augustus 2010
Laat in middag kabel besteld nadat ik de webshop had gevonden op internet.
Snelle levering, netjes verpakt en mooi product.
HDMI Kabel evaluatie
Hele snelle service, het bestellen zelf was ook gemakkelijk.
Ik kreeg meteen de volgende ochtend de kabel binnen.
Sabina
Perfect service as expected
I checked the ratings of this shop before placing my order and they were really good. Well, I have to agree: I ordered an HDMI cable that arrived the day after, packed perfectly (in a box with the bags of air to not ruin it) and working properly.
I am really happy with the service received and I will definitely order from this shop again!
Bestelling van HDMI - kabels voor ondermeer HD-ontvanger
Allereerst heb ik telefonisch
contact gehad met Hdmikabelshop,
voordat ik een bestelling deed.
Verder ben ik rustig en
op een nette manier te woord gestaan.
Ik kreeg duidelijk antwoord.
Ook de aflevering van mijn besteld product ( HDMI kabels) is goed verlopen.
Mijn eerste keer dat ik bij de Hdmikabelshop iets gekocht heb, was voor mij een goede ervaring.
Bij dezen wil ik hen bedanken voor de snelle afwikkeling.
Een tevreden klant.
wes
woensdag 25 augustus 2010
snelle levering
geen gedoe. gewoon snel geleverd wat ik heb besteld. prima.
J.M.
woensdag 25 augustus 2010
Uitstekende de site
Hallo,
Je vind op deze site allerlij dingen héél goedkoop, het wordt de volgende dag besteld in een veilige en sterke doos.
J.M. vond deze beoordeling nuttig
Hugothedog
snelle levering
Besteld om 16.00 uur, de volgende ochtend om 11.00 uur in goede staat geleverd.
janssen
Levering snel en goedkoop
Ik had een HDMI verloopkabel nodig voor mijn fotocamera,HDMI standaard naar HMDI mini.
Goede omschrijving zodat ik de juiste keuze kon maken. 's midaags besteld de volgende dag in huis.
Jan Janssen
W Jansen
Aankoop bij Hdmikabelshop
De kabel die ik wilde hebben is in vele winkels nog niet eens te koop.
Ik kocht hem bij uw bedrijf voor een derde van de winkelprijs.
Na bestelling volgde onmiddelijk een email met bevestiging en factuur.
Er was een trackingsnummer van het pakketje bijgevoegd.
Volgende dag keurig geleverd.
Prima service , goed assortiment.
Dit is zeker aan te bevelen !!
HF
goed
snelle levering, goedkoopo
R. J. G.
donderdag 12 augustus 2010
Voor elk wat wils in het zeer uitgebreide assortiment.
Snelle, probleemloze levering en ook e-mail vragen worden snel en netjes beantwoord.
beoordeling
De site was makkelijk te vinden via google en het product wat ik zocht stond overzichtelijk met een aantrekkelijke prijs op de site.
wijnand
Verkeerde kabel eigenlijk
Op de foto van de bestelde kabel staat een dvi-d dual linked naar hdmi en ik heb gekregen dvi-d singel linked. dat is een foto fout van jullie. maar goed.
Kijk er maar eens naar
woensdag 11 augustus 2010
Uitstekend geholpen.
Tijdens het betalen van mijn bestelling met ideal werd mijn internetverbinding verbroken. Wel besteld maar niet betaald. Na telefonisch contact werd mijn bestelling geannuleerd en kon ik deze opnieuw doen. Prima oplossing! Verder is de site overzichtelijk en is de keuze ruim te noemen.
Remco
woensdag 11 augustus 2010
Prima levering
Aantal dagen geleden een HDMI kabel besteld en deze kwam vanochtend netjes binnen.
Zou deze webshop zeker willen aanraden bij anderen!
V.O.
dinsdag 10 augustus 2010
Erg tevreden
Bestelling geplaatst, netjes e-mail ontvangen van zowel de bestelling als het versturen ervan.
En de volgende dag was de bestelling binnen.
R.Ekkel
erg tevreden
de bestelling was erg snel binnen en heel erg goed verpakt, alleen een beetje (te)grote doos voor een kabeltje van 1,5m, had in een stevige enveloppe gekunt die door de brievenbus kan. Ik weet waar ik moet zijn voor de volgende kabel ;-)
maandag 9 augustus 2010
Snelle levering, goed werkende kabel
Op zondag de kabel besteld, op dinsdag in huis. Prima! Daarnaast werkt de kabel ook nog eens naar verwachting.. Kan niet beter dus!
snelle levering, makkelijk en snel betalen
snelle levering, makkelijk en snel betalen
Roeper
zondag 8 augustus 2010
prima sevice
zondag 8 augustus 2010
uitstekend
Alles verliep zoals vooraf gemeld. Hdmikabelshop was overzichtelijk en de levering was prima.
zaterdag 7 augustus 2010
Sneller kan niet!
vrijdag besteld en op zaterdag geleverd. Sneller kan gewoon niet!
kmr
zaterdag 7 augustus 2010
snelle en correcte levering
Zeer snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden omtrent de status van de bestelling.
Rowan
vrijdag 6 augustus 2010
Topper
zoek je een snelle en goedkope manier zoek het hier!
Ik heb een aten hdmi switch gekocht binnen 1 dag in huis en het werkt super goede kwaliteit
en ook een redelijke beschrijving op de site. Zeker tevree deze staat in mijn favouriten en hier ga ik zeker vaker bestellen
Rowan vond deze beoordeling nuttig
JFG
donderdag 5 augustus 2010
Redelijke prijs, netjes verpakt en snelle levering via TNT.
Zal Hdmikabelshop zeker bij anderen aanbevelen.
LB
donderdag 5 augustus 2010
Levering HDMi kabel
Super geleverd. Volgende x weer via Hdmikabelshop.nl
Pulles
woensdag 4 augustus 2010
Snel, Goedkoop, duidelijk en kwalitatief goed materiaal
Zoals de titel zegt,
Geen aanmerkingen,
Internet shopping zoals het bedoeld is
ABN AMRO
woensdag 4 augustus 2010
aardige arthur
gewoon krijgen waar je voor betaald in de tijd die er voor staat..
Heerlijk..
ABN AMRO vond deze beoordeling nuttig
n. kers
zondag 25 juli 2010
heel goed
goede serves en zeer klantvriendelijk
am
vrijdag 23 juli 2010
prima service
snelle levering prima service.
Ed
woensdag 21 juli 2010
HDMI Kabelshop.
niets op aan te merken, goede statusupdates en prma levering.
J.W plug
30 punten
dinsdag 20 juli 2010
waanzinnig goede kabel !
snelle levering nog dezelfde dag *
prijs kwalitijd zeer goed *
F.Hartlief
maandag 19 juli 2010
HDMI Kabel
Hartelijk dank voor de snelle levering. Volgende dag al in huis.
Product voldoet bestens.
Weet waar ik in het vervolg voor die kabels moet zijn.
L.C.M.
zaterdag 17 juli 2010
sneller dan snel
goede prijzen en echt razendsnelle levering
ah
donderdag 15 juli 2010
snelle en correcte levering
Hoge snelheid HDMI-kabel van 20m besteld. Werd snel en correct geleverd.
De kabel was niet op voorraad maar toch binnen 2 dagen in huis.
Jan
zaterdag 10 juli 2010
prima
Prima winkel mijn kabels waren snel binnen en goedkoop..
Henry
vrijdag 9 juli 2010
goed
Snel verstuurd netjes verpak.
R.A
woensdag 7 juli 2010
Product werkte niet volgens verwachting
3 HDMI kable 1.4 aangeschaft Maar helaas werkt de audio return niet bij de kabel...
Ook werkte 1 van de kabels niet op de blue ray speler
C.v.d.J
woensdag 7 juli 2010
's morgens om 11.57h besteld en de dag erna 's morgens om 10.00h in huis!
Duidelijke site met zeer goed aanbod. Verder goede en zeer snelle afhandeling van de bestelling.
Pluim hiervoor!
vrijdag 25 juni 2010
snel en makkelijk
bestelt en na 2 dagen binnen. top!
DHR
woensdag 16 juni 2010
levering hdmi kabel
Alles verliep goed,
maar 1 heel klein minpuntje, waarom kan het niet naar een postbus worden verstuurd?
in ons geval had dat 1 volle dag korter geweest.
EK
maandag 14 juni 2010
Goede prijs-kwaliteitsverhouding en tijdige en goede aflevering
Kwalitatief goede kabels, waarvan de werking overeenkomt met mijn verwachting.Tijdige aflevering van de kabels, reeds twee dagen na bestelling en betaling.
A.H.
maandag 14 juni 2010
tot nu toe goede service
Geen probleem met de bestelling, tot zover tevreden, reden geen 5 sterren: de levertijd van 2-4 dagen is tegenwoordig vrij ruim, zou graag weten: óf 2 dagen óf 4 dagen, liefst natuurlijk vandaag besteld morgen in huis.
AK
Snelle levering, als besteld
alles verliep goed.
dm
woensdag 9 juni 2010
goed en snel
snelle levering en godkoop!
ak
maandag 7 juni 2010
uitstekend bedryf
de bestelling werd zeer snel naar my gezonden en de website was zeer duidelyk. goede afhandeling. goed gedaan
maandag 7 juni 2010
Klant gericht
Snelle afhandeling
maarten
zaterdag 5 juni 2010
Kabel 5 meter HDMI
Echt top hoe ze reageren bij hdmikabelshop.
Ik mailde dat mijn kabel niet werkte en ik kreeg direct een nieuwe toegegestuurd.
Ik houd ervan als een bedrijf nog vertrouwen in zijn klanten heeft en die ook geeft.
Dat geeft kopen weer een goed gevoel.
zaterdag 5 juni 2010
Snelle verzending & uitstekend product!
De bestelling liep vlotjes en werd prima afgehandeld. Ze zijn ook de goedkoopste webshob m.b.t. hdmi kabels. Wel vond ik de verzendkosten wat aan de hoge kant, zo'n kabel kan ook makkelijk in een envelop en dan zouden de verzendkosten lager kunnen.
Patrick
vrijdag 4 juni 2010
bestelling HDMI-DVI kabel
Status van bestelling en betaling zeer goed te volgen en erg snel in huis
vrijdag 4 juni 2010
Zeer tevreden
De bestelling was in orde. Zeer snel geleverd en het juiste product.
Hartelijk dank.
woensdag 2 juni 2010
Geweldig,...
Alles snel en correct geleverd,...binnen 3 dagen,..De hdmi kabel van 15 m heeft een prima Prijs / kwaliteit verhouding.
L
maandag 31 mei 2010
Goed
netjes volgens aangeving binnen een dag geleverd, product werkt plus een mooie prijs.
Vincent
Goed service
Snelle levering, alles was in orde geen probleem.
Toppie
Was echt tevreden met de levertijd en de prijs. Zal zeker in de toekomst vaker wat bestellen bij jullie.
met vriendelijke groeten,
Jean-pierre Peeters
Ruben
Snel en goedkoop
De service was erg snel, en de prijzen zijn zeer laag. Zeker als je de prijzen vergelijkt met de concurrent.
Klantvriendelijk
Voor mij is Hdmikabelshop de meest klantvriendelijk bedrijf en dus onovertreffelijk in ale facetten van goed koopmanshap.
Verder commentaar is overbodig.
AvE
Prima en snelle levering
Levering van de artikelen één dag na bestelling; prima service. Informatie op website over bestelde artikelen komt exact overeen met geleverde artikelen. Aanrader!
Mich
Te laat geleverd
Op donderdagmorgen zag ik "Voor 5 uur besteld morgen in huis", nou dat kwam goed uit aangezien ik het product de week erna op maandag nodig had. De (eerste) levering was echter pas op de dinsdag (te laat) terwijl ik het product eigenlijk de week ervoor op de vrijdag al had moeten krijgen.
dinsdag 25 mei 2010
Snelle en vlotte afhandeling.
Alles verliep soepel en snel. Binnen 2 dagen in huis.
Een klein min-puntje is dat in het pakket geen factuur, pakbon of iets anders om de inhoud te kunnen verifieren en traceren.
Frans
dinsdag 25 mei 2010
correcte levering
via internet een bestelling gedaan, betaald en binnen 2 werkdagen correct afgeleverd.
2e bestelling in korte tijd gedaan, beide zeer correct en snel afgehandel.
Prijs- / kwaliteitverhouding zeer goed.
maandag 24 mei 2010
Duidelijke site
Uitstekende prijzen
Echte aanrader
vrijdag 21 mei 2010
Snelle levering, goede kwaliteit.
De bestelling was snel geleverd, de volgende dag had ik alles in huis. Goed verpakt, en in prima staat bezorgd.
Het product was ook precies wat ik zocht en tegen een lage prijs. Prima shop dus! Hier kom ik zeker weer terug.
karin
Gewoon goed
De bestelling kwam snel,goed en in 1 keer oke.
Goede service en perfecte materialen.
Goed verzonden en met aandacht ingepakt.
Zeer aan te bevelen aan anderen.
B.
dinsdag 18 mei 2010
Goed product, snelle levering!!
Goed product, snelle levering!!
JB
prima service
Zonder probleem en snel een vervangend apparaat ontvangen.
vrijdag 7 mei 2010
Prompte levering, kwaliteitsprodukt!
De bestelling was dik in orde, goed verpakt en de kwaliteit van het bestelde produkt voldeed aan de verwachting. Verder is de site overzichtelijk en HDMIkabelshop doet wat het zegt... ze verkopen alles wat met HDMI bekabeling te maken heeft. :-) Super! Ik was op zoek naar een DisplayPort naar HDMI kabel voor het aansluiten van mijn laptop op een flatscreen... HDMIkabelshop was het antwoord!
patrick
vrijdag 7 mei 2010
goede snelle afhandeling
Zeer snelle levering thuis, s'middags om 3 uur besteld volgende dag in huis ! status van bestelling up to date.
donderdag 6 mei 2010
2e bestelling; weer goed
2e keer een HDMI kabel bestelt. Goede keus, info prijs. Betrouwbare levering; goed product.
sw
donderdag 6 mei 2010
bezorging
Was allemaal goed ook de TNT.
gr sw
dinsdag 4 mei 2010
supersnel en goed
Gisteren besteld, vandaag geleverd. Klasse.
P. Vos
maandag 3 mei 2010
Snelle levering en exact gekregen wat besteld is; wat mij betreft: deze online winkel is een aanrader.
Daytona
vrijdag 30 april 2010
Prima kabel voor weinig geld
Prima kabels voor weinig en zeer snelle levering.
Niks mis mee :-)
Arjan
woensdag 28 april 2010
Ik ben tevreden, niets meer niets minder
Ik ben tevreden over de levering, echter, op de site staat voor 16.00 besteld - morgen in huis. Hij is om 15.13 bevestigd en betaald. De kabel kwam niet de volgende dag maar de dag erop.. Ik zat er niet op te wachten maar al doe je dat wel ben je teleurgesteld.
dinsdag 27 april 2010
Snelle levering en goede staat
de spullen werden snel geleverd, binnen 2 dagen.
geen problemen.
Alles was in goede staat en compleet.
aan te raden om dingen te kopen.
dinsdag 27 april 2010
Snelle levering, goede kwaliteit
De snelle levering vind ik vooral belangrijk. Alleen jammer dat de verzendkosten zo duur zijn voor iets dat per envelop wordt verstuurd