[REPLY]
Al verschillende keren spullen besteld.
- Wii acc.
- Apple kabels
- LED lampen.
Zeer goede kwaliteit en uitstekende snelle service..
Ze doen ook niet moeilijk als er iets omgeruild moet worden....echt top!
Ik kreeg snel mijn bestelling binnen (2 kabeltjes voor macbook), maar 1 verkeerd kabeltje erbij. Ik heb al 7 keer proberen contact op te nemen maar er wordt niet terug gemaild en ook niet terug gebeld!! Ben al een week bezig met contact op nemen!!
Ben erg blij met de kabels voor macbook. Heiburg had zo goed als alle kabels die ik nodig had en voor scherpe prijzen!
Ik ben erg blij met de Color LED lampen en kreeg het snel binnen. Aanrader!
Super headset! Werkt perfect, zeer tevreden over de snelle afhandeling!
Ik had een aantal RGB LED lampen besteld bij Heiburg, en ik moet zeggen dat ik alles behalve teleurgesteld ben! De kwaliteit van de LED lampen zelf is prima. Ze hebben veel functies en alles werkt naar behoren.
Ik kan deze site zeker aanraden!
Heiburg houdt mij goed op de hoogte van mijn pakket.
Levering door DHL verloopt erg langzaam.
DHL heeft er 2,5 dag over gedaan om mijn pakketje op te halen bij het servicepunt en het naar het sorteercentrum te brengen.
Hierna houdt de informatie voorlopig op.
Volgens DHL is er de afgelopen 18 uur niets met mijn pakketje gedaan.
Info op de DHL-site lijkt continue 24 uur achter te lopen.
Goede services door netjes beantwoorden van mijn vragen en zeer snelle levering! Prima kwaliteit!!
M.v.g.
Annemarie
Ik ben zeer tevreden over Heiburg.nl! Mijn headset was supersnel binnen en hij werkt fantastisch..! Ga zo door Heiburg!! :)
De oplader was bij heiburg op voorraad en werd binnen twee dagen bij mij afgeleverd. Ik werd meerdere keren op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Mijn kinderen gamen zich nu helemaal suf met de accessoires van Heiburg.
Kortom ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service van dit bedrijf.
Rik Boer vond deze beoordeling nuttig
De headset die ik binnen 2 dagen in huis had werkt perfect. De prijzen van Heiburg liggen een stuk lager dan die van de concurrentie. Ik ben zeer tevreden over de snelle afhandeling en raadt iedereen ook aan om hier zijn of naar producten te kopen.
Ik had een Xbox 360 data migratie kit besteld bij Heiburg VOF. te Ede. Bij andere websites (Bol.com, Neckermann) was het product niet op voorraad, en Heiburg was de enige winkel bij wie dit wel het geval was.
Ik geef deze webwinkel 1 ster omdat er een onofficiële Chinese versie van het product is geleverd. Op Heiburg.nl staat echter wel een plaatje van het officiële Microsoft product weergegeven. Ik vind dit niet netjes en ik voel me misleid. Toen ik belde naar Heiburg kreeg ik te horen dat dit "kan gebeuren" en dat ik het product kan retourneren. Nu weer terugsturen en heel dat gehannes. Bah.
Enig Google werk laat bovendien zien dat de meegeleverde software (Xport 360) niet altijd werkt, en wie wil het verlies van 5-6 jaar aan savegames riskeren?! Ik in ieder geval niet.
De levering was overigens wel volgens opgave (en snel), maar ik ben uiteraard ontevreden.