We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (412)

Goed en betrouwbaar

Maak regelmatig gebruik van Hotelkamerveiling.
Is eenvoudig en betrouwbare site die ik kan aanbeveleng.
Altijd goede ervaringen gehad.

Geweldige service

Had veiling gewonnen voor 2 nachten Duitsland, kon niet doorgaan vanwege ziekte, probeerde af te bellen, maar door hotel werd niet gereageerd. Mailtje naar hotelkamerveiling, meteen reactie, ik ben gebeld en kreeg ter compensatie een bon met veilingwaarde ad 9,-- euro van hen toegestuurd, klasse

hotelkamerveiling.nl

Gemak en voordeel dient de mens!

Tijdje niet ingelogd en nu weer eens zonder grote gokken te doen.
Resultaat: prima hotelletje buiten Parijs voor 'n prijs waar je in Nederland niet eens in 'n StayOkay locatie terecht kunt!
Snel geregeld, betaald, bevestigd en bewijs geleverd.
Nu is het initiatief verder geheel aan ons >> daar houden we nu van in deze tijd van 'de broekriem aanhalen'!!
Jean Lamaison

hotelkamerveiling.nl

Vanaf het eerste begin al trouwe fan

Hoi, weer een veiling gewonnen, kunnen we weer eens lekker naar Rotjeknor, leuk hotel , goede data om te boeken tegen een superprijs. Jammer dat mensen altijd wat te zeuren hebben, ze willen voor een dubbeltje op de eerste rang en zeuren om kleinigheden. Nou ik blijf fan van hotelkamerveiling.

Fantastisch

Ik ga graag naar van de Valk, bij hotelkamerveiling is de keus ruim en voor een leuke prijs kan je een overnachting winnen via een leuk bod!! Echt een aanrader!!!

hotelkamerveiling.nl

De reserveringskosten van HKV zijn enorm gestegen, dat maakt het wat minder leuk.

Het is een mooie site waar, vooral de kortlopende, € 1.00 biedingen onze voorkeur genieten. We hebben er al vele malen gebruik van mogen maken en op 1 ervaring na (hotel viel tegen maar ligging en personeel was perfect) was het allemaal wat we ervan hadden verwacht of zelfs meer! Lees echter wel goed de voorwaarden voordat men biedt.

hotelkamerveiling.nl

leuke site waar alles mogelijk is.

hele leuke site waar je de prijs zelf een beetje in de hand kan houden,zitten ook best leuke hoels tussen,heb er diverse keren gebruik van gemaakt.
Groetjes uit Waldfeucht .Bert.

hotelkamerveiling.nl

Kosten van hotelkamerveiling zijn veel te hoog

Ik ben van mening, dat de veilingkosten van hotelkamerveiling buitenproportioneel hoog zijn in verhouding tot de gemiddelde prijs per verkochte hotelkamer. Was het een jaar geleden nog € 7,50 nu is het €1,50 hoger zonder noemenswaardig meer service. Het melkkoetje wordt uitgebuit. het wordt tijd, voor een andere website.
Dr. Denker

toch goed!

Heb een bod gedaan op een hotel in Parijs via Hotelkamerveiling.nl. Dit was inclusief ontbijt. Nadat ik de veiling gewonnen had, kon ik boeken, maar na de boeking bleek het ineens zonder verzorging te zijn, dus zonder ontbijt. Na een klacht hier, werd ik gebeld en hebben ze alles goed opgelost!

hotelkamerveiling.nl

Lekker goedkoop overnachten is prima bevallen!

Hotelkamer prima, ontbijt ook goed. Alleen mag het personeel wel wachten met afruimen als we klaar zijn.....dat irriteert! Diner was goed.

Prima hotel

Prima hotel met nette kamer en genoeg gratis parkeerruimte. Dineren hebben we aan de overkant gedaan omdat wij de hoofdgerechten wat duur vonden. Ontbijt was meer dan voldoende zeker 8 verschillende soorten brood en meer dan genoeg broodbeleg.

Prima hotel

Prima hotel, aardig en klantvriendelijk personeel dat zonodig zaken direct oplost. Twee soorten kamers met de bon: een gelijkvloers en een met slaapkamer boven( trap). Soms met upgrade mogelijk een tuinkamer. Geen airco op kamer, wel waaier aan plafond. De tegen elkaar geschoven Boxsprings schuiven snel uit elkaar. Uitstekend ontbijt met ruime keuze. Nette Bistro en bar met openbaard. Rustig gelegen hotel met genoeg parkeerplek en fietsenstalling. We komen hier graag terug.

Aardig

Het hotel was netjes. Incheck was vanaf 14:00 uur mogelijk, ook niet mogelijk vast in te checken en later sleutel te halen (wat toch meestal wel kan). Diner was smerig. Echt zonde van ons geld. Het rook niet fijn in het restaurant. 's Morgens zijn we dus ook niet gaan ontbijten.

Kamer was klein en schoon. Douche was slecht, of te heet of veel te koud (ook al stelde je niets aan de kraan). In het volgende hotel dus maar extra lang gedoucht!

Ik zou er niet snel weer heen gaan.

Derde bed was overigens wel heel goed verzorgd, was klaar. Derde handdoekenset waren ze vergeten, maar omdat de douche niet fijn was verder niet gemist.

hotelkamerveiling.nl

Niet van dit Hotel kunnen genieten

Doordat mijn man een ernstige acute aanval van artrose kreeg heb ik de reservering moeten annuleren, er was geen andere mogelijkheid volgens het hotel om een andere reservering te maken aangezien de voucher binnen een week zou verlopen deze actie was maar een paar weken geldig en er was geen plaats meer in de komende week, hotel gaat dus niet soepel om met onvoorziene problemen van hun gasten, jammer een weggegooide gewonnen veiling.

hotelkamerveiling.nl

Gastvriendelijk, keurig hotel. Met een.zeer goed ontbijt.

Erg vriendelijke personeel, met heldere uitleg. Diner had meer gemogen. Vond het persoonlijk wat karig. Maar het ontbijt maakte alles goed. Wat een keus. Heerlijk vers!

hotelkamerveiling.nl

Vaak moeilijk de datum te boeken...

Over het algemeen gaat het wel goed, maar gemakkelijk is anders als je bepaalde tijden ast zit om te kunnen vertrekken. Lastig om zo kort van te voren te mogen boeken. Ook om vrij te regelen of tijdig te kunnen vertrekken op zo'n kort tijdslimiet. In Belgie de bon moeten laten verlopen ook na verlenging te hebben bij betaals, gewoon omdat er geen plaats was in het hotel om te reserveren VOL !!! dan is alles nog heel duur en je erger je dan echt rot !!!

Top bedrijf!

Gelukkig is deze website nog niet zo bekend als bij vakantieveilingen, daarom zijn de prijzen nog niet zo hoog! Verder zijn de negatieve reviews van mensen die niet zo dom/naïef moeten zijn en snappen dat er meer mensen mee doen aan dit soort veilingen. De tijden van beschikbaarheid van sommige hotels zijn daarom wat karig. Dit komt door de hotels zelf en niet door de website... Verder kan je op de veiling zelf zien hoe het met de beschikbaarheid zit.

rommelig

heel moeilijk om te reserveren via hotelkamerveiling. Hotel is gehorig. Parkeren kan niet voor de deur,voor senioren soms lastig. Ongezellige lounge! Kamer wel ok,maar een antieke tv. Zou hier niet terug komen.

Goed voor weinig!

Als je met regelmaat de veiling bezoekt en niet te snel gaat bieden kun je voor een leuke prijs een prima hotel boeken! Slechts een keer in de laatste twee jaar een miskoop gehad. Gewoon doen.

hotelkamerveiling.nl

Werkt wel, leuke deals. Kosten zijn verhoogd.

Het soms steeds heen en weer schuiven van veilingen maakt selectie soms lastig.
Een gewonnen veiling koste tot voor kort € 7,50. Nu € 9,00 aan veilingkosten. Behoorlijke verhoging in tijden van minder inkomen.

geen keus!

Ik mocht bij hotel Pelikaan op Texel reserveren voor 3 dagen, incl 2x een ontbijt en ging enthousiast kijken welke dagen wij konden.... Tot mijn schrik zag ik dat er niks te kiezen viel: 1x 3 dagen in maart en anders niks...gewoon je geld weg!
Mijn man werkt in de ploegendienst ... dus nu gaan we 1 avond uitwaaien aan het strand voor ons geld.
Bedankt!

hotelkamerveiling.nl

Goede deals en snelle site!

Echt aan te bevelen, ik vind altijd wel wat van mijn gading. Ik kom nu op allerlei plekken waar ik nog nooit geweest ben. Ook hardstikke leuk om kado te geven, iedereen vindt het toch leuk om ergens goedkoop te overnachten, het woord goedkoop dekt de lading helemaal!

hotelkamerveiling.nl

coulantie herberg de gouden leeuw (niet dus)

Ik had mijn bon inewisseld 2 dagen geleden om as zondag een nachtje naar Herberg de Gouden Leeuw te gaan. Nu is mijn zoon erg ziek geworden dus kan ik niet weg, ik bel om te vragen of we misschien de reserverin 2 weken mogen opschuiven maar dat willen ze dus niet. Ik las hier al ergens dat zeook meer toeristenbelasting vragen als de gemeente zelf , U bent dus gewaarschuwd, bij de Herberg de Gouden Leeuw zijn ze NIET klant vriendelijk!!!!!

hotelkamerveiling.nl

Wat een ongelofelijke oplichters !!!

Ik had een aantal biedingen nog niet betaald en ik was in de veronderstelling dat ik een jaar de tijd had te betalen.
Die vervelende mensen zetten zonder dat er ooit een herinnering is verstuurd direct een incasso bureau op mij !
Ik ging daar natuurlijk niet mee akkoord en weigerde incasso kosten te betalen omdat ze mij eerst hadden kunnen vragen in een brief of mail te betalen.
Dan had ik direct betaald en was er niks aan de hand geweest, het was een misverstand van mij, ik had het niet begrepen.
In een bericht terug van Hotelkamerveiling kreeg ik de bevestiging dat ik alleen mijn biedingen hoefde te betalen en dat ik geen incasso kosten betaalde.
Ik netjes alles betaald EXCLUSIEF incasso kosten, de afspraak was dat ik dit niet hoefde te betalen.
We zijn nu 3 a 4 weken verder en ik heb geen verzilverde bon gezien en nooit meer wat gehoord.
Ik kan ook niet meer inloggen op hun site want ze hebben mijn account geblokkeerd.
Wel geld willen opstrijken maar zelf als een kleuter je niet aan je eigen afspraken houden !
Het is een bende bij dit bedrijf !

hotelkamerveiling.nl

20 % prijsverhoging veilingkosten !!

Het systeem van Hotelkamerveilingen zijn wij tevreden over.
Echter per 1 januari in deze tijd de veilingkosten met 20 % verhogen zijn niet echt als sociaal aan te merken,

Toch verborgen kosten, helaas

In de tekst van hotelkamerveiling.nl wordt geschreven, dat er geen verborgen kosten zijn. Toch zijn die er soms wel. Hotel De Gouden Leeuw in Bronkhorst bijvoorbeeld berekent haar klanten 4 euro toeristenbelasting, terwijl de gemeente slechts € 1,40 berekent. Zo kun je toch verborgen kosten op een wat onfatsoenlijke en verborgen wijze doorberekenen en toch extra geld innen. Niet echt netjes!

Perfecte boeking

Reservatie binnen venetians carnival was geen enkel probleem. Internationale vakanties verlopen via een officiële vakantiegroothandel, namelijk Travco.co.uk . Na de boeking onmiddellijk naar het hotel gebeld en deze bevestigde de boeking op onze naam inclusief de extra's welke op ons voucher stonden.

hotelkamerveiling.nl

Goeie site voor weinig geld!!!!!!!!!!

Wij zijn al een paar keer weggeweest via hotelkamerveilingen. Nooit problemen gehad.
Lekker makkelijk. Een overnachting als je vroeg moet vliegen vanaf Schiphol of een heerlijk weekend Amsterdam.
De Veluwe is er ook nog. Hier zijn we allemaal al geweest. In januari heerljk nog een weekend naar Ameland. Allemaal dingen om je op te verheugen
en waar je met een zeer tevreden gevoel op terug kan kijken.
Hotelkamerveilingen BEDANKT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hotelkamerveiling.nl

erg leuke site voor een goedkoop uitje

Nu al een paar keer weggeweest via hotelkamerveiling, erg leuk om voor een klein bedrag eens ergens anders te kijken. In dec gaan we naar hotel vianen dat is echt een aanrader!!!!

Ideaal voor onze fietstochtjes

Wij gaan regelmatig een knooppunten fietstocht maken. Als je dan een geschikt hotelletje in de buurt vastlegt, dan kan je 2 dagen in deze omgeving profiteren. daarom houden wij meestal een stuk of 5 Hotelletjes van Hotelkamerveiling "op voorraad", die wij in het loop van het jaar op een geschikt moment verzilveren.
Lekker en sportief twee dagen weg voor weinig geld. Doen

hotelkamerveiling.nl

Beste veiling site van Nederland!

Hotelkamerveiling is simpel en makkelijk te gebruiken. Er is veel aanbod. Lees wel goed de voorwaarden van het bieden op een bepaald hotel. Dan kom je niet voor verassingen te staan. Soms is er gerommel met wanneer je je waardebon kan verzilveren. Dus kijk hoe het op dat moment is (dus kan je boeken in vakanties en weekenden?) Kan dit niet en je wilt wel graag dan, bied dan niet mee. Dan voel je je ook niet beetgenomen.

Als je goed kijkt, kom je op hele leuke dingen terecht. Site zou wel beetje opgepimpt mogen worden. Wat leukere kleuren en in z'n geheel wat overzichtelijker. Bijv. met ander lettertype.

Voor de rest prima!

hotelkamerveiling.nl

Prima hotels en geweldige site om voordelig weg te gaan

De site is een aanrader en de meeste hotels ook.
Je bepaald zelf wat je wil betalen en je komt nog eens ergens.
Wij zijn heel tevreden over de hotels en het personeel van de site lossen problemen klantgericht op.
Ik kom hier al van het begin af aan en wij gaan zo om de 4 weken lekker een weekendje of midweek weg.

hotelkamerveiling.nl

top site voor korte break

De beste plek om een hotel te zoeken voor een korte break. Niet duur en altijd goed

hotelkamerveiling.nl

Hotelkamerveiling DE manier voor er heerlijk even uit te zijn !!!

Geweldige site met leuke aanbiedingen.
Goede service van de mensen van hotelkamerveiling zelf, staan je altijd met problemen netjes te woord.
De hotels zijn er in allerlei klassen, van heel sober tot een prachtig kasteel.
Een min puntje vind ik de 1,00 euro veilingen, ze zijn er veel minder als voorheen, toen kon je echt wel een uurtje zitten , maar dan ook fantastisch scoren.
Jammer dat die er niet meer in die maten zijn.
Maar verder super site !!!

spannend en gezellig

hotelkamerveiling is een site waar je van te voren al lol hebt of je met een koopje een leuke kamer kan veilen. bij een klacht vind ik dat ze goed op de situatie inspringen en zeker de verantwoording nemen.wij hebben tot nu toe goede ervaringen met de hotels

hotelkamerveiling.nl

Ik blijf op de site terugkomen en boeken.

Ik ben zeer tevreden over hotelkamerveiling.
Eenmaal was een bon niet meer te verzilveren doordat het hotel van eigenaar wisselde, maar....één telefoontje en alles werd perfect geregeld.
Ik vind het echt een voortreffelijke site.

hotelkamerveiling.nl

Zo kom je op leuke plekjes voor een goede prijs

DE site om eens lekker een nachtje naar een hotel te gaan tegen betaalbare prijzen. Keuze volop. Aanrader!