We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Hvbjuristen Beoordelingen

Hvbjuristen Logo
Klanten zeggen: »Uitstekende ervaring met Hettema & van Bambost Juristen.« »Een goed incassobureau dat werkt op hele aantrekkelijke voorwaarden.« »Goede ervaring met Hettema & van Bambost Juristen incasso« 3
Goed
7.9 van 10

3 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (3)

Featured review of Hvbjuristen

Hvbjuristen

Uitstekende ervaring met Hettema & van Bambost Juristen.

Wij hebben onlangs een vordering laten incasseren door Hettema & van Bambost Juristen te Amsterdam. Behalve dat het geld zeer vlot op onze rekening stond heeft de hele procedure ons ook helemaal niets gekost, want Hettema & van Bambost Juristen heeft alle kosten op de debiteur kunnen verhalen. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over het behaalde resultaat.

Hvbjuristen

Een goed incassobureau dat werkt op hele aantrekkelijke voorwaarden.

Dit bedrijf is een aanrader als u een incassobureau zoekt.

Goede ervaring met Hettema & van Bambost Juristen incasso

Ik heb Hettema & van Bambost Juristen incasso leren kennen als een duidelijke gesprekspartner, een bedrijf met een duidelijke visie en die weten waar ze over praten. Ze hebben veel goede referenties van toonaangevende bedrijven.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten