We are hiring!

Meest recente beoordeling
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (79)
Ibood

Goede prijs voor zijn klein kaartje dat groots is.

Ik heb een USB-adapter voor micorSD kaartjes en koop deze dus graag omdat ze klein zijn en makkelijk te wisselen, tevens lekker snel en ook met deze ben ik zeer blij!
32 GB is ook geen kleine hoeveelheid, zeker niet voor die prijs!

Goede deals

Snelle 32 GB SDHC kaart voor een zeer scherpe prijs.

Ibood

iBood bied aanbiedingen voor interessante kwaliteitsproducten, heeft goede levering en communicatie.

Ik heb in de afgelopen jaren ontzettend veel producten via iBood besteld. Veel voor mezelf maar ook vak kado's voor vrienden en familie. Grappig is dat, als ik een kado nodig heb, vaak precies op het moment dat het nodig is iets voorbij komt wat een geschikt is voor de persoon in kwestie. Ook is het al verschillende keren voorgekomen dat iets in huis kapot ging en dat binnen een week een vervanger voorbij kwam op iBood. Tegenwoordig wacht ik een week of twee met naar de winkel gaan wanneer ik iets nodig heb (wat iBood potentieel zou kunnen aanbieden), als dat mogelijk is.

Bestellingen worden vrijwel altijd geleverd. In een uitzonderlijk geval niet maar dan krijg je netjes en snel je geld terug (ik heb het pas 2 keer meegemaakt en heb tientallen bestellingen gedaan). Ik heb nog nooit een product besteld wat uiteindelijk niet bleek te zijn wat ik ervan verwachtte. Dit is ondermeer te danken aan de goede en actieve support in het forum.

iBood hunts zijn leuk! Helemaal om met meerdere mensen te doen omdat het een sport wordt om op tijd te bestellen (voordat een product is uitverkocht).

Sublieme service!

Bij al mijn bestellingen, werd er geleverd zoals het vantevoren werd afgesproken en vaak nog eerder.
Berzorgen verliep ook al even soepel.
Een minpuntje is dat er te veel aanbiedingen zijn die ik zou willen kopen!

Uitstekende prijs / prestatie verhouding

De kaartjes zijn een uitstekende aanschaf en onmisbaar voor uw smartfoon. of tablet
Je kan je hele muziek collectie meenemen.
Sterker nog je kan films meenemen die je onderweg kunt bekijken.
Of boeken kunnen nu ook allemaal mee,
Ook uitwisselen van vakantie films of eigen gemaakte muziek behoord tot de mogelijkheden.
Kortom 32GB op een kaartje een uitstekende aanschaf.

Een ibood fan.

Leuke aanbiedingen

Scherpe prijzen, redelijk gevarieerd aanbod en goed after sales

Ibood

goed product en snelle levering

het micro sd kaartje wat ik heb besteld voldoet aan alle eisen
de verzending zou vanaf 6 mei zijn maar had het kaartje al 1 mei in huis
ben ook van plan om vaker bij iBood te bestellen vanwege de zeer goeie prijs kwaliteit verhouding

Ibood

een goede & betrouwbare veiling site

voor de eerste keer wat gekocht op de veiling site en was enigszins verrast hoe snel 'k duidelijk antwoord en bevestiging kreeg omtrent mijn aankoop en de verwachte leverings datum.
ben dik tevreden over iBood

Goed(koop)

iBood is een prima webwinkel. De prijzen zijn laag maar de producten moeten je dan ook liggen. Vaak scheelt het een paar tientjes.

De levertijd is vaak wel wat langer, oftewel: vandaag besteld (bijna) altijd NIET morgen in huis. En dat is tegenwoordig geen 'luxe' meer te noemen.

Geen ervaring gehad met de klantenservice/garantie.

Extreem slecht.

Een maand of 6 na de aankoop van een Pannenset, gaat 1 pan kapot. De hendel komt steeds losser te zitten, en deze is ook niet vast te schroeven.
Hiermee heb ik iBood gemaild, en deze vertelde mij dat ik de pan niet terug hoefde te sturen, maar dat ze contact om zouden nemen met de leverancier.
Na 2 maanden(!!) en meerdere emails van mijn kant, kreeg ik een mail met de boodschap: "De pannen zijn niet op voorraad, u krijg 10% korting op uw volgende aankoop, we vertrouwen hiermee u op de hoogte te hebben gesteld."
Aangezien ik hier natuurlijk niet mee akkoord ga, heb ik iBood gebeld.
Het meisje aan de telefoon was uitermate onbeschoft.
Ik melde haar dat ik al 3 maanden op reactie aan het wachten was, en dat ik dit echt bijzonder slecht vond, daarop zei ze: "De reparatie is begin Janurari aangevraagd, het is nu xx Januari, kan je niet rekenen?"
Ik vertelde haar dat dit ten eerste onzin is, en dat ik de conformatie van reparatie voor me had liggen met de datum xx-November, en dat ik ten tweede het niet op prijs stel om zo toegesproken te worden.
Vervolgens zei ze: "Zelfs dan is het nog maar 2,5 maand, geen 3 maanden, waarom lieg je dan en zeg je dan 3 maanden?"
Toen ik zei dat ook 2,5 maand veeeel te lang is om op een reactie te wachten, bleef ze herhalen dat ik geen 3 maanden moest zeggen als het er 2 waren.
Nadat ze dit zo'n 6 keer heeft herhaald, vroeg ik haar of ze het niet met me eens was dat 2,5 maand gewoon te lang is, daarop zei ze:"Ja 2,5 is wel lang, maar nog steeds geen 3 maanden hoor."

Toen ik vertelde dat ik geen interesse had in korting, maar dat ik een nieuwe/gerepareerde pan wilde, zei ze dat ik dan maar pech had.
Ze vertelde mij dat de leverancier had gezegd dat dit niet onder de garantie viel, en dat ik 10% korting kon krijgen.
Toen ik vertelde dat ik in de afgelopen 7 jaar maar ongeveer 10 producten bij hun heb gekocht, en dus vrij weinig heb aan 10% korting die binnen een maand gebruikt moet worden, vertelde ze me dat haar collega contact met me zou opnemen.

Tot op heden (weer een maand later) nog steeds niks van iBood gehoord, en na zo extreem asociaal te zijn behandeld door de klantenservice, heb ik hier ook eigenlijk geen behoefte meer aan,
Dit was in ieder geval het laatste product wat ik bij iBood heb besteld, en ik raad ook iedereen met klem aan hier NIET te bestellen.
Als je producten kapot gaan, zit je met niks, je krijgt geen reactie op je emails, en als je gaat bellen, zijn ze arrogant, onbehulpzaam en denigrerend.

Ibood

Ik kan alleen zeggen dat ik zeer tevreden ben over ibood

Ibood is een bedrijf, dat luistert naar zijn klanten. In het begin, waren er altijd problemen met de lever tijd. Dit hebben zij zeer goed op gelost, door de lever tijd te verlengen, maar het is nu al verschillende keren voor gekomen, dat ik mijn producten binnen de levertijd heb gekregen. Hoef dus niet meer achter de brieven bus te liggen wachten, tot mijn pakketje eindelijk eens komt. De producten die ik tot nu toe heb aangeschaft, via ibood, (en dat zijn er al heel wat) voldoen allen aan de verwachting die ik er van had.

iBood - Nog maar een annulering

Ik heb op een annulering goede ervaring met iBood. De meeste bestellingen zijn goed gegaan. Alleen de laatste. De Allwinner A10 MK802+ Android 4.0 Mini PC zou rond 29 augustus verstuurd worden. Echter kreeg ik op 28 augustus een bericht dat de verwachte datum 7 september zou worden. Maar ik kon de bestelling annuleren. Dat heb ik gedaan en kreeg de melding dat het bedrag binnen 5 tot 10 werkdagen teruggestort zou worden. Bij staat het er al binnen 3 werkdagen op mijn rekening.

iBood verliest zijn glans

Ik heb al veel besteld. Het is verschillende keren voorgekomen dat iBood zich niet aan de levertermijn kon houden.

Ook zaten er menigmaal addertjes onder het gras, zoals een andere specificatie dan vermeld.

Waren er in het begin verrassende producten met spectaculaire kortingen, inmiddels verwatert het met meer aanbiedingen per dag.

De tekst bij de aanbieding (het verkooppraatje) begint een irritant toontje te krijgen. erg popi en vaak weinig terzake. Daardoor voel ik mij als klant minder aangesproken.

De combinatie met het forum blijft een belangrijk extra. Ik raadpleeg het forum vaak en concludeer dan dat een product ook nadelen heeft.

Ibood

ook de garantie goed geregeld.

Meerdere malen besteld. Tot nu toe alleen een stofzuiger waar te snel de zuigmond van kapot was. Garantieproces helder op de site. Defect onderdeel opgestuurd en keurig vervangen door nieuw onderdeel.

Goed bezig!

Elke dag nieuwe aanbiedingen, maar ze mogen iets gevarieerder en origineler zijn.
Wel goede prijzen!
Met de verzending nog geen problemen gehad.
Dik tevreden van de vorige aankopen!

Top!

Iedere dag afwachten wat voor topaanbieding er komt. Op deze wijze al een aantal goede producten, vooral op multimedia gebied, aangeschaft. Denk om de impulsieve aankoop ;)

Ibood

alles ok van bestelling tot leveren

over positieve dingen valt nu eenmaal niet veel te zeggen, dank u wel en doe zo voor!

Goede aanbiedingen

Via Ibood worden vaak hele goede aanbiedingen gestuurd.

Goede site!

De levering duurt vaak wel lang (3-6 weken) maar de goederen zijn altijd in orde en voor een goede prijs. Er zijn geen onvoorziene dingen, alles staat genoemd.

Nog nooit problemen gehad

Bestelling altijd mooit op tijd, als er vertraging gaat zijn krijg ja altijd goed op voorhand een melding hiervan. Super goeie prijzen en ondertussen toch wel een 10 tal items besteld gedurende de laatste 2-3 jaren.

zalig

zalige site, zou wel leuk zijn moest er 2 maal per maand een boodhunt zijn.

Absoluut een aanrader!

Bij iBood krijgen ze het voor elkaar om elke 'dag' weer een artikel aan te bieden voor een leuke prijs.
Ook de hunt die razend populair is...zo snel er artikelen voorbij flitsen, nog meer leuke aanbiedingen.
En toch ondanks de vele bestellingen die daar de deur uitvliegen,
de artikelen zeer snel in huis zijn en goed verpakt.
Je krijgt altijd de status van betaling en levering netjes via e-mail.
Super!
(Binnenkort weer een Hunt? Ik zit klaar)

goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, soms wel langer wachten op product

Ibood

leuke, maar vaak er te luxe producten

leuke site.
ik kijk elke dag naar de aanbieding.
maar kopen dit er vaak niet bij omdat de producten meestal te luxe zijn.
ik mis een beetje de gewone producten.
dingen die je dagelijks gebruikt enz

wel ok

goede leuke aanbiedingen maar de levertijd is vaak belachelijk lang !
tevens zijn de verzendkosten ook te hoog ....
ook is de after service vaak niet wat het moet zijn ...
ibood moet dit echt gaan aanpassen , dit past niet bij een bedrijf in 2012

leuke aanbiedingen

Ik koop af en toe wat, vooral waardebonnen voor andere webwinkels vind ik interessant. Zo was de waardebon voor wijnvoordeel een mooie actie. Voor de rest zijn er vaak een heleboel aanbiedingen die je niet nodig hebt, maar je kan ook niet alles kopen.

Ibood

waanzinnige kortingen, zeker tijdens de IBOOD hunt

Kortingpercentage van 50% bij dagaanbiedingen is bij IBOOD meer regel dan uitzondering. De levering is betrouwbaar maar niet altijd snel. Bij de hunt's zijn de kortingen vaak nog hoger. De aangeboden goederen zijn van de betere merken. Echt de moeite waard om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Ibood

Een aantal aankopen gedaan naar tevredenheid

Aanbod is goed, prijs is ten opzichte van de adviesverkoop prijs goed.
Levering duidelijk, en indien niet op tijd wordt er netjes een bericht gestuurd.

Ibood

soms intresante aanbiedingen,dagelijks in de mailbox

al enkele artikels gekocht bij ibood,goede prijs en de levering kan wat duren maar uiteindelijk komt alles in orde.

Ibood

Leuke aanbieding, prima levering en goed product.

Heb hier een Belkin share router gekocht waar we veel plezier van hebben. Deze werd keurig geleverd. Wel wat langere levertijd maar dat wordt keurig op de site aangegegeven.

Ibood

prima site, en de eerste

Ik kreeg mijn bestelling binnen, beter dan save my day. Daar zijn de aangesloten sites niet zo gebruikers vriendelijk.

• Hilversum, NL
  • 9 Beoordelingen

Echt voor de man een topsite

Mijn man is een echte computernerd en zit dagelijks op iBood te kijken naar gadgets en elektronica. Hij heeft al meerdere keren iets besteld en altijd tevreden. Ook voor mij handig, als ie jarig is weet ik waar ik moet zijn.

Ibood

Slechte service.. vooral bij het retourneren van het gekochte object..

Na het retourneren van het gekochte object, kreeg ik geen bevestiging dat het object terug is... en ook geen reactie nadat ik 3 keer via hun ticket services gemeld heb.. daarna belde ik op de klantenservice.. kreeg ik een botte reactie.. en daarna moest ik 2 weken wachten tot dat ik het bedrag terug kreeg...

Eigenlijk verdient ibood -5 sterren, maar omdat er niet is... dan krijgt ie 1 van mij..

Ik zal NOOIT meer bij ibood kopen..

leuke aanbiedingen

de aanbiedingen zijn leuk. meerdere keren wat besteld en geen problemen mee gehad.

Wel is de hunt heel irritant. voordat de pagina geladen is zijn de aanbiedingen al weg.

Ibood

Leuke aanbiedingen maar zeer slechte service

Naar aanleiding van drie bestellingen in de afgelopen jaren heb ik besloten om geen bestellingen meer te plaatsen bij ibood. De aanbiedingen zijn prima maar de service is ronduit dramatisch.

Producten werden in drie gevallen ruim te laat verstuurd zonder melding hiervan. Een van de producten (band hero pakket) was defect bij levering, nadat ik het pakket heb teruggestuurd geen reactie of ontvangstbevestiging. Na diverse malen contact gezocht te hebben uiteindelijk flauw gaan doen op het dagelijkse forum waarna ik wel reactie kreeg. Mijn geld zou binnen 10(!) werkdagen teruggestort worden, dit werden uiteindelijk meer dan 30 werkdagen.

Andere bestelling verliepen ook verre van vlekkeloos. Ik heb mijn conclusies getrokken en ben overgestapt naar 1dayfly die de zaakjes achter de schermen wél op orde lijken te hebben.

Ibood

Spannend, leuk en goedkoop, moet transparanter

Ik heb geen negatieve ervaringen met iBood, en ik ben altijd blij met wat ik ontvangen heb, maar merk van veel gebruikers dat ze niet goed geholpen zijn met hun klachten. Dat is een gemiste kans.

Ook worden mensen op het open forum weggejorist bij klachten, wat ik niet vindt kunnen. Als je staat voor je zaak moet je die dingen zichtbaar laten zijn. Excuus van de moderatie is "off-topic", maar dat zou ik graag voor mezelf willen bepalen. Alstublieft dank u wel.

Toppers!

Leuk concept, leuke producten over het algemeen. Mag wat meer variatie!

Is Ibood uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.