We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ifixmania Beoordelingen

Ifixmania Logo
Klanten zeggen: »Slechte kwaliteit en niet te vertrouwen!« »top service!« »Je moet geen haast hebben..« 4
Middelmatig

Featured review of Ifixmania

• Hans
  • Breukelen,

zoals het hoort

Gister mijn achterkant van mijn iPhone 4 laten vervangen bij iFixMania. Ik kon op mijn reparatie wachten die na ca. 15 minuten alweer klaar was! Mijn iPhone is nu weer zoals het hoort, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Groet,
H. De Koning

• KJ
  • Utrecht, NL
  • 1 Beoordeling

Slechte kwaliteit en niet te vertrouwen!

Levert uiterst slechte kwaliteit, de onderdelen die deze jongen gebruikt zien er als goedkope namaak uit. Na reparatie werkte de telefoons niet naar behoren. Hij heeft geweigerd hier verder wat aan te doen, dit viel onder mijn "eigen risico"... Het lijkt erop of deze jonge jongen alleen op winst uit is en helemaal geen verstand heeft van netjes zaken doen. Ik raad dan ook ten sterkste af met dit bedrijf in zee te gaan!

• thijs
  • Zoetermeer, NL

top service!

zeer snelle service! Ik had een iPhone scherm besteld via ifixmania.nl
alles verliep netjes, na enige tijd zag ik dat ze ook andere accessoires verkochten. Dus ik heb een headset besteld! weer werd ik uitstekend geholpen, een aanrader dus!

Ifixmania

Je moet geen haast hebben..

Mijn ervaring is dat deze jonge ondernemer zijn zaken niet erg serieus neemt. Ondanks dat de producten, althans volgens de website, op voorraad waren werd mijn bestelling maar niet opgestuurd. Ook het mailverkeer verliep ontzettend traag. Uiteindelijk ben ik mijn bestelling maar zelf gaan halen. Als ik vervolgens mijn verzendkosten terugvraag wordt ik uitgelachen, werkelijk onbeschoft. Daarbij is mij verteld dat de bestelling al was opgestuurd maar er geen verzendbewijs was. Dit is achteraf een leugen gebleken. Erg jammer allemaal want ik had nog veel meer spullen nodig. Producten (usb kabel, batterij en oortjes) waren verder oke vandaar toch nog twee sterren. Gereedschapset is van zeer slechte kwaliteit!

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten