[REPLY]
jeg kan varmt anbefale at handle hos Image Kids, en nem web shop og en hurtig og effektiv levering,
Jeg fandt image kids via en søgning på nettet efter Petit Bateau på tilbud. Jeg fik nogle rigtig fine ting på tilbud og de blev leveret inden for få dage. 100% tilfredshed. Vil helt sikkert handle her igen
Nemt og ukompliceret at handle hos Image Kids. Talte med Charlotte fra Image Kids, som var utrolig sød og service minded.
God og professionel hjemmeside med fornuftige priser.
Fik det købte i løbet af 2 dage - meget god og hurtig service!
Mit første eventyr udi at købe tøj til min datter på nettet, men jeg er gået virkelig systematisk til værks. Virkelig imponeret over imagekids. 1) Brugervenligheden på hjemmesiden i top, incl at man kan se hvilke størrelser der er tilbage UDEN at skulle klikke ind på det man er interesseret i. 2) Skrev et spørgsmål om leveringen kl 22
- fik svar næste morgen kl halv ni. 3) Superglad for alle mine indkøb. Hver eneste genstand var som beskrevet på hjemmesiden. 4) Prisreduktionerne er virkelig til at få øje på! Skønt
Dejligt med en så fantastisk service trods lidt forviklinger.
Varen kom lynhurtigt, og jeg vil absolut anbefale, og vender bestemt også selv tilbage.
Rigtig fint Petit Bateau udvalg, som dog gerne måtte være endnu større, f.eks. mere tøj (ikke undertøj eller nattøj).
Sød og imødekommende service per telefon.
Hurtig forsendelse.
Nem og overskuelig hjemmeside og hurtig levering! Kan godt anbefales
Hurtig levering, men jeg havde bedt om, at få pakket det indkøbte ind. Dét var ikke sket.
Ellers intet at klage over. :-)
Du kan roligt handle her. Jeg vil gøre det igen og er sikker på, at jeg igen får den samme gode oplevelse.
Første køb hos Imagekids, fik en fejlfri oplevelse og vil handle her igen. Gode priser på Petit Bateaux:)
PERFEKT. God og overskuelig side. Nemt at bestille. Hurtig levering. Flotte varer.
Kun de bedste anbefalinger fra mig :-)
Butikken har et stort udvalg og hurtig levering af bestilte varer. Eneste minus er en lidt rodet hjemmeside med små varefotos.
Så fine varer jeg modtog halvandet døgn efter bestilling. Er bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos dem.
En perfekt hurtig handel og fine varer. Dejligt at få besked om hvornår varen er afsendt.
God kundeservice - dog stemmer farve på trøje ikke overens med hjemmeside.
Fik min bestilte varer to dage efter bestillingen. Ingen problemer.
godt overblik på website og hurtig levering.
Rigtig dejlige butik med skønne ting,gode billeder og forklaring på varerne.jeg kunne købe mig fattig til mine 3 skønne børnebørn.
Har været super glad for firmets reaktionsevne. Deres gode oplysninger vedr forsendelse og levering Mit barnebarn Olivia var super glad for pakken med tøj.
Intet dårligt at sige og dag til dag levering, det er virkelig godt.
Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig ordrebehandling.
hurtig levering og fin overskuelig hjemmeside med gode udsalgstilbud
Rigtig fin service - gode priser og hurtig levering!
Alt har fungeret fantastisk. God service, og så sender man til Stockholm.
Hurtig levering og god service.
Dog var varerne ikke pakket super pænt ind. Men det er jo hvad man går op i...
God hjemmeside, som holder hvad de lover, og afsender hurtigt.
Fantastisk service, da jeg ringede og bad om at få mine varer sendt pr. brev, så det kunne nåes til min datters fødselsdag. Det var der ingen problemer med, og vi nåede det hele!
Leveringen kom hurtigt. Handler der helt sikkert igen og vil anbefale det til andre