[REPLY]
Bestilte en tablet i februar, som aldrig er kommet frem... Der er ikke kommet svar, når jeg skriver mails, og da jeg endelig fandt frem til et tlf. nr. var der ingen abonnent!!!!
Nu har de haft retur forsendelsen i 14 dage, og der er intet sket, trod utallige henvendelser via mail! Stadig fuldstændig UMULIG at komme i kontakt med!
Lader ikke til, at Jecopix hverken har styr på logistiken eller tilfredse kunder. Der var engang en lærer på logistik uddannelse, der sagde: man ved ikke noget om kvaliteten af et firma, før du har brug for at komme i kontakt med dem? Og der må jeg stemme i. Alt respekt for, at bogen har fået kontakt til en producent i Kina, der kan levere en prisbillig tablet. Flot designet hjemmeside, dog lidt rodet navigering, med hensyn til at først se produkterne og så logge over på en anden side, for at komme til webshoppen, for at kunne se produkterne igen og købe dem.
Jeg bestilte selv en tab one 2, og lavede selv fejlen ved ikke at gå tilbage fra paypal, så jeg fik ingen bekræftigelse, men beløbet tog de med det samme. Jecopix v/ Claus Ovesen, kunne dog ikke sende mig en bekræftigelse, da jeg endelig fik svar på email? Beløb blev i stedet sat tilbage, og jeg lavede så et nyt køb, hvor jeg gjorde som jeg skulle. Fik bekræftigelse med det samme.
Har brugt paypal i mange år, når jeg har købt fra Amazon og Ebay. Kontaktede dog min bank, med hensyn til at de hævede beløbet med det samme. Beskeden fra banken var, at det må firmaer godt, men at der er kutyme, for at først hæve beløbet, når varen er sendt.
Når man fik min TabOne2 den 16. marts, leveret på privaten og ikke på mit arbejde, som aftalt via mail med Claus Ovesen. Nå men, nu kom den endelig.
Fin finish, og imponerende tilbehør, men hardware mæssige levede den ikke op til forventningerne. Må indrømme at det, som en Samsung koster mere, er for mig det værd. Havde jo tid, pga. af den lange levering til at prøve den hos venner.
Jeg er ikke utilfreds med produktet på nogen måde.
Men jeg er utilfreds med deres serviceniveau/ support! Forløbet før levering, var ikke godt. Skulle måske, have fulgt min mave fornemmelse, og trukket mig fra købet? Pakkede den forsigtigt ud, og testede den. Hardware og WIFI var ikke god. Og det ville være et irritationsmoment, får min familie og jeg. Derfor pakkede jeg den pænt ned, med al original indpakning, oprette en RMA på hjemmesiden og sendte den retur lørdag den 17. marts. Forsøgt afleveret den 19.og ligget til afhentning siden den 20.? Dags dato ligger den stadig på posthuset og venter på afhentning af Jecopix? Nu har jeg mailet al information til dem på pakken, samt en en kopi af RMAen oprettet på deres hjemmeside. Tog en kopi til mig selv.
Jeg er naiv idealist, og tror derfor at den massive interesse og efterspørgsel, samt levering og logistik problemer, har været en for stor mundfuld for dem, og det tror jeg, at de inden for kort tid for styr på
Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.