[REPLY]
De website is erg overzichtelijk ingedeeld. Bestellen is eenvoudig en met Dynalogic voor de bezorging weet je wanneer je thuis moet zijn en wanneer je de deur uit kunt als je bestelling wordt geleverd (voor 22.00 = volgende werkdag!). Je krijgt een tijdvenster van 3 uur en binnen dat tijdvenster komt de chauffeur. Echt waar!
Problemen handelen zij correct af, erg netjes! Het assortiment is ruim, dus voor kabels ben je hier aan het goede adres!
Ik ben erg tevreden over KabelDirect, snel betalen en snel in huis.
Het assortiment is nu al veel groter dan de eerste keer dat ik bestelde.
Ik heb een paar keer besteld en alles was keurig verzorgd.
De reden dat ik geen 5 sterren geef is dat er in korte tijd twee keer een patchkabel sneuvelde die nog bijna nieuw was.
Lag dat aan de kwaliteit van de kabel, of aan de stofzuiger die geregeld heel die snoerenzooi tegen de plint aan ramt?
Vooralsnog verwijt ik het niet mijn leverancier....
Onlangs CAT5e UTP besteld en door Kabeldirect snel en op een nette manier volgens afspraak geleverd.
Ik was al een tijdje opzoek naar een rol netwerkkabel voor een redelijke prijs, na lang zoeken kwam ik uit op KabelDirect.nl waar momenteel een mooie actie loopt voor dit product.
Zending was binnen 2 dagen binnen en werd netjes afgeleverd inclusief pakbon door TNT. Zeer tevreden over de kwaliteit van het product.