[REPLY]
Jeg kan kun anbefale dette firma til andre. Lynhurtig levering, ingen fejl i leveringen, og ekstra bonus som hyggekager til kaffen. 5 stjerner herfra.
Bestilte flere forskellige varer, hvoraf den ene var en blandingspakke med 10 forskellige pakker kaffe jeg selv havde sammensat.
Varerne blev bestilt onsdag eftermiddag.
1 time senere fik jeg en mail om at varerne var pakket og afsendt.
Torsdag formiddag modtager jeg mail og sms om at varerne er klar til afhentning i mit lokale supermarked.
Så kan det bare ikke gøres meget bedre!
Vh
Søren
Nem og overskuelig hjemmeside. Har lige modtaget min Tassimo T42 med 15 pk. Tilbehør, som jeg bestilte søndag.
Har modtaget mail for bekræftelse, mail med faktura, mail for afsendelsen og igen da den var klar til afhentning.
Super nemt og det er ikke sidste gang jeg har bestilt varer hos jer
Mvh
Robert
Jeg kan da ved Gud kun anbefale jer til den helt store guld medalje. Sikke en service både når man ringer og sindsyg hurtig levering og super dejlig kaffe. Kan anbefale cap mundo. Til latte.
har nu placeret min anden ordre hos kaffekapslen.dk - kapsler til nespresso maskine - er meget tilfreds, både med website, leveringstid og produkter.
Kan varmt anbefale Cagliari og Cap Mundo kapslerne - de er af høj kvalitet.
kaffen i Bon Café kapslerne virker ikke som på højde med ovenstående, og kapslerne fra Ethical Coffee Company har det med at sætte sig fast i maskinen (og kaffen er heller ikke på højde med Cagliari og Cap Mundo) - men sitet og servicen er der intet at udsætte på.
Jeg bestilte en Dolce Gusto maskine den ene dag, og den næste fik jeg sms og e-mail om at den var ankommet til GLS Pakkeshoppen. Alt var som det skulle være. De havde endda lagt små Marabou chokolader ned i kassen. Det sidste var prikken over i'et. Flot service, og det er ikke sidste gang, jeg handler hos Kaffekapslen.dk.
Jeg bestilte Dolce Gusto kapsler den ene dag, og dagen efter var pakken leveret til GLS pakkeudlevering som jeg havde valgt.
Super hurtigt. Ikke sidste gang jeg handler der!
Bestilte min Piccolo "næsten" efter lukketid, men hurra for FB....den kom afsted aligevel, og wupti var den ankommet dagen efter, SEJT
Havde et lille problem, og igennem chatten OG bagefter blev jeg ringet op, wupti vi fik løst problemet...hold da op en SERVICE.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer, og i er også blevet anbefalet videre til mine kollegaer.
Super fast service... ordered yesterday, goods received this morning. Will shop with them again... well worth a visit / Super hurtig service ... bestilt i går, modtagne varer i morges. Vil handle med dem igen ... et besøg værd
Dæleme hurtig levering her til morgen :-)
Glæder mig til at komme igang og spare mange penge iforhold til originale Nespresso kapslers pris.
nem bestilling - meget hurtig levering. Helt perfekt.
Det hele var perfekt og dag til dag levering er genial.
servicen er bare i top.
Jeg takker mange gange for den gode oplevelse. Og den gode kaffemaskine :-)
Seriøst firma der leverer til tiden.
Jeg giver dem mine bedste anbefalinger.
Jeg er fast kunde fremover !
Benyttede mig af et tilbud på uoriginale Nespresso-kapsler. Har ikke villet benytte Nespressos monopol på markedet med alt for opskruede priser. 90 kapsler + 2 Bodum termokrus for 250 kr. Og så benytter de GLS, der modsat Post Danmark tillader et kommentarfelt hvor du kan uddybe hvor de skal stille kassen hvis man ikke er hjemme ved leveringen. Fri for at stå i kø på posthuset..
Prikken over i'et var så lige en håndfuld Marabou-karameller smidt i pakken..
P.S. Kaffe-smagen lever til fulde op til de originale "Vi-er-simpelthen-nødt-til-at-tage-3-gange-prisen-så-vi-har-penge-til-George-Clooney-reklamerne"-kapsler.
Godt gået.. Keep up the good work..
Jeg bestiller min vare mandag aften og har den onsdag formiddag, mere perfekt bliver det vist ikke. Billige priser, hurtig levering. Flot. Hvis jeg skulle handle mine Tassimo produkter her fremover, skulle der dog være et større udvalg.
1000 tak for eminent hurtig levering! :) Bestilte i går eftermiddags kl 13.30 og har netop modtaget min pakke, ligeså fint stillet ved min fordør som ønsket. Ikke noget med at skulle flere km til et postudsalg i et fjerntliggende supermarked for at hente en kæmpestor, uhåndterbar kasse. Fantastisk hurtig ekspedition fra jeres side. FLOT!!! :o) Mvh Hanne Andersen, Struer
Service er ikke chokolade i æsken når man har bestilt en ordre.Service er bl.a. at man får hjælp når noget går!
Jeg kan kun anbefale Kaffekapslen. Fra jeg har bestilt til ordren står i min carport, går der under et døgn, se det kalder jeg god service. Priserne er meget rimelige, altid gode tilbud, og mange fristelser ;-)
bestilte ca kl 15, pakken kom inden 10 dagen efter.
hvis bare alle webshops var som denne.
Hurtig service og bedre kaffe end den fra Nepresso. De havde endda lagt et par chokolader i æsken :-)
Bestilte midt på dagen og havde det hele næste dag - kan ikke gøres bedre.
Købte en pakke kapsler som blev leveret dagen efter. God hurtig service.
Man får bare den bedste service
næste gang du køber kaffekapsler køb hos kaffekapslen.dk
det er hurtig,nemt
Nem hjemmeside, gode info - og super hurtig levering
Jeg er en meget glad og tilfreds kunde.
Altid kaffe til tiden. :-) :-) :-) :-)
du får hvad du betaler for --stort udvalg og super service --+lidt godter --der gir smil
Vil varmt anbefale kaffekaplsen.dk - nemt at bestille og pakken bliver leveret i nærmeste GLS shop dagen efter, nemmere kan det ikke være! :D
Meget hurtig levering, stort udvalg, benyttede et super pakketilbud :-) Jeg kan varmt anbefale firmaet til andre...
Det er anden gang jeg bestiller hos kaffekapslen.dk og har også anbefalet firmaet til andre.
Bestilte sidst kapsler til min nespresso maskine og var noget bekymret da de virkede meget hårde, men efter at have kontaktet kaffekapslen.dk blev jeg beroliget.
Jeg kan varmt anbefale firmaet.
Her kan man roligt handle.... det er legende let at handle her
nemt og praktisk levering
Købte et pakketilbud, og blev leveret tirsdag middags (bestilte om søndagen) - eneste lille minus er, at jeg skulle hente den i en anden GLS pakkeshop end jeg havde bedt om, samt at jeg havde skrevet min kærestes navn på, som afhenter. Det blev bare ikke registreret. Derfor kun 4 stjerner - men kunne sagtens finde på at handle der igen
Hurtig levering. Alt er godt.
Der er ikke meget at tilføre, alt er vellykket og den lille overraskelse gjorde glæde blandt de mindste, en tilføjelse skulle være at det ville være godt hvis man kunne betale med paypal, (så alle kan handle ind selv uden kredit kort) det ville gøre kaffekapselen til mit absolutte favorit sted at købe ind.
God og hurtig service samt levering
Det er nemt at bestille sine varer, de bliver leveret hurtigt, og alt er som det skal være i pakken, så alt i alt er der ikke noget negativt at skrive om den handel.
Forsendelsen virkede perfekt og man kan lave udmærkede resultater ved selv at male sine bønner. Det eneste problem for mig er at jeg må fjerne kapslen fra maskinen med fingrene,hvorimod de originale kapsler springer ud af sig selv når man fører håntaget tilbage for at lave en ny kop kaffe.
Bo Frederiksen vond deze beoordeling nuttig
Har bestilt flere gange hos kaffekapslen. Hver gang er varerne modtaget 1-2 dage efter.
ligeledes om jeg har fået kaffe eller te , så smagen den godt