[REPLY]
Ik ben erg tevreden voor KoffieVoordeel. Goede prijzen, snelle levering, geen verzendkosten en mogelijkheid om achteraf te betalen. Echt top! Ga zo door.
Wij zijn erg te spreken over Koffievoordeel.nl. Ze vielen vooral op vanwege het net iets goedkoper aanbieden van de koffie en de mogelijkheid om per acceptgiro achteraf te betalen.
1 x is er per ongeluk 2 x dezelfde bestelling afgeleverd i.p.v. 1 maal. Dit kon natuurlijk wel teruggestuurd worden, maar omdat de koffie toch wel ooit op gaat hebben we het gehouden. Hier had ik wel melding van gemaakt en we kregen hierop 10 % korting op het extra geleverde pakket. Dit had ik niet verwacht en vond dit dus een zeer positieve ervaring met Koffievoordeel. We hopen dat we nog lang kunnen genieten van de heerlijke koffie en goede service.
Ben onder de indruk van de snelle levering en goede prijs voor de koffie producten. Bestelde een Illy pakket voor mij nieuwe machine en dt was de volgende dag direct geleverd.
Ga zo door!
Erg te spreken over de snelheid van levering, kosteloos bovendien en zeer coulant bij het ruilen van een verkeerd geplaatste bestelling. Goede aanbiedingen, ik kom graag terug.
Supersnelle, vriendelijke service. Toen bleek dat ik het verkeerde product had besteld werd het meteen kosteloos opgehaald en kreeg ik de nieuwe juiste koffie geleverd.
Hebben zo juist de Illy bestelling binnen gekregen. We zijn erg onder de indruk van de snelle levering and last but not at least van de prijs !!!
Zelfs goedkoper dan de groothandel en ook nog altijd gratis thuisbezorgd.
Goede communicatie en prima levering, zeer goede kwaliteit van de koffie voor een goede prijs.
Een groot voordeel is dat je geen verzendkosten hoeft te betalen, en een bijkomend voordeel vind ik dat ik achteraf kan betalen.
Pretenderen de goedkoopste te zijn terwijl de (koffie) concurrent voordeliger is.
Kunnen pas na 2 werkdagen reageren op een mail. En willen op alles het laatste woord hebben!
Feit blijft dat ze dus NIET de voordeligste zijn en daar hoor je ze dan ineens niet meer over!
We zijn klanten van het eerste uur, en hebben de afgelopen jaren zeer goede ervaringen opgedaan met Koffievoordeel. Prijzen en levertijden zijn buitengewoon goed te noemen. Ga zo door!