We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Koopjessite! Beoordelingen

Koopjessite! Logo
Klanten zeggen: »Bij 'Koopjessite' kun je GeRust bestellen« »gewoon prima!« »perfecte service en snelle levertijd« 829
Goed
8.8 van 10

829 klanten beoordelingen
Beoordeel
  • BEOORDELINGEN (829)

Featured review of Koopjessite!

• GezLor

Bij 'Koopjessite' kun je GeRust bestellen

Ik heb nu twee artikelen bij 'Koopjessite' besteld, en dit verliep tot volle tevredenheid, ook de service via e-mail door een paar vragen te stellen was correct en direct. Prijzen en kwaliteit in orde.

gewoon prima!

Alles prima verlopen, geen enkele klacht!

Koopjessite!

perfecte service en snelle levertijd

mooie eenvoudige site overzichtelijk en duidelijk
niet altijd mijn artikelen en ook vaak herhalingen
maar verder ijzersterk

• CW

Goed geregeld

Aan te bevelen.

prima snelle levering

ze beloven volgende dag te leveren en dat gebeurde ook. de verpakking was ook prima.

perfect

bestelling volgende dag al geleverd.

snelle en correcte service

De door mij bestelde zaken zijn werkelijk zeer snel en goed verpakt verzonden. Een compliment is hier zeker op zijn plaats. Ik doe vaker bestellingen via internet en soms wacht ik meer dan een week op de producten die ik dan al wel betaald heb.

Supersnelle levering

Helemaal super, 1 klik op de knop en de volgende dag al in huis, aanrader dus!

• chris
  • Geverifieerde koper

super snelle betrouwbare service.

Mooie site, betrouwbare betaling, goede terugkoppeling via mail en snelle levering

• Aron

Snelle service

Binnen een paar dagen had ik mijn koopje al in huis. Geweldig hoe snel de service is.

valt tegen

afstandsbediening werkt niet, batterij kan niet verwisselt worden.

Beste Lieselotte,

Vervelend om te horen dat de afstandbediening niet werkt. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om dit probleem te verhelpen.

Onze excuses voor het ongemak.

Niek

degelijk

Koopjessite is zeker aan te raden : leuke hebbedingetjes tegen scherpe prijzen. Af en toe klopt de beschrijving niet altijd, maar lees het forum in geval van twijfel. Snelle verzending en geen probleem met retour.

• Ron
  • 3 Beoordelingen

Correcte afhandeling

Meerdere artikelen via koopjessite gekocht..
Snelle levering, een keer een defect artikel ontvangen, maar direct nieuw geleverd. Top!

brievenbuspost

net als bij de police-tors, kleine artikelen, zonder veel verpakking, past in de brievenbus.
makkelijker voor de bezorger, en voor de ontvanger, en de verzender is goedkoper uit. (gewicht & omvang)

• Robin

• Han

Betrouwbaar!

Perfect...netjes geleverd!

Koopjessite!

Eerste aankoop is goed verlopen, een aanrader, maar omdat het slechts de eerste aankoop is 4 i.p.v. 5 sterren.

M'n eerste aankoop is zonder problemen, perfect afgehandeld, vlugge levering en item zoals beschreven, een topper, maar zoals ik al zei, is nog maar de eerste aankoop. Tot nog toe heeeel tevreden.

• Heidi

Zeer goede service!

Alles heel goed verlopen.

• Amy

slechte service qua verzending

Een maand moeten wachten op een bestelling vind ik echt veel te lang. zeker als de status al weken op afgeleverd staat.

Beste Amy,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de verzending langer heeft geduurd dan u en wijzelf gehoopt hadden. Het blijkt dat een verkeerd afleveradres er voor gezorgd heeft dat het allemaal langer geduurd heeft. Onze excuses hiervoor.

Niek

• Micky
  • Eindhoven, NL
  • 10 Beoordelingen
  • Geverifieerde koper

Snelle en goedkope website!

Goedkope aanbiedingen en goede producten, en nog snel ook.
Helemaal top!

• Akif
  • Geverifieerde koper

Bestellingen altijd op tijd.

Ik heb tot nu toe 2 bestellingen gedaan, altijd op tijd bestellingen aangekomen.

Goede Communucatie

Voor belgie nog geen mogelijkheid
gratis electronisch te betalen
enkel via internationale overschrijving
NA betalingsmail anders is er nog een misverstand!
Hoewel alles komt in orde!

• Femke
  • Geverifieerde koper

Duidelijk snel en goeide service

Ik heb al eerder wat besteld maar was slechte kwalitiet. Na dat ik een mail had gestuurd kreeg ik gelijk antw en men geld terug. Iets retour sturen is makelijk. Maar ook ruilen is geen probleem. Je word altijd snel en vriendelijk geholpen.

• nanda
  • Geverifieerde koper

alles snel en goed afgehandeld

Vorige week voor het eerst iets besteld , er was iets fout gegaan met mijn @mail adres dus ff gebeld, vriendelijk geholpen en de volgende dag had ik alles in huis .

• Walter
  • Geverifieerde koper

Service snel, geleverd item OK, maar anders dan op de foto.

Zoals gezegd, het pakje kwam sneller aan dan verwacht. De inhoud léék echter wel op wat ik op internet zag en diende 't zelfde doel, was echter anders van concept en zag er alleszins niet zo goed/degelijk uit als op foto. Kwalitatief kan ik evident niet vergelijken.
Deze "universele" gsm houder doet wel wat je van hem verwacht: je gsm houden in de wagen. Voorlopig toch... ;-)

Koopjessite!

OK, alleen duurt het wat lang om in België te leveren.

OK, alleen duurt het wat lang om in België te leveren.

• GJNA

Warme douche

Een defecte accu opgestuurd en binnen 10 dagen een nieuwe ontvangen

Geen problemen

Tevreden dus

goed bedrijf goede service

goede aanbiedingen voor een goede prijs en bijna nooit verzendkosten, Wel vaak dezelfde artikelen.

nog niets ontvangen

ik wacht nog steeds op mijn bestelling.....

• Hans
  • Geverifieerde koper

onverwacht goed spul voor lage prijs

Kort en krachtige website met soms een aantrekkelijk artikel voor een redelijke tot lage prijs.
Transactie is gemakkelijk af te ronden en de spullen worden snel geleverd. Dus goed in de gaten houden welke producten aangeboden worden.

• André

Tevreden

Prima verlopen!

• Willy

Uiterst correct

Nadat ik mijn bestelling na 2 weken nog niet ontvangen had (terwijl deze wel verstuurd zou zijn) contact opgenomen met de klantenservice van Koopjessite. Meteen werd toegezegd dat de bestelling nogmaals verstuurd zou worden. En inderdaad na 2 dagen werd mijn bestelling nu wel bezorgd. TOP !!
Vertrouwen volledig hersteld (wat ik van POST.NL niet kan zeggen).

Koopjessite!

Koopjesservice geeft een geweldige service!

Na een telefoontje over een geleverde defecte lader werd er binnen twee dagen een nieuwe afgeleverd. Keurig afgehandeld!

• Degier
  • Geverifieerde koper

Klanten service op een hoog niveau

NAAR AANLEIDING VAN EEN VRAAG GESTELD VIA EEN MAILTJE KEURIG ANTWOORD GEKREGEN EN VERVOLGENS HET GEVRAAGDE GEKREGEN.

prima prijs/kwaliteit verhouding!

Niets aan toe te voegen. Zelfs bij een probleempje
bij aflevering correct en snel opgelost

Scherpe prijzen.

Mijn bestelling was iets afwijkend en ging niet helemaal goed. Een mailtje en het werd gelijk naar tevredenheid opgelost.
Gewoon top, mensen mogen fouten maken, prima webwinkel!

Goede en snelle service

Goede en snelle service.
Bij contact met de klantenservice snelle reactie en goede verwerking.
Ben zeer tevreden.
Ook het feit dat er geen verzendkosten bijkomen voor de artikelen is extra fijn, omdat het vaak om kleinere, goedkopere items gaat.

• sevek

Prima en snelle levering

Goede koopjessite zeker aan te bevelen. Binnen twee dagen geleverd.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten