We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Laptopaccubatterij Beoordelingen

Laptopaccubatterij Logo
Klanten zeggen: »Zeer teleurgesteld!« »Laptopaccubatterij.nl niet wat je verwacht« 1
Goed

• Rob
  • Steenwijk, NL
  • 1 Beoordeling

Zeer teleurgesteld!

Een zeer slechte en onbetrouwbare leverancier. Je kunt wel bestellen maar krijgt geen orderbevestiging en dus ook geen contactinformatie. Ik ontving na 8 weken een tweedehands en 3 jaar (2009) oude harddisk. Daarnaast was deze onverpakt (los in een bubbeltjes enveloppe) zonder pakbon o.i.d. en was direct al defect!
Ik krijg geen enkele reactie via de mail en ben mijn geld dus gewoon kwijt!

Laptopaccubatterij

Laptopaccubatterij.nl niet wat je verwacht

Ik heb op deze site een nieuwe schijf voor mijn macbook gekocht. De layout van de site is nogal summier (een duidelijke zen cart kloon) en dat wekt niet meteen vertrouwen. Ook de paypal recipient (een of andere merkwaardige naam) zag er niet al te best uit, dus met weinig verwachting heb ik mijn geld overgemaakt. Wat ook verrassend was is dat de site er helemaal Nederlands uit zag en niettemin de bestelling nogal lang wegbleef. Het blijkt echter dat de leverancier ergens in China zit. Toch kan geleverd worden voor een tientje, maar dan wel over een week of twee.
Contact gehad met de store owner. Prima verlopen. Onderdeel netjes opgestuurd met tracking via de switzerse mail. Prima handling dus en prima kwaliteit onderdeel voor nog niet de helft van de gangbare prijs.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten