We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Laptopcentrale Beoordelingen

Laptopcentrale Logo
Klanten zeggen: »Vriendelijke mensen en een hele goede service« »Goedkoop, en service gericht!« »snelle service laptop prima« 4
Goed

• Rob
  • Rob
  • Marum, NL
  • 2 Beoordelingen

Goedkoop, en service gericht!

Met laptopcentrale kwam ik in aanraking nadat ik bij Viadennis geweest was. Laptopcentrale heeft leuke laptop's voor een schappelijke prijs in de aanbieding. In mijn keuze werd ik dan ook goed begeleid, en heb hiermee voor mijn dochter van 10 een leuke internetlaptop gekocht. Ik moest even wachten totdat de laptop geinstalleerd was, en kreeg hiervoor zelfs koffie met een plak cake aangeboden!

Laptopcentrale, bedankt voor de service. Als ik weer een nodig heb kom ik zeker terug!

Featured review of Laptopcentrale

Laptopcentrale

Vriendelijke mensen en een hele goede service

Hier afgelopen maandag een Dell E6400 laptop gekocht voor 250 euro, ik kreeg een bakje koffie en alles werd gratis geconfigureerd voor direct gebruikt bij mij thuis. Tijdens de installatie kreeg ik goede tips over hoe je het beste een accu kan behouden en tips over hoe je het beste met een laptop kan omgaan. Ik kreeg een gratis autolader voor mijn kinderen omdat ik op vakantie ga.

Gigantisch groot assortiment en uitzonderlijke vriendelijk personeel

Laptopcentrale is een echte aanrader als u een Dell laptop wilt aanschaffen.

snelle service laptop prima

snelle levering, binnen 3 dagen; laptop ziet er nog uitstekend uit, met minimale gebruikssporen; een te verwachten punt is (natuurlijk) de batterij die minder dan een uur meegaat; maar ik zou er zeker weer kopen!

Laptopcentrale

Uitgebreid tijd voor bezichtiging en vragen, scherpe prijzen - ook op accessoires

Een maand geleden een Dell Latitude XT tablet gekocht na bezichtiging. Uitvoerig de tijd gekregen om alles te testen alvorens te kopen. De notebook is meer dan een jaar oud, maar qua uiterlijk toch werkelijk 100% als nieuw. Ook de accu is in goede staat. Deze maand extra (nieuwe & 2de hands) accessoires gekocht bij deze webwinkel tegen een flink lagere prijs dan ik kwijt zou zijn geweest als ik alles bij Dell had gekocht. Deze accessoires stonden niet op de website, dus navraag loont. De meeste e-mails werden binnen 2 uur beantwoord.

vond deze beoordeling nuttig. Bent u het daarmee eens?

Bedankt voor uw recensie.

Sluiten