[REPLY]
förhoppningsvis lättlevererat till födelsedagsbarnet också :-D
Det gick snabbt och enkelt både att beställa och att då hem varorna.
Den lilla påsen med gelehjärtan var inte väntad och inte för att det är så stor grej men det var ändå så gulligt. Små saker kan ibland göra stor skillnad! Jättefint!
Mycket bra service och snabb leverans på ett smidigt sätt. 5/5
Rekomenderas!
Perfekt, snabb service! Bra information.
Fantastiskt! Beställde dag 1 så fick vi varorna dag 2!
Inget att an.ärka på!
Allt fungerade perfekt, från beställning till Leverans! den Personliga kundservice jag fick, då jag behövde byta en vara, var Utmärk, Tveka inte att handla av denna leverantör.
Snabb leverans och en extra överraskning i paketet - kunde inte ha blivit bättre!
Som ovan köpare på "nätet" gick det riktigt bra.
Fin presentation på varorna och snabb leverans.
Kommer säkert att återkomma.
Bara positivt, vackrare i verkligheten. Supernöjd!
Leveransen gick relativt fort och det var mycket snyggt att välja på i butiken!
Bra produkt för lagom pris.
Beställde en knivmagnet-list. Allt gick som det skulle.
Jag är mer än nöjd. Beställde varan på måndag kvällen och den kom på Onsdagen. Så nöjd. :)
Beställningen av de blåa muggarna gick som en dans;
det blev en snabb leverans!
Mycket glad åt min vinst. Har länge sneglat åt en poncho att värma en ond rygg med när jag ser på TV eller som den invigdes med igår, den fick hänga över axlarna på mig när jag gick på 50-års kalas. Härligt eller hur ?
Enkelt att beställa och supersnabb leverans. Tusen tusen tack !
Snabb leverans och inget strul. Jag är nöjd med mitt köp
Snabbt, smidigt och god kommunikation! Har bara gott att säga!
Snabb leverans och otroligt nöjd med mitt inköp! Jag kommer definitivt återkomma till LevHemma.se
Strul med leverans från leverantören löstes på proffsigaste vis (hade en deadline då jag senast behövde leveransen, och fick den 2 dagar innan!!! )
Snabb och smidig leverans. Absolut nöjd!
Hemsidan var enkel att beställa ifrån och jag fick hem mina varor snabbt. Jag kommer definitivt att handla här igen.
Jag tycker att mitt köp motsvarade era bilder och min förväntan. Det var snabb leverans och så var det ju lite godis också.
Snabb och säker leverans!
Återkommer gärna när jag behöver något.
MVH
Snabb leverans och mycket god information via mail.
Fick varan och det stog på norska? Och inte vilket brändle man ska ha till lyktan? Dåligt :( Annars va det väl bra
Enkelt att beställa och snabb leverans, jättebra!
Torsdagen den 7/3 kl 09 gjorde jag en beställning hos er. 2 timmar senare fick jag besked att ni endast hade 1 i lager men att ni skickade 2 st direkt från Newport. Riktigt bra agerat. Måndagen den 11/3 fick jag leveransen. HELT ENKELT PERFEKT.
Önskar att all webbhandel hade fungerat lika bra. STORT TACK!
Jonny Nilsson
Jag är mycket nöjd med snabbt oc h effektivt utförande av min beställning, som blev till belåtenhet. Bemötandet känns förtroendeingivande och jag återkommer gärna som kund.
Ett mycket positivt personligt bemötande och fantastisk service. Handla här - Så blir Du väl omhändertagen! Jag beställde produkterna (icke lagervara) på fredagen och kunde redan på tisdag förmiddag hämta ut leveransen på närmaste utlämningsställe. Allt till ett bra pris!
Efter allt strul med leveransen har jag fått en perfekt uppföljning så allt kom fram i rätt tid. En personlig service av högsta klass!