Madeleine Fashion Beoordelingen

Madeleine Fashion Beoordelingen

Laag
4.9
van 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Beoordeel
4 Trustpilot beoordelingen
|
Meest recente beoordeling
laat zienverbergen Distributie van beoordelingen
Distributie van beoordelingen

Beoordelingen

Over

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

De prijzen op de Nederlandse site zijn veel te hoog! Verschilt in Duitsland soms tot € 40

Ik ken deze winkel vanuit Duitsland en heb daar al een keer besteld. Op zich zijn het heel erg mooie en leuke artikels. Maar de prijzen in de Nederlandse shop zijn veel te hoog. Zo betaal je snel € 40 meer dan op de Duitse site. Heb je familie in Duitsland of een Duitse adres, dan beter via de Duitse site bestellen! Een reden zal de BTW zijn, maar dit zijn alleen maar 2% en niet 33%.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

dubieuze webwinkel

Vreemd bedrijf. ik doe daar een bestelling , krijg ik eerst een mail dat ik niet woon op mijn woonadres, want daar is een bedrijf gevestigd of ik ff wil vooruitbetalen, want zo werkt dat als je via een bedrijfsadres besteld. mail terug daar woon ik wel. krijg ik een week later pas antwoord : of ik dan toch maar wil vooruitbetalen want ik bestel voor het eerst en dan nog meer dan 50 % ook. hoe dit bedrijf aan een thuiswinkel waarborg komt is mij een raadsel, als je altijd wil dat mensen vooruit betalen neem dat dan ook op in je standaardvoorwaarden , of geldt vooruitbetaling alleen maar als je een buitenlandse achternaam heb?

Ik bestel regelmatig via internet ook op rekening, zelfde bedragen, nooit vragen gehad/ nooit problemen. ik besteed mijn geld wel ergens anders.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Belgonvriendelijke onlineshop

Je moet wel gek zijn om er als Belg je bestelling te plaatsen. Meeste artikelen zijn in omringende landen (NL -en D-site) tot 20% goedkoper. Als Belg kan je echter niet bestellen via deze sites (geen leveringen in het buitenland). Dan maar wachten op de solden. Wéér gefopt. In Nederland starten de soldenkoopjes vroeger. Bijgevolg: heel wat artikels uitgeput tegen dat de solden in België start.
Mijn newsletter werd definitief geschrapt. Ik besteed mijn geld wel aan Belgvriendelijke sites.
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Madeleine Fashion

Onduidelijke communicatie met name bij het retour zenden van uw product. Lang wachten ( een maand is niets) totdat u uw geld retour ziet. En als u pech heeft moet u er ook nog zelf achter aan..

Kort gezegd:geen aanrader!

Is Madeleine Fashion uw bedrijf?

Leer uw klanten kennen.
Claim uw bedrijfsprofiel hier. Krijg een echt inzicht in uw klanten en beantwoord uw klanten. Het is gratis.

Claim dit bedrijf Lees meer

Is dit uw bedrijf?

Gebruik nu de exclusieve tools van Trustpilot om beoordelingen te verzamelen, en gebruik onze kickstart-service om te beginnen! En vergeet niet, het beantwoorden van klanten is altijd gratis. Lees meer

Claim dit bedrijf

Support

Over dit bedrijf

De MADELEINE catalogus en online shop stellen hoogwaardige mode voor aan bijzonder stijlvolle klanten die oog hebben voor de laatste tendensen. Wij willen met onze diensten inspelen op uw verwachtingen: uw tevredenheid is onze prioriteit. MADELEINE besteedt de grootste zorg aan de kwaliteit van de producten. Alle artikelen die u in uw catalogus of in de online shop ziet zijn bij wet gegarandeerd tegen gebreken en verborgen fouten. Onze producten worden geleverd zolang de voorraad strekt.

Bezoek Madeleine Fashion

Categorie

Madeleine Fashion staat op nummer 13 van de 13 in de categorie

Trustpilot's verplichtingen

Trustpilots inzet om een betere online winkelervaring voor iedereen te creëeren, betekent dat we er alles aan doen om valse en onechte beoordelingen uit te roeien. Meer info

Indien u onechte beoordelingen ontdekt op uw bedrijfsprofiel, dan willen we dit graag weten. Neem contact op met Trustpilot.

Trustpilot Abonnee

Dit bedrijf is geabonneerd op Trustpilot Business Services. Lees hier meer over onze diensten voor bedrijven.

Bedrijven kunnen beoordelingen niet verwijderen of anderszins censureren.