[REPLY]
Et meget personligt halssmykke kombineret af hestehår fra mine egne heste og min egen fedtsten fra Grønland. Mads forstod, hvad det var jeg ønskede og kom med et godt oplæg, og fik lavet et flot smykke.
Mads Heindorf var hurtig til at fange min ide med manchetknapper til min mand. Det tog ikke mange dage til jeg havde en råskitse med 2 forslag på mail. Derefter havde jeg en lille snak med MAds per telefon, hvor jeg ændrede lidt på teksten på den ene manchetknap. Så gik Mads ellers igang med at lave mine manchetknapper. 2 uger efter fik jeg en ny mail, at jeg kunne komme og se og afhente de færdige manchetknapper. Hurtigt og effektivt, og de blev præsis som ønsket og som fremvist på råskitsen. En dejlig personlig gave til min mand.
Jeg fik en modtagelse og en behandling, der var præget af stor forståelse for mine ønsker og vilje til at ramme lige netop SMYKKET, som jeg længe havde drømt om. Sammen fik vi det udtryk og den finish, der gjorde ringen til MIN.
jeg er meget glad for det jet har fået lavet/købt og når jeg igen har råd vil jeg komme igen
Du må simpelhen tage ind hos Mads Heindorf og se hans butik.
Hans smykker er noget helt for sig selv smukke, vidunderlige og noget for sig selv og noget for en hver smag.
Du kan også tage med en aften og høre om ædelstene, der er så mange som vi slet ikke kender til og du får en virkelig dybdegående information og som et plus du får lov til at røre ved ædelstene så du ved hvordan det føles.
Du får en helt enestående servic og vejledning og hvis du har en ide så er Mads den helt rette til at få ideen til virkelighed.
Jeg kan varmt anbefale Mads Heindorf's smykker, de er anderledes men alligevel er der noget personligt over det.
Man for altid en god service når man besøger butikken.
Jeg købte et vielsessmykke til min kommende ægtefælle. Jeg havde fået anbefalet Mads Heindorf som leverandør af specielle og smukke smykker og fik en seriøs og meget venlig behandling i butikken.
Jeg kan kun anbefale Mads Heindorf videre....
Fint samarbejde for at nå det endelige resultat .
Mads er en dygtig guldsmed, der ikke er bange for at dele ud af sin erfaring.
Jeg har lært mange teknikker af Mads og har haft mange hyggelige kurser i butikken.
Kan varmt anbefale at deltage i kurser hos Mads, hvor man kan få lov til at lege guldsmed for en dag.
Und dig eller jer selv at tage et smut forbi Mads' butik... Det er det hele værd...
Gode ideer og specielle ønsker kan du roligt overlade til Mads. Du får en herlig dialog og et unikt produkt i hånden. Glæden ved dit smykke vokser dag for dag - din sjæl er jo incorporeret!
Jeg har købt 2 stk. flotte armbånd og foræret væk som gave, gaverne har gjort stor lykke, jeg kan kun sige, jeg er meget tilfreds iøvrigt er dine smykker meget smukke.
Samarbejdet med Mads Heindorf fungerede helt perfekt! Mads fangede hurtigt ideen med de vielsesringe, som vi ønskede - skitserede dem og næste gang vi kom forbi, var de færdige! Og de var lige efter vores tanker.
Super fed oplevelse, som jeg tænker tilbage på hver gang jeg ser på min ring.
Mads Heindorf Jewellery anbefales til familie, venner og bekendte.
Fik lavet en ring til min hustru og arbejdet er perfekt udført. jeg kan kun anbefale Mads Heindorf's arbejde.
Kære Mads
Endnu engang tak for dit arbejde med vore ringe. Som vi fortæller til vore venner så er det dig der skal udføre din kompetence når de skal have lave smykker.
Kærlig hilsen
Vagn og Jan
Mads Heindorf er god til at lytte og omsætte det centrale i en historie til symboler i ægte materialer. Han er også økonomisk og genbruger, hvad du selv har. Min historie startede på Caminoen og sluttede med et hårsmykke udformet som en vandrestav med genbrug af en diamant. Den sidder i toppen af staven og har oprindeligt været i en meget gammel ørestik, hvor den anden engang er bortkommet. Så den har også været på vandring far engang i 1870 erne.
Når jeg giver Mads Heindorf fem stjerner, så står de for :
1) Kvalitet, bruger altid det bedste materiale.
2) Omhyggelighed.
3) Kunstnerisk indsigt.
4) God til at fange ens idé og ønske om det
der skal laves, og giver sig god tid kunderne.
5) En spændende hjemmeside
Mads H. udviser en kreative sans og engagement, hvor alt er muligt og ikke umuligt.
Vi oplevede et særdeles godt og professionelt samarbejde, med gode ideer og forslag til, hvorledes vores opgave kunne løses.
Dette mundede ud i 2 meget smukke ringe – bærende den symbolik vi ønskede os, som han, elegant, har formået at få udtrykt i begge ringe.
Vi synes begge, at de er utrolige flotte og smukt lavet! En stor ros og tak for dit håndværk!